Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4X HD

Döktürün ortalığı sizde hocam

Ben foto atmıştım, başlığın ilk mesajinda. Ki onlarda tam çözünürlük değil, sonradan farkettim. Tam çözünürlük boyutlari 4224*2368, benim gönderdiklerim orta çözünürlük ayarında mesela... sadece ben paylaşım yapıyor gibi olmak istemediğimden diğer arkadaşlardan bekliyorum biraz. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten kullanıcı sayısı az, bulduğumuz kullanıcıyı altın bulmuş gibi seviniyoruz. Bi' el atın şu garibe Yakın, uzak, mikro vs. çekim bekliyorum zahmet olmazsa :)
  • quote:

Hocam zaten kullanıcı sayısı az, bulduğumuz kullanıcıyı altın bulmuş gibi seviniyoruz. Bi' el atın şu garibe Yakın, uzak, mikro vs. çekim bekliyorum zahmet olmazsa :)

Şimdi baktım da başlığa, kullanıcı sayısı az değil aslında.. makine hiç problem çıkarmadığı için forumda paylaşım olmuyor... Millet tıkır tıkır kullanıyor...

• Peki hocam, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

Fotoğraflar güzel ama tam çözünürlükte çekmemişsin sanırım. Tam çözünürlükte gündüz çekiminde o pikselleşme farkedilmiyor.

Valla ilk aldığım ayarlarla çektim kamerayı daha hiç kurtulamadım ayarlardan tekrar çekip denerim daha iyi olacaksa. Aldığım dan beri daha hiç sıkılmadım tasarımı vs çok iyi benim gibi herkeste olan telefon sevmeyip orta kısma hitap eden telefon için harika 👍. Çinden hafıza kartı ve dot view i merakla bekliyorum. Bütün uygulamaları oraya toplayip telefon hafızasını boş bırakmayı düşünüyorum hızını bi nebze artırır diye düşünüyorum ne kadar doğru yanlış alınca alıcam. D

• quote:

quote:

Döktürün ortalığı sizde hocam

Ben foto atmıştım, başlığın ilk mesajinda. Ki onlarda tam çözünürlük değil, sonradan farkettim. Tam çözünürlük boyutlari 4224*2368, benim gönderdiklerim orta çözünürlük ayarında mesela... sadece ben paylaşım yapıyor gibi olmak istemediğimden diğer arkadaşlardan bekliyorum biraz. :))

Ben düzenli bakıyorum diğer hesabımı kaybettim bu grup için açtım yine. D telefonda bilmediğimiz şeyleri paslaşiriz isteyene yardım etmek için google playden donanım haber Programını bile indirdim sırf hemen cevap vermek için. D

• Uzun zamandır takipteyim.Bu aralar almak istediğim tek telefon bu.Aslında aklımda birçok model var ama cihazın garantili olmasını istiyorum bu yüzden E8'e yöneldim.Xiaomi, One plus gibi markalar tercihimdi fakat bu zamana kadar telefondan ağzı yanan birisi olduğum için beni uzun yıllar götürebilecek muadilleri ile arasında fark olan tek telefon olan E8 bana cazip geldi. Sanırım bir ay içerisinde alırım.Şu an kullandığım telefonun biraz daha suyu çıksın öyle alacağım. Şimdi beyler gelelim benim sorularıma:
    1-Benim için ön kamera çok önemli. Görüşme yapıyorum ve sürekli fotoğraf çekerim. Ön kamera performansı nasıl? Kullanan arkadaşlardan örnekler bekliyorum.
    2-Aynı şekilde arka kamera da önemli. Makro-Mikro çekim yapmaya bayılırım. Odaklaması nasıl, bir sıkıntı var mı?
    3-Genel olarak değerlendirmeniz nedir?
    Teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinandh

