Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan wi-fi ile girmeme ragmem cihaz sicakligi 42 derece.ama 3g deki kadar hissedilmiyor.3g de coşuyor.. Cihazda problem falan yok. Kime sorsam aynı cevabı alıyorum. Bu birazda ş801 den kaynaklı

Ha birde su cihazı çok öven arkadaşlar, cihazın kamera kismi yani üst taraftan cihazı hafif buker gibi yapın nasıl kırılayazdigini bi görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 25 Haziran 2015; 16:25:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım bence sen telefon kullanmayı bilmiyorsun daha önce samsung s4 kullanmış biri olarak söylüyorum lg de aynı şekilde kardeşimde var ekran parlaklığında bir fark göremedim her 3 telefonda da ekranı son parlaklığına getirip güç tasarrufunu kapatırsan sıkıntı olmuyor istersen öğlen 12 de güneşin altında dur bu şekilde bir telefon alıp güç tasarrufu ile uğraşıyorsanız gidin 500 liralık telefon kullanın. Diğer bi konu arama tuşu yok demişsin dostum arama tuşu ile uğraştırmamış adamlar seni ismin üzerine tıkla direk arıyor zaten ne pratikliğinden bahsediyorsun yok sağa çek yok sola çek yapmayın Allah aşkına milleti yanlış yönlendirmeyin samsung A lgye giden paralar yazık günah.. Sony e bişey diyemem bende beğeniyorum bidaha ki telefonum ya htc ya da sony olur kesinlikle. Isınma problemine gelince 3g yi sürekli kullanan biri olarak söylüyorum (turkcell kablo netten daha hızlı çünkü ) şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım ilginç gerçekten.

• apokhan kullanıcısına yanıt
    Yanılmadığımı gösterdiğin için sağol arkadaşım biliyordum başka niyetinin olduğunu g3 ile kıyaslayan yok zaten teknik olarak olayı başka yerlere çekme. Ki tipi hoşuma gitmediği için almadım g3 ü tercihim e8 oldu. Benim için müzik daha önemli kamera olsaydı da sony tercih ederim kesinlikle

• Arkadaşlar paralel ithalat aldım 1300 tlye.Gayet de hoşuma gitti one x kullanmıstım daha önce.

Şöyle bir sorunum var 1.si lolipop yok güncel diyor ikinci olarakta antuttadan baktıgımda 44 45000 gibi bi scor alıyor fakat işlemci qualcom 800 diyor 801 olması gerekmıyormu *?
  • Arkadaşlar sizce lg g3 mü alayım yoksa bu telefonumu alayım
  • Lg g3 ün ekran boyutu ekran kalitesi ince çerçeveleri tasarımı fotoğraf kalitesi falan çok güzel bende bu iki cihaz arasında kalmıştım ama tercihim e8 oldu çünkü bi tanıdıgımın g3 ünü 1 saat falan inceledim telefon şarjı çok fena bi şekilde gidiyor sanki telefon şarjı içiyor bide telefonun ısınma sorunada var normal kullanımda bile telefon ısınıyor ve o güzel dedigimiz ekranın parlaklıgı otomatik olarak %80 e düşüyor artıramıyorsunuz telefonda sonic dash yüklüydü bi 5 dk oynuyum dedim telefon dehşet şekilde ısındı ve 5 dk da %7 şarjı düştü sadece almamak icin bi neden bu e8 de ısınıyor ama g3 gibi degil ve sarjıda açık ara daha fazla gidiyor yinede karar senin kararın ama ben sana m4 aquayada bakmanı öneririm ama g3 mü e8 mi dersen ben e8 derim.

