Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Desire eye mi yoksa one e8 mi bana göre e8 in arka kamerası eye den kötü. Birde güncelleme desteği var 2 telefondada ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirlerine çok yakın iki cihaz. ikisi de gayet iyi. ikisinden de pişman olunmaz kanaatimce.
    ancak genel olarak kıyaslarsak; E8 tasarım (biraz daha kibar) şarj süresi ile ön plana çıkarken EYE az daha büyük ekran ve daha iyi bir ön kamerayla öne çıkıyor
    tercih elbette sizin.
  • Bende ikisi arasında kaldım hocam:) Birisi aklımızdaki bu soruları cevaplarsa gidip alalım birisini :) Ama one serisinin güncellemeleri daha önce gelir diye düşünüorum.Sonuçta htc one serilerine daha önem gösteriyor.Güncellemeleri ilk ona veriyor
  • telefonum durduk yere arac moduna gecmeye basladi var midir cozumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Yok hocam ilk defa senden duydum.

arkadaşlar iphone 5e geçmiştim e8den 1 ay önce ama cihazın kamerası hariç e8den iyi yanı yok,sizce ip5 mi e8 mi telefon kaskoda yapılıyor,ekranı kırılmıştı 3 gün sonra gelmezse çek alacam faturanın, ona göre bi m8 alma durumu da var,biri yol göstersin napmalı :))

Bence m8s alın. Hizli al da var. Mediamarkt ta var. 13 mp çift kamera ve s615 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 12 Haziran 2015; 5:10:44 >
  • Beyler güncelleme yalan mi oldu?

• apokhan kullanıcısına yanıt
    Bende bekliyorum güncellemeyi halen gelmedi. Telefonu alalı bir ay oldu. Üç aya kadar beklemeyi düşünüyorum. Sonrasında servis yolu gözüküyor.
  • Beyler htc den mi yoksa ayarlardan mi bilemedim. Mesela arama yaparken elimde tutarken ekran kilitleniyor yani kapanıyor tekrar açmam gerekiyor navigasyon açıkken ekran süresinden dolayı tekrar kapanıyor. Bunu nasıl duzeltebiliriz? Lg g2 de böyle birşey olmuyordu . Tez yardimlarinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Beyler htc den mi yoksa ayarlardan mi bilemedim. Mesela arama yaparken elimde tutarken ekran kilitleniyor yani kapanıyor tekrar açmam gerekiyor navigasyon açıkken ekran süresinden dolayı tekrar kapanıyor. Bunu nasıl duzeltebiliriz? Lg g2 de böyle birşey olmuyordu . Tez yardimlarinizi bekliyorum

Hocam Ayarlar>Ekran ve hareketler>Ekran zaman aşımı menüsünden otomatik uyku modunu seç. bakalım bir değişiklik olacakmı navigasyon ekranındayken. arama yaparken ekranın kapanmasının tek sebebi ön kameranın yanındaki sensörün önü kapanırsa ekranı otomatik olarak kapatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdryksk

Merhaba

Kulaklık sesi pek iyi değil. Kumanda özelliği yok. Desire 820 işlemcisi snapdragon 615. E8 ise 801 var. Ayrıca Desire 5.5 inch bana kalırsa büyük bir telefon.
    Tercihim E8 olurdu. Şu anki tek olumsuz yönü pil ömrü. Pilinin daha uzun süre gideceğini düşünmüştüm. 2 yada 3 yıl sonra pili ne olacak bilemiyorum.
    Diğer olumsuz yanı şuan için henüz lollipop gelmedi inş. lollipop 5.1 ve sense 7 yi alırız. En beğendiğim tarafı ise çok hızlı bir cihaz.