Uzun zamandır takipteyim.Bu aralar almak istediğim tek telefon bu.Aslında aklımda birçok model var ama cihazın garantili olmasını istiyorum bu yüzden E8'e yöneldim.Xiaomi, One plus gibi markalar tercihimdi fakat bu zamana kadar telefondan ağzı yanan birisi olduğum için beni uzun yıllar götürebilecek muadilleri ile arasında fark olan tek telefon olan E8 bana cazip geldi. Sanırım bir ay içerisinde alırım.Şu an kullandığım telefonun biraz daha suyu çıksın öyle alacağım. Şimdi beyler gelelim benim sorularıma:
    1-Benim için ön kamera çok önemli. Görüşme yapıyorum ve sürekli fotoğraf çekerim. Ön kamera performansı nasıl? Kullanan arkadaşlardan örnekler bekliyorum.
    2-Aynı şekilde arka kamera da önemli. Makro-Mikro çekim yapmaya bayılırım. Odaklaması nasıl, bir sıkıntı var mı?
    Teşekkür ediyorum.

İlk Soruna cevap verecek olursam ben de ön kamerayı çok kullanan biriyim skype görüşmesi yaparım saatlerce ve gayet başarılı 5mp bi ön kameraya sahip.

Arka kameraya gelince bence gayet başarılı ben memnunum şahsen güzel çekiyor video kaydı da başarılı.

Ekleyeceğim diğer bişi telefonda uygulama arası geçiş çok iyi ana sayfaya geçişin yanındaki eklentiden çok seri geçiş yapabiliyorsun araba dunyasının volvosu gibi. D herkeste olmaması bence bi avantaj ara yüzü filan çok iyi m8 den bi farkı yok bence öle 700 liralık fark asla yok bence. Bende xiomia alacaktım mi4 vazgeçtim telefon iyi hoş ama işte sonrası yok Türkiye pazarına girsin Sonra düşünürüz. Oyun performansı çok başarılı. Müzik performansı da iyi dışarı ses çok iyi veriyor tasarımından dolayı yüzüne doğru sanki içindesin o ortamın öle ses veriyor kulaklık çoğu kişi beğenmemiş ama son sesle dinleyemiyorum ben. İyi bi kulaklıkla uçuyor. Pil performansı iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KNOLoLu

quote:

Orijinalden alıntı: sinandh

Uzun zamandır takipteyim.Bu aralar almak istediğim tek telefon bu.Aslında aklımda birçok model var ama cihazın garantili olmasını istiyorum bu yüzden E8'e yöneldim.Xiaomi, One plus gibi markalar tercihimdi fakat bu zamana kadar telefondan ağzı yanan birisi olduğum için beni uzun yıllar götürebilecek muadilleri ile arasında fark olan tek telefon olan E8 bana cazip geldi. Sanırım bir ay içerisinde alırım.Şu an kullandığım telefonun biraz daha suyu çıksın öyle alacağım. Şimdi beyler gelelim benim sorularıma:
    Teşekkür ediyorum.

İlk Soruna cevap verecek olursam ben de ön kamerayı çok kullanan biriyim skype görüşmesi yaparım saatlerce ve gayet başarılı 5mp bi ön kameraya sahip.

Arka kameraya gelince bence gayet başarılı ben memnunum şahsen güzel çekiyor video kaydı da başarılı.

Ekleyeceğim diğer bişi telefonda uygulama arası geçiş çok iyi ana sayfaya geçişin yanındaki eklentiden çok seri geçiş yapabiliyorsun araba dunyasının volvosu gibi. D herkeste olmaması bence bi avantaj ara yüzü filan çok iyi m8 den bi farkı yok bence öle 700 liralık fark asla yok bence. Bende xiomia alacaktım mi4 vazgeçtim telefon iyi hoş ama işte sonrası yok Türkiye pazarına girsin Sonra düşünürüz. Oyun performansı çok başarılı. Müzik performansı da iyi dışarı ses çok iyi veriyor tasarımından dolayı yüzüne doğru sanki içindesin o ortamın öle ses veriyor kulaklık çoğu kişi beğenmemiş ama son sesle dinleyemiyorum ben. İyi bi kulaklıkla uçuyor. Pil performansı iyi.