• Beyler bildirimleri kapatıyorum ama kendi kendine tekrar aktif oluyor. Bazı uygulamalardan sürekli bildirimler geliyor. Bunu tamamen kapatmanın bir yolu yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım neden babamın malı gibi savunayım. telefonumdan memnunum sadece bu. GSam Battery var telefonumda zaten pil ömrüne bakmak için kullanıyorum. ısınma için bakmıyorum niye bakayım ki elimden hissedebiliyorum.. ama beni rahatsız edecek bir ısınma değil asla. elektronik cihazlarda ısınma aşırı düzeyde olmamak kaydıyla gayet normal bir durumdur.
    erişilebilirlik konusunda her telefonun artısı eksisi vardır. bu telefonun da eksik yanları vardır gayet tabi. ama benim için gayet yeterli bir cihaz. çoook memnunum.
    bana zaten samsung demeyin menü ve simgelerini görünce cinifrid oluyorum. lg iyi telefondur hoştur ama dediğim gibi g2 düşünebilirdim ancak plastik kalitesi hoşuma gitmedi. yoksa iyi telefondur.
    yani dağda yaşamıyorum ben dediğin cihazlar çevremde var bakıyorum kullanıyorum. her kullandığımda da iyi ki htc almışım diyorum :)
    kamera harici diğer eleştirilerinde sanki aynı telefondan bahsetmiyoruz gibi.

• ayldrm23 A kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda ki uygulamalar sekmesinden mi kapatıyorsunuz?
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Evet. Her uygulamanın ayrı ayrı kapatıyorum. Ama sonra kapattığım uygulamadan tekrar bildirim geliyor. Yeniden baktığımda aktif hale gelmiş görünüyor. Sinir oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayldrm23 A kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın önbelleğini silerek deneyin isterseniz
  • Öncelikle ekran isigi guneste kotu diyen arkadaslar hem hakli hem haksiz. Neden derseniz, guc tasarruf modundayken evet htc abartıp fazla kismis parlakligi. Ben tasarruf modunda sadece işlemciyi tikli birakarak bu durumu çözüyorum. Cunku ekran tasarrufta degilse gayet gozukuyor. Bu da haksiz olduklari noktaydi, sonucta gozukuyor yani. Stabilite ve akicilik acisindan kiz arkadasimin s5i ile karşılaştırınca e8 acik ara öndeydi ama su an onun tmobile s5ine 5.1.1 geldi biraaz daha gozlemlemem lazim hala bu fark var mi cunku iyileştirilmiş olabilir. Kamera açısından da kamerayi duzenli silmenizi tavsiye ederim kullanmadan önce cunku sacma bir şekilde cok hizli kirleniyor ve odak sorunlari vs olusturuyor. Guncelleme konusunda ise dusuncem surum ne olursa olsun dunya genelinde guncellemeler alindi. Nasil bir aksaklik var anlamadim. Ben Trde olsam e8 alir miydim, sanirim almazdim ne kadar stabil olsa da. Benim aldigim fiyat s5in yari fiyatiydi alirken. Bu kadar sorunsuz bir cihazi yari fiyatina aldigim icin boyle rahat konusabiliyorum tabi..

• Biraz önce HTC Support ile bir görüşme yaptım. Telefonun sıfırlanmasına rağmen güncelleme alamayan cihazların eğer güncelleme istiyorlar ise mutlaka teknik servise gönderilmesi gerektiğinden bahsettiler. 1 Güncelleme için 1 ay telefonsuz kalacağız. Değer mi yoksa değmez mi bilemedim. Bunu çözmenin başkaca yolunu bilen varmıdır. Ya da daha önce güncelleme ile ilgili bir porblemle karşılaşıp cihazını teknik servise gönderen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupondii

Biraz önce HTC Support ile bir görüşme yaptım. Telefonun sıfırlanmasına rağmen güncelleme alamayan cihazların eğer güncelleme istiyorlar ise mutlaka teknik servise gönderilmesi gerektiğinden bahsettiler. 1 Güncelleme için 1 ay telefonsuz kalacağız. Değer mi yoksa değmez mi bilemedim. Bunu çözmenin başkaca yolunu bilen varmıdır. Ya da daha önce güncelleme ile ilgili bir porblemle karşılaşıp cihazını teknik servise gönderen var mı?

