Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, telefonunuzu bilgisayara bağladınız mı hiç? Bugün USB'den teli bağladım ancak dosyalara ulaşamadım, sadece şarj ediyor. USB ayarlarını değiştirmeye çalıştığımda ise "Hiçbiri", "Akıllı ağ paylaşımı"... gibi seçenekler var. Bunların arasında dosya yönetimi ile ilgili herhangi bir seçenek yok. HTC Sync Manager programını falan da yükledim ancak bi değişiklik olmadı. Bilmediğim bi ayar falan mı vardır? Bağlantı kurabilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...
  • @gevgev desire eye bence dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlkaplan1 kullanıcısına yanıt
    Sağol kardaşim, benim de gönlümden geçen desire eye gibi.
  • Dostum ama biraz bekle su mwc bi gecsin belki daha hosuna giden olur beklersin

• 8 saat ekran süresi süpermiş GPS açık mıydı hocam yada widget kullanıyor musun?
  • enigma37 kullanıcısına yanıt
    Hocam gps kapalı ben de kullanmiyorum.Facebookum falan yok zaten kapalı oda.Oyun instagram twitter whatsapp ve spotify kullanıyorum.Vodafone geçtikten sonra biraz da yükseldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Mart ayında yeni güncelleme gelebilir.

One m7 lollipop güncellemesi gelmiş, sanırım sırada bizimki var. 1-2 haftaya kadar lollipop gelir zannediyorum.

Elimde hem E8 hem M8 var...
    M8 için Lolipop güncellemesi yaptım,ama yapmaz olaydım...
    M8 4.4.4'de çok daha stabildi..Programlarda,facebook,messenger
    hepsi daha kullanışlıydı.
    Lolipop ile M8 adeta çöktü...
    Hani diyorlar ya
    "Lolipopla batarya ömrü uzar,"
    bu kesin birşey değil..
    Ben E8 için güncelleme gelse de yüklemeyeceğim...
    Çünkü E8 şu an M8'den daha stabil ve pil M8'den daha iyi...
    E8 4.4.2
    M8 5.0.1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

Beyler bende e8 ile 820 arasinda kaldim sizce martda 1400 1300 e dusebilir mi tanitimlardan sonra

Bir dönem teknosada e8 1499a düşmüştü. Şu anda durum nedir bilmiyorum ama 1400-1500ün altına düşeceğini ben de pek sanmıyorum.
    @My House My Rules

Ben E8'i 1 ay önce 1499 TL ve 100 TL'de maximum indirimi ile almıştım...
    Yani bana 1399 TL'ye geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Mart ayında yeni güncelleme gelebilir.

One m7 lollipop güncellemesi gelmiş, sanırım sırada bizimki var. 1-2 haftaya kadar lollipop gelir zannediyorum.

Elimde hem E8 hem M8 var...
    M8 için Lolipop güncellemesi yaptım,ama yapmaz olaydım...
    M8 4.4.4'de çok daha stabildi..Programlarda,facebook,messenger
    hepsi daha kullanışlıydı.
    Lolipop ile M8 adeta çöktü...
    Hani diyorlar ya
    "Lolipopla batarya ömrü uzar,"
    bu kesin birşey değil..
    Ben E8 için güncelleme gelse de yüklemeyeceğim...
    Çünkü E8 şu an M8'den daha stabil ve pil M8'den daha iyi...
    E8 4.4.2
    M8 5.0.1

En başta güncelleme sonrası problemler olabiliyor ama sonrasında yeni güncelleme ile düzeltmedilerse m8i bizim makinelere güncelleme geldiğinde yüklemeden önce bir daha düşünürüm... Şu anda e8de hiç bir problem yok, boş yere sıkıntı çıkarmanın da manası yok...

