Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esqhia

quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR

quote:

Orijinalden alıntı: jack33

Az önce dışarı çıktım ve E8'i şöyle canlı bir inceleyip elime alayım ondan sonra da internetten sipariş vereyim dedim ama Mersinde teknosa,vatan,bimeks,gold, mediamarkt, bir vodofone bir avea da dahil olmak üzere bir türlü e8 bulamadım.Her yerde m8 var ama e8 yok arkadaşlar.Sanırım diğer alternatifim olan huawei p7'ye kaymak üzereyim en azından onu bulabildim ve inceledim.

Hocam istanbul bilişimden almanızı öneririm. Çok daha ucuza satılıyor ve güvenilir bir site.

Arkadaşlar iyi akşamlar,

Bu mesajı alıntılayayıp,bilgisi olan herkese sormak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ben de İstanbul Bilişim'den sipariş geçicem,fiyatları çok uygun. Fakat garanti konusunda ve fm radyo konusunda bilgisi olan var mı?
    Fm Radyo- var olarak bilgilendirilmiş ama alıp kullanan varsa daha sağlıklı bilgi verebilir diye düşündüm?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/htc-one-e8-siyah-cep-telefonu-fiyati,150714.html

Hepsiburada'dan aldım; fm radyo var. Wi-fi ve hücresel veri kapalı iken denedim. FM radyo var yani.

• esqhia E kullanıcısına yanıt
    FM radyo var. İstanbul bilişim konusunda birşey diyemem ama 1000 lira üzerinde elektronik bir şey alıyorsam garanti ve güvenilirlik önemlidir, alacağın yeri iyi araştırmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

quote:

quote:

Az önce dışarı çıktım ve E8'i şöyle canlı bir inceleyip elime alayım ondan sonra da internetten sipariş vereyim dedim ama Mersinde teknosa,vatan,bimeks,gold, mediamarkt, bir vodofone bir avea da dahil olmak üzere bir türlü e8 bulamadım.Her yerde m8 var ama e8 yok arkadaşlar.Sanırım diğer alternatifim olan huawei p7'ye kaymak üzereyim en azından onu bulabildim ve inceledim.

Hocam istanbul bilişimden almanızı öneririm. Çok daha ucuza satılıyor ve güvenilir bir site.

Arkadaşlar iyi akşamlar,

Bu mesajı alıntılayayıp,bilgisi olan herkese sormak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ben de İstanbul Bilişim'den sipariş geçicem,fiyatları çok uygun. Fakat garanti konusunda ve fm radyo konusunda bilgisi olan var mı?
    Fm Radyo- var olarak bilgilendirilmiş ama alıp kullanan varsa daha sağlıklı bilgi verebilir diye düşündüm?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/htc-one-e8-siyah-cep-telefonu-fiyati,150714.html

Hepsiburada'dan aldım; fm radyo var. Wi-fi ve hücresel veri kapalı iken denedim. FM radyo var yani.

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Aslında hepsiburadadan siparişimi geçecektim fakat özelliklerde radyo-yok diyor.O yüzden istanbulbilişime bakmıştım.

http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-e8/productDetails.aspx?productId=telcephtce8&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCE8-G

Ama, @TechTR hepsi buradadan aldım ve radyo var diyosun. Net bilgi için ne yapmam gerekiyor,ne önerirsiniz? Hepsiburada müşteri hizmetlerine mail atıp cevap gelmesini bekliycem.Umarım net bir bilgi alabilirim. Onun dışında,siz de fikir verirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Sony xperia z3le benim canavarı benchmarka soktum ikiside aynı işlemci var.Ama sonydeki 2.5 saat hızında bizim e8 2.3 sonuç ortada htc kalitesi diyelim :))
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

Edit-Sonynin hoparlör daha canlı geldi bana ama kulaklık performansı htc diyorum.Kamerada sony farkı var

bir inceleme videosu çekmeniz mümkün mu ? Arka kamera ağırlıklı z3 karşılaştırarak vs çok iyi olur .Yada en azından resimlerle görsel bi kamera karşılaştırması ?

• Arkadaşlar m8 kılıf, camfilmleri e8 e uyumlumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar m8 kılıf, camfilmleri e8 e uyumlumu

1 milimetrelik bir fark var. tam uymuyor, internetten e8 için uygun olanları bulabilirsin...

• başlık içinden one e8 sahiplerini bularak ilk mesaja ekledim. eksik veya hata varsa düzeltelim/ekleyelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

başlık içinden one e8 sahiplerini bularak ilk mesaja ekledim. eksik veya hata varsa düzeltelim/ekleyelim...

Benide ekleyin hocam 1-2 güne elime gelecek cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar birkaç gün süren kararsızlıktan sonra ben de hepsiburadadan siparişi az önce verdim, cihazın mavisi yoktu mecburen siyahından aldım ama internetten gördüğüm kadarıyla mavi rengi çok yakışıyordu neyse hayırlısı artık.
    Bu benim ilk akıllı telefonum olacak sim kart olsun rehber olsun yapmam gereken bir şeyler var mı?

• 2 gün önce yeğen e aldık.

Son derece tatminkar ve güzel bir telefon
    Bugün 50 tl ye dot view kılıf alıp taktı.

