Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsunglar populer oldugu icin htc sony gibi telefonlar pek tutulmuyor.
    birde soyle birsey var. her telefoncuda htc modeli ya 1 ya 2 tane oldugu icin. onlarda ust seviye ve pahalı oldugu icin dusuk fiyatta samsung ve cesit cesit oldugu icin insanlar samsung alıyor.
    yani anlıyacagınız stok yok her telefoncuda ve cesit az. bir dısarı cıkıp dolassan kac telefoncuda e8 gorebilirsinki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E8 de boom sound varmı acaba kullanan arkadaşlar
  • Feleket 2 gündür tefefonu sarj edip yatiyorum 100 uyuyorum aradan 8saat gecip uyaninca yuzde 75 ve 80 gibi rakamlar gordum iki gundur sebebi nedir pil kullanimina bakinca hic birsey goremedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: earlyhcore

E8 de boom sound varmı acaba kullanan arkadaşlar

Evet BoomSound var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz-83

quote:

Orijinalden alıntı: earlyhcore

E8 de boom sound varmı acaba kullanan arkadaşlar

Evet BoomSound var hocam

eyvallah hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: markmaximus

Feleket 2 gündür tefefonu sarj edip yatiyorum 100 uyuyorum aradan 8saat gecip uyaninca yuzde 75 ve 80 gibi rakamlar gordum iki gundur sebebi nedir pil kullanimina bakinca hic birsey goremedim...

Hocam arka planda çalışan ve telefonun uykuya gitmesini engelleyen uygulamalar olabilir. Tavsiyem Gsam battery monitor ü kur. Orada uygulamalar ilgili detaylı analizler var. Ordan kontrol edelim hangi uygulamanın ne kadar pil tükettiğini.

• Arkadaşlar telefon android m alacakmı ve sense 7

• Telefonu almak isteyenlere belki bir bilgilendirme olur diye yazıyorum.
    daha önceki telefonum g2 idi. çok çok memnundum fakat bozulunca telefon almak zorunda kaldım. G2 den sonra +'sı olan bir telefon değil. (boomsound hariç) 3g de cihaz 40 dereceyi aşıyor ve buda çok kötü bir durum. Güneş altında rezalet bir görütüsü var. kamera eh işte. 13 mp ile hiç bir alakası yok. yakın bir objeyi çekerken hafif titreme yaparsanız foto kayıyor. G2 de ois olmasından dolayı böyle bir durum söz konusu değildi. Abartıldığı kadar da yazılım üstünlüğü, stabilite yok. var ama abartılacak kadar deil.
    lolipop güncellemesi yalan oldu gibi servis hiç bir halt bilmiyor. Yani htc alacaksanız 3000 tl lik amiral alacaksınız onunda kamerası vasat olacak... günelleme problemi olmayacak. htc parasının telefonu deil malesef. çok heves edip aldığım telefon sanki elimde patladı gibi. En yakın zamanda lg ye dönmeyi düşünüyorum. sony ithalatta ucuz olursa onuda düşünebilirim.

• LoRDNeGeS kullanıcısına yanıt
    Şu an için her iki güncellemeyi de alacak bilgisi verildi. Bilgiyi resmi kanallar verdi fakat bizim halen lolipop'u almamış olmamız düşündürücü.
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    Benim cihazım ithalatçı firma garantili bana güncellemelerin hepsi geliyor hatta forumdakilerden 1 hafta önce falan