• quote:

quote:

quote:

Beyler bende e8 ile 820 arasinda kaldim sizce martda 1400 1300 e dusebilir mi tanitimlardan sonra

Bir dönem teknosada e8 1499a düşmüştü. Şu anda durum nedir bilmiyorum ama 1400-1500ün altına düşeceğini ben de pek sanmıyorum.
    @My House My Rules

merhaba,ben de e8'i birkaç gün içinde alacağım, gerçi internetten telefon almak az da olsa tedirgin ediyor ama sanırım alacağım. H.burada'da fiyatı 1399 tl'ye düşmüş.Telefondan memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: jack33

quote:

quote:

quote:

@My House My Rules

merhaba,ben de e8'i birkaç gün içinde alacağım, gerçi internetten telefon almak az da olsa tedirgin ediyor ama sanırım alacağım. H.burada'da fiyatı 1399 tl'ye düşmüş.Telefondan memnun musunuz?

Evet gayet iyi pil süresi filan başarılı telefon cidden ele alınca hoş duruyor ele yakışan bir telefon ve m8le öle ahım şahım bi farkı yok uzun soluklu götüreceğine eminim htc Sony samsung filan hikaye bunun yanında onu fark ettim

• Bende bugün hepsiburadadan siparişimi geçtim. meizu mx4le xperia z2 arasında kararsızdım. ikisininde problemli cihazlar olduğu söyleniyor bende kara kara düşünüyordum hangi telefonu alayım diye. htc one e8'i görünce macera aramaya gerek olmadığını farkettim.
    bundan önceki iki telefonumda htc'ydi zaten(evo 3d ve desire z)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack33

quote:

quote:

quote:

@My House My Rules

Gayet memnunum, başlıktaki mesajları takip edersen henüz memnun olmayan bir mesaj atan olmadı kullananlardan. Şahsen ben bütçen için de uygunsa öneririm.
    Tabi elektronik işinde şans faktörü de var. Hangi modeli alırsan al sıkıntı çıkarmasın, ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 4 Mart 2015; 22:21:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carmania06

Bende bugün hepsiburadadan siparişimi geçtim. meizu mx4le xperia z2 arasında kararsızdım. ikisininde problemli cihazlar olduğu söyleniyor bende kara kara düşünüyordum hangi telefonu alayım diye. htc one e8'i görünce macera aramaya gerek olmadığını farkettim.
    bundan önceki iki telefonumda htc'ydi zaten(evo 3d ve desire z)

güle güle kullan.

• Arkadaşlar telefonu kullanan üye sayısı baya fazla ama resim veya video koyan yok lütfen biraz formu besleyin bana one m7 sattip bu cihazı alabilmem için nedenler gösterin zaten günlük yasamimida çok kararsız biriyim.Bu teledfonunda adamakıllı türkçe inceleme videosu yok biriniz bunu yapabilir ben inanıyorum size özellikle arka kamerayı diğer telefonlarla kıyaslayarak fotolar ekleye bilirsiniz .Hem forum da canlanır bizraz böylece ...

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, sağolasın.
  • quote:

Eyvallah, sağolasın.

Geldi mi hocam telefonun? Ben de iphoneun iade işlemlerini başlattım. E8 almayı düşünüyorum. Hat takmadan ölü piksel testi vs. için açıp kontrol edip sorun varsa iade edebiliyoruz değil mi? Ben de Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum.
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Hocam şubede şuanda henüz gelmedi. Heyecanla bekliyorum :) Hepsiburadada sorunsuz iade diye belirtmiş üründe bu arada.
  • quote:

Hocam şubede şuanda henüz gelmedi. Heyecanla bekliyorum :) Hepsiburadada sorunsuz iade diye belirtmiş üründe bu arada.

telefonu aldığınızda yorumlarınızı bekliyoruz, ben de hepsiburadadan siparişi vereceğim.Bir de mavi renk istiyorum ama h.burada da bu telefonda renk seçeneği yok sanırım siyah yolluyorlar.Bir de merak ettiğim bu sitede iade edilenleri başkalarına gönderiyorlar mı acaba.Şimdi bana iade edilmiş bir e8 gelip gelmediğini nereden anlayabilirim
  • quote:

Ben de havalemi yaptım yarım saat kadar önce. Hepimize hayırlı olur inşAllah!

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.