Kılıfı çok beğendim ancak sanki telefon o inceliğini o estetikliğini kaybetti gibi... (kılıf yine de çok fonksiyonel o ayrı)

m7 desire eye ve e8 htc nin son jenerasyon telefonlarıyla çok içli dışlı oldum bence adamlar bu işi cidden biliyorlar.
  • quote:

arkadaşlar birkaç gün süren kararsızlıktan sonra ben de hepsiburadadan siparişi az önce verdim, cihazın mavisi yoktu mecburen siyahından aldım ama internetten gördüğüm kadarıyla mavi rengi çok yakışıyordu neyse hayırlısı artık.
    Bu benim ilk akıllı telefonum olacak sim kart olsun rehber olsun yapmam gereken bir şeyler var mı?

Hayırlı olsun hocam. Ben de siyah gelecek diye beklerkn mavi geldi bilgin olsun. Kutunun üzerinde dark gray yazıyor ama mavi çıktı anlamadım. Neyse... Ben telefon geldiğinde ekran korumasız 1 gün dışarıda kullandım. Kılcal bir çizik oluşmuş. Hemen ekranına film veya cam koruma taktır. Bunun dışındaki ayarlar klasik zaten.
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum, ama tek çekincem hepsiburada'daki e8 leri htc tr garantili mi, yoksa ithalatçı firma garantili olması mı?Bu soruya net bir cevap vericek arkadaş olursa çok sevinirim.Malum o kadar para vericem, garantili birşey almak isterim.
  • quote:

arkadaşlar birkaç gün süren kararsızlıktan sonra ben de hepsiburadadan siparişi az önce verdim, cihazın mavisi yoktu mecburen siyahından aldım ama internetten gördüğüm kadarıyla mavi rengi çok yakışıyordu neyse hayırlısı artık.

Şimdiden hayırlı olsun. Yıl olmuş 2015, aldığımız telefonun rengini seçemiyoruz,böyle bi ssaçmalık olur mu ya :)
    Herneyse dostum , cihazın geldiği zaman fm radyo özelliği var mı yok mu kontrol edip net bir cevap verebilir misin? kimisi var diyor,açıklama kısmında hepsiburada yok yazmış, çok kararsız kaldım.Cevap verirsen çok sevinirim.
  • quote:

quote:

Şimdiden hayırlı olsun. Yıl olmuş 2015, aldığımız telefonun rengini seçemiyoruz,böyle bi ssaçmalık olur mu ya :)
    Herneyse dostum , cihazın geldiği zaman fm radyo özelliği var mı yok mu kontrol edip net bir cevap verebilir misin? kimisi var diyor,açıklama kısmında hepsiburada yok yazmış, çok kararsız kaldım.Cevap verirsen çok sevinirim.

Evet fm radyosu var radyo delileri içn sevindirici bişi

• quote:

Orijinalden alıntı: KNOLoLu

quote:

quote:

Evet fm radyosu var radyo delileri içn sevindirici bişi

Çok teşekkürler dostum. İşe giderken, servisteki uzun yolculuklar esnasında, maalesef en iyi dostum fm radyo oluyor :) Hepsiburadanın açıklama kısmına yanlış bilgi yazması düşündürücü.Eğer öyleyse rengini dert etmeyip yarın akşam sipariş vermeyi düşünüyorum.Umarım aksi yönde bi yorum gelmez :) Tekrar teşekkürler iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum, ama tek çekincem hepsiburada'daki e8 leri htc tr garantili mi, yoksa ithalatçı firma garantili olması mı?Bu soruya net bir cevap vericek arkadaş olursa çok sevinirim.Malum o kadar para vericem, garantili birşey almak isterim.

Ben özellikle almadan önce email gönderdim ve sordum, yetkili servis garantili diye cevap geldi.Bir kaç gün önce alan arkadaş da htcden onaylatmış servis garantili olduğunu,sıkıntı yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Hayırlı olsun hocam. Ben de siyah gelecek diye beklerkn mavi geldi bilgin olsun. Kutunun üzerinde dark gray yazıyor ama mavi çıktı anlamadım. Neyse... Ben telefon geldiğinde ekran korumasız 1 gün dışarıda kullandım. Kılcal bir çizik oluşmuş. Hemen ekranına film veya cam koruma taktır. Bunun dışındaki ayarlar klasik zaten.

Peki mavi rengi nasıl buldunuz acaba,siyaha göre daha mı iyi yoksa beğenmediniz mi?

• jack33 J kullanıcısına yanıt
    Güzel hocam. İki renk arasında gidip geliyordum. Siyahta karar kılmıştım ama mavi de güzel. Hayırlı olsun şimdiden

• Telefon an itibari ile elime ulaştı. Eksi yönlerini yazmak istesem yazamam cidden mükemmel bir telefon. Listeye eklerseniz sevinirim. Sorusu olan arkadaşlarlara yardımcı olabilirim.

• TechTR T kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim, hepimize hayırlı olsun ,aslında telefonun yanında bir de ekran koruyucu alacaktım ama düşünemedim.Mersinde e8 yok ki ekran koruyucusu olsun o yüzden hepsiburadadan baktım ve 2 adet farklı marka gördüm , sanırım onlardan birini de sipariş geçeceğim, umarım kendim takabilirim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.