• LoRDNeGeS kullanıcısına yanıt
    Benim cihazım da ithalatçı firma garantili ancak henüz güncelleme alamadım. Teknik destek birimi ile görüştüğümde telefona reset atmam gerektiğini söylediler. Ama iş güç henüz daha fırsat bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Telefonu almak isteyenlere belki bir bilgilendirme olur diye yazıyorum.
    daha önceki telefonum g2 idi. çok çok memnundum fakat bozulunca telefon almak zorunda kaldım. G2 den sonra +'sı olan bir telefon değil. (boomsound hariç) 3g de cihaz 40 dereceyi aşıyor ve buda çok kötü bir durum. Güneş altında rezalet bir görütüsü var. kamera eh işte. 13 mp ile hiç bir alakası yok. yakın bir objeyi çekerken hafif titreme yaparsanız foto kayıyor. G2 de ois olmasından dolayı böyle bir durum söz konusu değildi. Abartıldığı kadar da yazılım üstünlüğü, stabilite yok. var ama abartılacak kadar deil.
    lolipop güncellemesi yalan oldu gibi servis hiç bir halt bilmiyor. Yani htc alacaksanız 3000 tl lik amiral alacaksınız onunda kamerası vasat olacak... günelleme problemi olmayacak. htc parasının telefonu deil malesef. çok heves edip aldığım telefon sanki elimde patladı gibi. En yakın zamanda lg ye dönmeyi düşünüyorum. sony ithalatta ucuz olursa onuda düşünebilirim.

Arkadaşa katılıyorum... Telefon çok abartıldı... Aydınlık ortamda fotoğraf çekimi normal ama karanlık ve kapalı ortamlarda vasat... Ayrıca arkadaş yine çok önemli bir noktaya değinmiş... Güneş altında telefon tam bir rezalet neredeyse ekranda hiç bir şey görünmüyor. Velhasılı HTC One E8 kesinlikle pişmanlıklarımdan biri. Ben 1399 a almıştım 100-200 daha ekleyip Samsung Galaxi S5 almadığıma çok pişmanım.

• dupondii kullanıcısına yanıt
    Ben denedim. Olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzatbey

quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Telefonu almak isteyenlere belki bir bilgilendirme olur diye yazıyorum.

Arkadaşa katılıyorum... Telefon çok abartıldı... Aydınlık ortamda fotoğraf çekimi normal ama karanlık ve kapalı ortamlarda vasat... Ayrıca arkadaş yine çok önemli bir noktaya değinmiş... Güneş altında telefon tam bir rezalet neredeyse ekranda hiç bir şey görünmüyor. Velhasılı HTC One E8 kesinlikle pişmanlıklarımdan biri. Ben 1399 a almıştım 100-200 daha ekleyip Samsung Galaxi S5 almadığıma çok pişmanım.

Haklısınız keşke s5 alaydim diyorum. Ama kloksadan lg g3 almıştım kamera çevresi ısınıyor diye geri yolladım ve e8 aldım. Bu 3g de daha da çok ısınıyorBelki aynı derece ama lg g3 kamera çevresinde hissedilirken bunda tam ortada olan işlemci yüzünden tam hissediliyor. Güneş aldinda kullanım tamamen işkence.

• beğenmeyen arkadaşlarla aynı telefondan mı bahsediyoruz anlamadım. telefonun sadece kamerasını eleştirmenize hak verebiliyorum ama o da öyle yerden yere vuracak kadar değil. az insaflı yorum yapın. güneş altında çok kullanıyorum. mesaimin büyük bir kısmı arazide geçiyor. güneş altında kullanım sıkıntısı yaşamadım. bilhassa parlaklığından gayet memnunum. yoğun internet ve internetli oyun kullanımlarında bile ciddi ısınma problemi yaşamıyorum. dediğim gibi kamera sıkıntısında haklısınız ancak onun dışında ben çok memnunum. aynı durum olsa hiç düşünmem yine htc e8 alırdım. hiç pişman değilim.
    ayrıca abim benden önce g2 almıştı inceledim özellikleri gayet iyiydi. ben de g2 alacaktım ancak kasası bariz çok adi malzemedendi. çoğu samsunglarda olduğu gibi. vazgeçtim. E8 aldım.ve geçen hafta abimin g2 arıza yaptı. telefonu kullanamıyor şuan. arıza olması normaldir ama servisin tavrı ve arıza sebebi komik :) dediklerine göre telefonu cebe koyarken falan kozmetik çizikler oluşmuş bundan dolayı kasa değişecekmiş ve 450 tl para istiyorlar. ve şuan tüketici mahkemesinde olay.

