Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4X HD

quote:

Orijinalden alıntı: metallish

Telefonun batarya performansı çok iyi. 2600mah bataryadan böyle bir verimlilik beklemiyordum.

GSam Battery gibi bir program kullanıp tam şarjda kaç saat ekran süresi verdiğine bakar mısınız rica etsem?

Sırf batarya için LG G Pro Lite kullandım.Düşün telefon 720p ekrana bile sahip degil ve dual core işlemci ve bataryası 3140 mah. İşte batarya bu lg pro lite in batarya performansı ile ölümüne kapışır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallish

Sırf batarya için LG G Pro Lite kullandım.Düşün telefon 720p ekrana bile sahip degil ve dual core işlemci ve bataryası 3140 mah. İşte batarya bu lg pro lite in batarya performansı ile ölümüne kapışır :)

Bir G2 kullanıcısı olarak etkilendim (Maşallah da diyeyim)

Tahmini mart ayı ortası gibi ben de aranıza katılacağım. Arkadaşımın yurt dışına çıkmasını bekliyorum

• Paralel ithalat la farki var midir htc turkiye garantilimi alayim

• açıkcası telefon bataryasından bende bu kadar iyi performans beklemiyordum.
    yazılım-donanım uyumunu tutturmuşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

Paralel ithalat la farki var midir htc turkiye garantilimi alayim

Paralel ile Türkiye garantili arasında 150-200tl var paralel ithalat almaya degmez bütçe çok sıkıntılı degilse

• Htc nin garantisi apple gibi saglamsa aliyim diyorum yoksa paralel bakicam

• quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

Htc nin garantisi apple gibi saglamsa aliyim diyorum yoksa paralel bakicam

Htc ye Teleservice bakıyor. Apple kadar olamaz ama fena değil.

• Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum fakat yakında çıkacak olan 4g desteği varmıdır? Uzun soluklu kullanmak istiyorum almışken.
  • Bende merak ediyorum 4g yi

• Hic bi markanin musteri memmuniyeti bi apple degil bence , adamlar islerinin hakkını veriyorlar..

• 4g var diye biliyorum olmama gibi bi durum olamaz

• Peki haftasonlari teknosada ne kadar oluyor bilen var midir

• Vayy be! birkaç gün başlığa bakmadık, millet yazmış da yazmış :))

Arkadaşlar telefon hakikaten sorun çıkarmıyor ve parasının hakkını fazlasıyla veriyor... Ama popüler bir telefon degil, yani bilmediği ya da duymadığı için bu alete sallayan çok.. ben batarya performansından, kamerasına, antutu testinden, dot view kılıfına kadar ilk mesajda ve başlık içinde birçok şey yazdım... makine gerçekten iyi, övmek için yazmıyorum... ve henüz sorun yaşayana rastlamadik...

çok fazla düşünmeyin, begendiyseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...

• Arkadaslar fats charg olayini deneyen varmi ve infared yok galiba bu telde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben telefonu alalı iki hafta oldu nerdeyse öylesine bir antutu testi yapayım dedim benim antutu testi 29 bin küsiratlı çıkıyor sebebi nedir bilen var mı acaba? Birde dot view almayı düşünüyorum alan Varsa Almaya değer mi görüşlerinizi bekliyorum
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: KNOLoLu

Merhaba ben telefonu alalı iki hafta oldu nerdeyse öylesine bir antutu testi yapayım dedim benim antutu testi 29 bin küsiratlı çıkıyor sebebi nedir bilen var mı acaba? Birde dot view almayı düşünüyorum alan Varsa Almaya değer mi görüşlerinizi bekliyorum
    .

Güç tasarruf kodunu kapatarak testi tekrar dene... tasarruf modu açıkken cpu kullanımını sınırlıyor. muhtemelen o nedenle 29bin çıkmıştır, normali 45bin civarında.
    Dot view kılıfsa gerçekten kullanışlı ve şık, sadece kamera kullanımını biraz zorlaştırıyor, onun dışında bazen telefonu hiç kapağını açmadan kullandığım zamanlar oluyor... Dot view kılıfla kapağı açmadan çağrı cevaplar, çağrı yapar, saat ve hava durumuna bakar, şarkı değiştirir, bildirimlerini görürsün vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhanlilar00

Arkadaslar fats charg olayini deneyen varmi ve infared yok galiba bu telde

fast charge derken rapid şarj aletlerini soruyorsan denemedim. Onun dışında ilk yarım saatte daha hızlı şarj oluyor %50yi geçiyor, yaklaşık 2 saatte tam şarj oluyor.
    Bu arada infrared yok, evet..

• cevap için teşekkürler almayı düşünüyorumda önerirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: KNOLoLu

Merhaba ben telefonu alalı iki hafta oldu nerdeyse öylesine bir antutu testi yapayım dedim benim antutu testi 29 bin küsiratlı çıkıyor sebebi nedir bilen var mı acaba? Birde dot view almayı düşünüyorum alan Varsa Almaya değer mi görüşlerinizi bekliyorum
    .

Güç tasarruf kodunu kapatarak testi tekrar dene... tasarruf modu açıkken cpu kullanımını sınırlıyor. muhtemelen o nedenle 29bin çıkmıştır, normali 45bin civarında.
    Dot view kılıfsa gerçekten kullanışlı ve şık, sadece kamera kullanımını biraz zorlaştırıyor, onun dışında bazen telefonu hiç kapağını açmadan kullandığım zamanlar oluyor... Dot view kılıfla kapağı açmadan çağrı cevaplar, çağrı yapar, saat ve hava durumuna bakar, şarkı değiştirir, bildirimlerini görürsün vs...

Teşekkür ederim şarkı değiştirme olduğunu bilmiyordum bunun için bile alınır yani.

• E8 kullanıyorum 4g var hacılar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.