Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafonea geçtim dün.Batarya daha iyi gitmeye başladı.Bakalım ekran süresi deneyeyim biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an pil seviyem %30 ve ekran süresi 3,5 saat. Yani toplamda max 5 saat olacak gibi görünüyor. 6-7 saati yine göremedim ama en azından 2 günü çıkarıyor telefon buna da şükür yalnız işte telefon düzgün çekmiyor ekran süresini avea nın da etkilediğini düşünüyorum

• Mart ayında yeni güncelleme gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Mart ayında yeni güncelleme gelebilir.

One m7 lollipop güncellemesi gelmiş, sanırım sırada bizimki var. 1-2 haftaya kadar lollipop gelir zannediyorum.

• Okuldan sıra arkadaşım telefon alacak
    Maç 1500 bütçe var bende xperia z2 önerdim ama kliksa da 1300 xperia z2 ithalat firma garantili

E8 ise 1499 ikisi arasından sizce hangisini aldirayim

• Beyler bende e8 ile 820 arasinda kaldim sizce martda 1400 1300 e dusebilir mi tanitimlardan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

Beyler bende e8 ile 820 arasinda kaldim sizce martda 1400 1300 e dusebilir mi tanitimlardan sonra

Ben de seni gibi iki telefon arasinda kaldim. Fiyatlarin gozle gorulur bir sekilde dusecegini sanmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

Beyler bende e8 ile 820 arasinda kaldim sizce martda 1400 1300 e dusebilir mi tanitimlardan sonra

Bir dönem teknosada e8 1499a düşmüştü. Şu anda durum nedir bilmiyorum ama 1400-1500ün altına düşeceğini ben de pek sanmıyorum.
    @My House My Rules

• beyler htc'nin arayüzü hakkında pek hatta hiç bi bilgim yok ama bu tele, özellikle arkasındaki hafif kauçuk gibi duran yapıya çok ısındığımdan alıcam sanırım. sormak istediğim bi soru var... şimdi abimin samsung s5'in de multitasking kısmında ram kullanım oranını gösteriyor. bu telefonda gösteriyor mu, gösteriyorsa ne kadar, imkan varsa bi arkadaş ekran resmi atabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Okuldan sıra arkadaşım telefon alacak
    Maç 1500 bütçe var bende xperia z2 önerdim ama kliksa da 1300 xperia z2 ithalat firma garantili

E8 ise 1499 ikisi arasından sizce hangisini aldirayim

Z2 bence güzel bir telefon ama ben e8 aldım ve bu başlık altında veya başka bir yerde e8le ilgili kronik bir soruna veya memnun kalmayana hiç rastlamadım. Yani bana göre her ikisi de alınabilir ve güzel cihazlar...
    Fakat resmi distribütör bile telefonda bir problem olduğunda sıkıntı çıkarabiliyor. İthalatçı firmaya ne kadar güvenilir bilemiyorum.

• Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Multitaski açtığında köşede 4 kare şeklinde bir sembol var, oraya tıkladığında çalışan uygulamalar ve ram kullanımını görebiliyorsun.
    Ram kullanımı ortalama 0.9 gb oluyor. En fazla 1.1 gb gördüm. Ama hiç kasma veya takılma yaşamadığımdan çok sık kontrol etmiyorum. Ekran resmini android web tarayıcıdan atamadım şimdi, daha sonra atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

Multitaski açtığında köşede 4 kare şeklinde bir sembol var, oraya tıkladığında çalışan uygulamalar ve ram kullanımını görebiliyorsun.
    Ram kullanımı ortalama 0.9 gb oluyor. En fazla 1.1 gb gördüm. Ama hiç kasma veya takılma yaşamadığımdan çok sık kontrol etmiyorum. Ekran resmini android web tarayıcıdan atamadım şimdi, daha sonra atarım.

hocam peki kullanılabilir ram oranı ne kadar ? samsungs s5'de 2gb ram olmasına rağmen kullanılabilir ram oranı; yani o ram barında görünen tam ram 1.67 falan... ben daha çok onu merak ediyorum. ram konusunda biraz takıntılıyım niyeyse
    1,8 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

hocam peki kullanılabilir ram oranı ne kadar ? samsungs s5'de 2gb ram olmasına rağmen kullanılabilir ram oranı; yani o ram barında görünen tam ram 1.67 falan... ben daha çok onu merak ediyorum. ram konusunda biraz takıntılıyım niyeyse

Toplam ram 1.8gb yazıyor orada. Malum hesaplanırken 1000-1024 meselesi nedeniyle 2gb dense de ram 1.8 aslında. Ama dediğim gibi kullanılan rami 1.1in üstünde hiç görmedim. Ne zaman baksam 0.9 veya 1.0gb oluyor rakam.

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 27 Şubat 2015; 23:55:01 >
  • sağolun arkadaşlar merak ettiğim bi durumdu... yani şu an ulaşabildiğim, inceleyebildiğim tek yüksek seviye akıllı tel olarak s5 var. onda ram 1.67 olarak görünüyor ve kullanılabilir ram de daime 1,24 civarlarında... touchwiz'den dolayı bi ağırlık var. htc bu durumda iyiymiş.

sorucağım başka bi soru; telefonu almak için htc one m9'un piyasaya çıkmasını bekleyeyim mi ? fiyat konusunda bi düşüş yaşanır mı ?
  • Beyler hepsiburada da telefon 1399 lira bence süper fiyat.Alacak aradaşlar düşünebilirler.
  • 8 saat ekran süresi verdi
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• Beyler sizce 820 mi e8 mi ozelliklerini biliyorum farklarida fiyatlar esitlendi gibi bisey e8 32 bit 820 64 bit hangisi gelecege yonelik bana 2-3 sene yetebilicek hangisi olur sizce yardim edin lutfen

• Merhaba arkadaşlar. Vodafondan taksitle telefon almayı düşünüyorum. Htc One e8 ile desire eye arasında kaldım. İkiside 24*80 = 1920 TL ye denk geliyor. Siz olsanız hangisini alırdınız?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.