• Bende aynı fikirdeyim belki arkadaşın telefon da bir sıkıntı vardır bilemiyorum ya da amacı başka. İlk önce serilik açısından ön kamera açısından kasa kalitesi açısından(g2 çakma Çin telefonu gibi) kullanım özellikleri açısından ve ses açısından bu telefonu g2 ile karşılaştırmak e8 e hakaret olur diye düşünüyorum bunu test karşılaştırmalarında da görebilirsiniz.Kardeşimin biri g2 kullanıyor arka kamerası e8 in 2 katı iyi mi tabiki değil.. Belki biraz iyidir. Diğer bir önyargı oluşturma çabası da güncelleme olmayacağı arkadaşlar lolipop geldi zaten şimdi Ekim gibi 5.1 ve sense7 gelecek onu bekliyoruz. Bazı arkadaşlara gelmedi onu bir türlü çözemedik neden gelmediğini. Bazı şeylere kızıp telefonu haksız yere defalarca kötülemek yakışı kalmaz Die düşünüyorum. Sönmeye tabi tuttuk kötüleyen arkadaşları maalesef her sayfada aynı şeyleri görünce aynı kişiden cevap vermek zorunda kaldım.

• Arkadaşlar benim telefonum ilk aldığım zamanlarda telefonun kamerası yakın resim çekerken güzel bi şekilde netliyordu ama simdi adam akıllı netleyemiyo acaba sebebi nedir

• Telefonu eleştiren arkadaşlara bir tek kamera husunda katılabilirim. Evet gece foto çekimi berbat ve gündüzde çok iyi değil. Diğer konularda ise telefona diyecek birşey yok. Isınmadan bahsetmişler ama hiç öyle bir sorunum yok. Kişisel olarak bir sorundan bahsedecek olursam o da güncellemenin bana hala gelmemsi ve Türkiye'deki HTC Teknik servisteki elemanların bu işten anlamaması. Bunu çözmenin elbet yolu var ama iş güçten kafamı kaldırıp yoğunlaşamadım bir türlü. Diğer taraftan telefonu almadan önceki önceliğim pili 1 günü rahat çıkarsın donma ve saçma sapan kronik sorunu olmayan bir telefon olmasıydı. Bu hali ile istediklerimi karşılıyor. G2'yi bilmiyorum ama kız arkadaşımda G3 var o da gayet iyi bir telefon, E8 den daha üstün yanları var inkar edemem. Lakin forumlarda G2, G3 ile igili bahsedilen sıkıntılar sebebiyle LG almadım ve şuan mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilfilokoŞeytanoko

beğenmeyen arkadaşlarla aynı telefondan mı bahsediyoruz anlamadım. telefonun sadece kamerasını eleştirmenize hak verebiliyorum ama o da öyle yerden yere vuracak kadar değil. az insaflı yorum yapın. güneş altında çok kullanıyorum. mesaimin büyük bir kısmı arazide geçiyor. güneş altında kullanım sıkıntısı yaşamadım. bilhassa parlaklığından gayet memnunum. yoğun internet ve internetli oyun kullanımlarında bile ciddi ısınma problemi yaşamıyorum. dediğim gibi kamera sıkıntısında haklısınız ancak onun dışında ben çok memnunum. aynı durum olsa hiç düşünmem yine htc e8 alırdım. hiç pişman değilim.
    ayrıca abim benden önce g2 almıştı inceledim özellikleri gayet iyiydi. ben de g2 alacaktım ancak kasası bariz çok adi malzemedendi. çoğu samsunglarda olduğu gibi. vazgeçtim. E8 aldım.ve geçen hafta abimin g2 arıza yaptı. telefonu kullanamıyor şuan. arıza olması normaldir ama servisin tavrı ve arıza sebebi komik :) dediklerine göre telefonu cebe koyarken falan kozmetik çizikler oluşmuş bundan dolayı kasa değişecekmiş ve 450 tl para istiyorlar. ve şuan tüketici mahkemesinde olay.