Guncellemenin teknik servisle bir alakası yok. Anakartın değişmesi gerek falan filan diye bahane sunuyorlar. Ben de görüşme yaptım sorun bizde değil guncellemeyi htc global olarak veriyor biz vermiyoruz diyor. Bence beklemeye gerek yok. Cid kodu değiştirip güncelleme yapmak ya da bootloader açıp ruu yüklemek en kolay çözüm. Ama telefon sifirlandigi için gözüm kesmiyor. O kadar uygumlama ve kurulu düzeni bozmaya useniyorum.Ama çok gecikirse yapacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeGeS

Lg g3 ün ekran boyutu ekran kalitesi ince çerçeveleri tasarımı fotoğraf kalitesi falan çok güzel bende bu iki cihaz arasında kalmıştım ama tercihim e8 oldu çünkü bi tanıdıgımın g3 ünü 1 saat falan inceledim telefon şarjı çok fena bi şekilde gidiyor sanki telefon şarjı içiyor bide telefonun ısınma sorunada var normal kullanımda bile telefon ısınıyor ve o güzel dedigimiz ekranın parlaklıgı otomatik olarak %80 e düşüyor artıramıyorsunuz telefonda sonic dash yüklüydü bi 5 dk oynuyum dedim telefon dehşet şekilde ısındı ve 5 dk da %7 şarjı düştü sadece almamak icin bi neden bu e8 de ısınıyor ama g3 gibi degil ve sarjıda açık ara daha fazla gidiyor yinede karar senin kararın ama ben sana m4 aquayada bakmanı öneririm ama g3 mü e8 mi dersen ben e8 derim.

Zaten e8 den önce g3 sipariş etmiştim ama geri yolladım o saçma sapan ekran counurlugu yüzünden. Ş800den grafik ve nm yönünden hiçbir farkı olmayan s801e o çözünürlük gereksiz. Isınma var ama kamera çevresinde.Lg dese G2 ye 4 yıl güncelleme verecez hiç tereddüt etmeden alırım. Ama lg ışte mal mal güncelleme politikası izliyor. G2 ye kitkat ta 1 kere güncelleme verdi kararan arama problemi olmasına rağmen. E8 güzel ama tr şartlarında bence başka alternatiflere bakilmali.

• Benim ekranda çook ufak bir iz oldu. Leke gibi bir şey ama panelin iç kısmında bariz belli. Sararma tarzı bişey. Rahatsız etmiyor pek ama başka başına gelen var mı? telefonsuz kalamayacağım için şu an servise gönderme gereği duymuyorum ama uygun bi zaman bulursam gönderebilirim
  • Beyler telefonu en kolay yoldan nasıl root edebiliriz?

• bu telefonun orjinal ruu sunu nereden bulabiliriz beyler? bu sync managerden telefonu orjinal hale getirme gibi bir seçenek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Orijinalden alıntı: dupondii

Biraz önce HTC Support ile bir görüşme yaptım. Telefonun sıfırlanmasına rağmen güncelleme alamayan cihazların eğer güncelleme istiyorlar ise mutlaka teknik servise gönderilmesi gerektiğinden bahsettiler. 1 Güncelleme için 1 ay telefonsuz kalacağız. Değer mi yoksa değmez mi bilemedim. Bunu çözmenin başkaca yolunu bilen varmıdır. Ya da daha önce güncelleme ile ilgili bir porblemle karşılaşıp cihazını teknik servise gönderen var mı?

Guncellemenin teknik servisle bir alakası yok. Anakartın değişmesi gerek falan filan diye bahane sunuyorlar. Ben de görüşme yaptım sorun bizde değil guncellemeyi htc global olarak veriyor biz vermiyoruz diyor. Bence beklemeye gerek yok. Cid kodu değiştirip güncelleme yapmak ya da bootloader açıp ruu yüklemek en kolay çözüm. Ama telefon sifirlandigi için gözüm kesmiyor. O kadar uygumlama ve kurulu düzeni bozmaya useniyorum.Ama çok gecikirse yapacagim

E bu anlattığın güncelleme çözümleri cihazı garanti kapsamı dışında bırakmıyor mu?

• dupondii kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal. o kadar saçma bir telefon kullanıyoruz ki koskoca XDA da bizim telefonun romları yok. e8 m8sn diye geçiyor birtek bizimki yok! telefon logoda takılı kaldı XDA da bile çözüm yok. yarın servise yollayacağım. bi rom dosyasını bulsam hallolacak ama bulamadım birtürlü. Telefon mobiltel garantili bakalım rootsuz telefon ne diyecekler.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.