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Ön kamera hakkında detaya inebilir miyiz ? Ana kamera örneklerini buldum zaten konuda da paylaşılmış fakat ön kamera örneği yok denecek kadar az. Işıklı ve ışıksız ortamlarda performansı nasıl ? En önemlisi Apple Iphone 5S, 6 gibi telefonlarla karşılaştıracak olursak nasıl buluyorsunuz ? Piyasada en iyi ön kameraya sahip telefonları Apple üretiyor. Renkler çok canlı oluyor. Sanki makyaj uygulamışçasına iyi çıkarıyor ön kamera insanı. Fakat diğer markalar çok mat ve cansız çekiyor(Özellikle Samsung). Bu açıdan bakıldığında renk değerleri, kamera açısı(kadraj genişliği) vb özellikleri merak ediyorum.

• Saatlerce skpye görüşmesi ve arada öz çekim yapan biri olarak canlı ve net ön kamerasını ben başarılı buldum bundan önce Sony ion vardı iki sene aralıksız kullandım ama artık dehşet donuyordu çok yavaşlamişti bu telefonda 2 sene sonra benim o telefon gibi olacağnı düşünmüyorum. Benim için gerekli uygulamaları yeterince iyi çalıştırıyor arada asfalt 8 oynuyorum bide deneme amaçlı fifa 15 indirdim. 2 sene sonra illa oyun diyen birisi değilim oyun oynadığım da basit oyunlar ondan benim beklentimi baya dolduran bi telefon masaya koyduğun Da göz alıcı bir tasarımı var elimde de çok rahat geliyor büyüklüğü olabilecek en iyi ölçüde çok hızlı mesaj yazabiliyorum. Hafıza kartını yüksek tuttum bütün uygulamaları oraya atıp telefon hafızasında bişi tutmayı düşünmüyorum böylece daha çok verim alırım diye düşünüyorum deneyip görcem ilerde haberdar ederim. Dot view 🆚 onlarda tad veren diğer şeyleri

• Ekleme yapayim ön kamera çok iyi bence suratımdaki siyah noktayı bile net veriyor

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

G2'den E8'e geçiş yapmayı düşünüyorum fakat 3000-2600 arada kalan 400 mah batarya korkutuyor beni. Ama yorumlara göre ve HTC stabilitesine göre sorun yaşamayacağımı düşünüyorum ama ne denli fark eder acaba aradaki ekran süreleri? Ben ortalama 5-6 saat ekran süresi alıyorum G2'de. Rica etsem ekran açık kalma sürelerinizin resmini atabilir misiniz?

Ayrıca sanırım cihaza aşık oluyorum

Sadece keşke 5.5 inç boyutlu sürümü de olsaydı diyorum

GSam battery ile baktım, 36 saatte şarj %9 a indiğinde ekran süresi 6 saatti. ekran fotosunu yükleyemedim şimdi, pcden yüklerim daha sonra...

• Muazzam
  • Beyler dün düşündüm alıp almamayı. 1 Mart'ta HTC yeni telefonlarını tanıttıktan hemen sonra eskilerinin fiyatlarında düşüş olma olasılığına karşı bekleme gereği hissettim.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

G2'den E8'e geçiş yapmayı düşünüyorum fakat 3000-2600 arada kalan 400 mah batarya korkutuyor beni. Ama yorumlara göre ve HTC stabilitesine göre sorun yaşamayacağımı düşünüyorum ama ne denli fark eder acaba aradaki ekran süreleri? Ben ortalama 5-6 saat ekran süresi alıyorum G2'de. Rica etsem ekran açık kalma sürelerinizin resmini atabilir misiniz?

GSam battery ile baktım, 36 saatte şarj %9 a indiğinde ekran süresi 6 saatti. ekran fotosunu yükleyemedim şimdi, pcden yüklerim daha sonra...