Bir telefon alınca onu babamın maliymis gibi asla savunmam. Isınma problemi var. Gsam battery i açıp bakarsan 3g kullanımından sonra anlarsın. Ekran parlaklığı gerçekten çok kötü. Daha önce lg samsung kullanmis biri olarak çok gerisinde. Zaten yurtdışı incelemelerinde de m8m8in diğerlerinin gerisinde olduğu söyleniyor . Haa siz daha önce kullanmadiysaniz bilemem. Ben alacak olsam asla htc almam bu vakitten sonra. Abartilan bir sistem yok. Pratiklik konusunda samsung ve lg nin gerisinde. Mesela; rehberde arama butonu yok ya da sağa sola kaydırıp arama yok ya da ben bulamadım. Cevapsız çağrının belirtildiği ekranda geri ara tuşu yok vs... Kamera sadece gündüz cekinlerinde iyi onun dışında vasat.hele ki titretme noktasında. Sanki 400 tllik replika telefonlar gibi görüntü kayıyor. Eleştirirken gerçekçi olmak lazım. Hb'den 1299 tl ye aldım . 500 tl ye almış olsam da aynı eleştirileri yapacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MFT85

Bende aynı fikirdeyim belki arkadaşın telefon da bir sıkıntı vardır bilemiyorum ya da amacı başka. İlk önce serilik açısından ön kamera açısından kasa kalitesi açısından(g2 çakma Çin telefonu gibi) kullanım özellikleri açısından ve ses açısından bu telefonu g2 ile karşılaştırmak e8 e hakaret olur diye düşünüyorum bunu test karşılaştırmalarında da görebilirsiniz.Kardeşimin biri g2 kullanıyor arka kamerası e8 in 2 katı iyi mi tabiki değil.. Belki biraz iyidir. Diğer bir önyargı oluşturma çabası da güncelleme olmayacağı arkadaşlar lolipop geldi zaten şimdi Ekim gibi 5.1 ve sense7 gelecek onu bekliyoruz. Bazı arkadaşlara gelmedi onu bir türlü çözemedik neden gelmediğini. Bazı şeylere kızıp telefonu haksız yere defalarca kötülemek yakışı kalmaz Die düşünüyorum. Sönmeye tabi tuttuk kötüleyen arkadaşları maalesef her sayfada aynı şeyleri görünce aynı kişiden cevap vermek zorunda kaldım.

Müthiş zekaniza hayran kaldım. Nasıl anladınız amacının farklı olduğunu? Supersiniz. Hiç isim gücüm yok başka bir amaç için 1.299 tl veriverip boş boş size laf yetistireyim diye vsktimi öldüreceğim. Lg g2 nin kasa kalitesi ni herkes biliyor ama bu htc nin daha üstün olduğu anlamında değil maalesef. İncelemelerde de g2 nin kamerası m8den bile daha iyi . Biraz gerçek gözlükleriyle bakın dünyaya. Ses konusunda zaten belirttim g2 asla geçemez diye. Ha suda bur gerçek çift hoparlör ollunca çok da bir artısı yok benim açımdan. G3 ses çıkışı da iyi. Ha bana derseniz :kardeşim ben 300-600 tl lik kulakliklarla dinliyorum müziğimi zevkten kulaklarım coşuyor." Tamam o zaman aradaki kulaklık ses kalitesi farkları için Haklısınız ama telefonun kendi kulakliklariyla dinliyorsaniz yorumsuz... malum htc okadar çok kaliteli yapıyor ki kimse satın almasın diye m9+ i bile ülkemizde 2999 tl ile satışa çıkartıyor. Bir gaz ile aldık. Lg den sonra çok da abartildigi kadarını bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.