Tşk.

bu telefon ancak bu kadar yanlış anlatılır kardeşim kusura bakma. kulaklık sesi kötü değil, kutusundan çıkan kulaklıklar kötü. 820de 8 çekirdek 64 bit destekli işlemci var ama alınan randıman biraz sıkıntılı, e8de 4 çekirdek sd801 var, 2014 amiral modellerin işlemcisi yani. 820nin ekranı 5,5 inch ama çözünürlüğü düşük 720p,e8de 5 inch 1080p ekran var, ppi değeri ve keskinliği de daha yüksek. her ikisinin de pili 2600 mAh ve benim 7-8 ay kullanım sonunda ortalama pil ömrüm 2gün ve ekran süresi 6,5 saat. ayrıca lollipop Nisan ayında geldi ve 2 aydır lollipop 5.02 ile kullanıyoruz. 5.1 ve sense7 güncellemesi de Kasım ayı gibi gelecek muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz-83

quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Beyler htc den mi yoksa ayarlardan mi bilemedim. Mesela arama yaparken elimde tutarken ekran kilitleniyor yani kapanıyor tekrar açmam gerekiyor navigasyon açıkken ekran süresinden dolayı tekrar kapanıyor. Bunu nasıl duzeltebiliriz? Lg g2 de böyle birşey olmuyordu . Tez yardimlarinizi bekliyorum

Hocam Ayarlar>Ekran ve hareketler>Ekran zaman aşımı menüsünden otomatik uyku modunu seç. bakalım bir değişiklik olacakmı navigasyon ekranındayken. arama yaparken ekranın kapanmasının tek sebebi ön kameranın yanındaki sensörün önü kapanırsa ekranı otomatik olarak kapatır.

Tamam deneyeceğim.O arama ekranında sensoru kapatmiyorum aynı navigasyondaki gibi oluyor büyük ihtimal o da otomatik uyku modu gibi

• Arkadaslar resimde gordugunuz uyari cikip duruyo sonra araba moduna aliyor sanirim sadece sarjdayken yasadim bu durumu. Sebebi nedir?

• Arkadaslar e8 mi yoksa eye mi almaliyim.Ikisi arasida kararsiz kaldim.Htc one serisine daha iyi bakiyor fakat eyede tasarimiyla cok guzel duruyor.Sizce hangisini almaliyim?

• Htc android m m8 için verecektir
    Acaba e8 içinde verir mi yoksa strateji diyip e8 için vermez mi
    İkiside aynı cihaz kamera hariç aynı ama htc .bnelik yapmaz inşallah

• EphiaLteS. E kullanıcısına yanıt
    E8 al. Uçak gibi telefon kasma sıfır, ses kalitesi 10 numara pil süresi tatminkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EphiaLteS.

Arkadaslar e8 mi yoksa eye mi almaliyim.Ikisi arasida kararsiz kaldim.Htc one serisine daha iyi bakiyor fakat eyede tasarimiyla cok guzel duruyor.Sizce hangisini almaliyim?

kamera eye cift flash
    batarya e8
    ekran eye cok parlak 800 nit ekranı var
    ses eye
    tasarım e8 daha kucuk daha kibar
    eye biraz buyuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Arkadaslar e8 mi yoksa eye mi almaliyim.Ikisi arasida kararsiz kaldim.Htc one serisine daha iyi bakiyor fakat eyede tasarimiyla cok guzel duruyor.Sizce hangisini almaliyim?

kamera eye cift flash
    batarya e8
    ses eye
    eye biraz buyuk.

peki sen olsn hangisini alirdin?

• quote:

quote:

quote:

kamera eye cift flash
    batarya e8
    ses eye
    eye biraz buyuk.

bataryası biraz dezavantajda olsa buyuk ihtimal eyeyi alırdım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kamera eye cift flash
    batarya e8
    ses eye
    eye biraz buyuk.

bataryası biraz dezavantajda olsa buyuk ihtimal eyeyi alırdım.

eyenin aklimi kurcalayan tek tarafi guncelleme destegi.HTC guncelleme veriyormu bir bilgin var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ivibrahim

Arkadaslar resimde gordugunuz uyari cikip duruyo sonra araba moduna aliyor sanirim sadece sarjdayken yasadim bu durumu. Sebebi nedir?

Yok mu bilgisi olan?

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.