Uzun süredir foruma bakmamıştım kullanıcı sayımız bayağı artmış

Gsam battery monitor programını ben de yükledim. Tam 36 saat sonunda pil seviyesi %35, ekran kulanım süresi 2 saat 45 dakika. Daha öncesinde de full şarj sonrası max 4 saati görebildim. Mobil bağlantı, otomatik eşleştirme, evde olduğum sürece wi-fi sürekli açık. Ayrıca telefonu güç tasarrufu modunda kullanıyorum. Fırsat buldukça candy crush oynuyorum ve nette dolaşıyorum. Telefonun şarjı 2 günü çok rahat çıkarıyor. Ekran süresi için 6 saat gibi muazzam bir süreden bahsetmişsin hocam. Senin telefonu kullanım koşulların neler? Oyun oynar mısın örneğin? Bilgi verirsen sevinirim... @dontcategorizeme

• enigma37 kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde aynı durum bazen 7 bazen 6 saat ekran süresi kullandığım zamanlarda sürekli wifi açık clash of clans oynuyorum ve chrome instagram whatsapp saatlerce gezerim.1 gün sonunda biter Ama son 2 gündür telefon doldu.Bugün bi factory reset atacam

•  HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• quote:

Orijinalden alıntı: enigma37

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir foruma bakmamıştım kullanıcı sayımız bayağı artmış

Gsam battery monitor programını ben de yükledim. Tam 36 saat sonunda pil seviyesi %35, ekran kulanım süresi 2 saat 45 dakika. Daha öncesinde de full şarj sonrası max 4 saati görebildim. Mobil bağlantı, otomatik eşleştirme, evde olduğum sürece wi-fi sürekli açık. Ayrıca telefonu güç tasarrufu modunda kullanıyorum. Fırsat buldukça candy crush oynuyorum ve nette dolaşıyorum. Telefonun şarjı 2 günü çok rahat çıkarıyor. Ekran süresi için 6 saat gibi muazzam bir süreden bahsetmişsin hocam. Senin telefonu kullanım koşulların neler? Oyun oynar mısın örneğin? Bilgi verirsen sevinirim... @dontcategorizeme

Yukarıda gsam battery ekran görüntüsünü attım, 36 saat sonunda 24 saat wifi açık, ekran 6 saat, mobil sürekli açık, oyun hiç yok ama onu söyleyim, en çok kullandığım uygulamalar blinkfeed, twitter,whatsup,instagram... Oyunlar bu süreleri kesinlikle kısaltırlar... bir kaç gün sonra programdan ortalama alıp onu da yüklerim buraya. Bu programı kurduktan sonra ilk gün kullanımıydı.

Ama ne olursa olsun batarya performansı tatmin edici e 8 de. Benim ortalama 1,5-2 gün ilk aldığımdan bu yana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 22 Şubat 2015; 21:52:07 >

• Dönüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Ben de benzer uygulamaları kullanıyorum aslında. Wi-fi evde açık, mobil ve otomatik eşleştirme sürekli açık, blinkfeed, whatsup, facebook, chrome kullanıyorum gün içinde ve hastalığım candy crush yaklaşık günde 1 saat kadar oynuyorum. Aslında iş yerinde telefon çok çekmemesine rağmen (mağlum avea ) batarya bende de 2 günü çok rahat çıkarıyor. Hatta zorlayarak 4 gün kullandığım bile oldu. Bugün en fazla 4,5 saati gördüm gsam baterry'i yüklediğimden bu yana. Kendimi tutup oyun oynamadan deneyeceğim bir de Durumu yine paylaşırım burada.

• Bende söyle diyim 5.5 saat wifi açıktı 3g açıktı oyun vs oynadım müzik internet gezme 5 SAat ekran açıktı 16saat gitti bence gayet güzel sabah evden çıkıp akşam gelene kadar idare etmesi için çok iyi. Dışarıda kalkıpta saatlerce oyun oynamak için de böle bi telefonda alınmaz.d yani cidden pil performansı iyi clash of clans ve top eleven gibi oyunlar oynadığım içn şarjım biraz hızlı gidiyor ama yinede çok tatmin edici senelerce böyle gitmedi ümidiyle

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.