Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2- Radyo var mı?

Problemler bu kadar ise iyi
    Diğer telefonların sayfalarında neler konuşulduğuna bakarsak E8 sorunsuz bir cihaz diyebiliriz galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerdi89

1- Hepsiburada TR garantili mi?

2- Radyo var mı?

Diğer telefonların sayfalarında neler konuşulduğuna bakarsak E8 sorunsuz bir cihaz diyebiliriz galiba?

Evet şarj konusu iyi daha bi sıkıntı görmedim ben. Çok stabil bir telefon güncelleme sense 7 hepsini alacak yani htc bu telefonu yabana atmıyor ama ben güncellemeyi düşünmüyorum. Neden dersen suan hiç bi sıkıntısı yok. Sıkıntı çıkmaya başladığı zaman düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KNOLoLu K kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda z3c araştırıyordum. fakat e8'in de 2 gün kadar dayanabildiğini gördüm. ayrıca kronik problem de yok şimdilik. L.5.0 geldiğinde de stabilitesini korursa alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack33

tesekkur ederim, hepimize hayırlı olsun ,aslında telefonun yanında bir de ekran koruyucu alacaktım ama düşünemedim.Mersinde e8 yok ki ekran koruyucusu olsun o yüzden hepsiburadadan baktım ve 2 adet farklı marka gördüm , sanırım onlardan birini de sipariş geçeceğim, umarım kendim takabilirim

M8 cam filmleri uyuyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR

quote:

tesekkur ederim, hepimize hayırlı olsun ,aslında telefonun yanında bir de ekran koruyucu alacaktım ama düşünemedim.Mersinde e8 yok ki ekran koruyucusu olsun o yüzden hepsiburadadan baktım ve 2 adet farklı marka gördüm , sanırım onlardan birini de sipariş geçeceğim, umarım kendim takabilirim

M8 cam filmleri uyuyor hocam.

Sayfanın yukarısında tam da uyum sağlamadığından bahsedilmiş.Siz taktınız mı?
  • quote:

arkadaşlar birkaç gün süren kararsızlıktan sonra ben de hepsiburadadan siparişi az önce verdim, cihazın mavisi yoktu mecburen siyahından aldım ama internetten gördüğüm kadarıyla mavi rengi çok yakışıyordu neyse hayırlısı artık.
    Bu benim ilk akıllı telefonum olacak sim kart olsun rehber olsun yapmam gereken bir şeyler var mı?

Hayırlı olsun güle güle kullan. E8de nano sim kart yuvası var, sim kartını kestirebilir veya nano sim alabilirsin, bunun dışında 8 veya 16gb lık class 10 mini sd kart alabilirsin, sonuçta 13mp foto ve 1080p videolar çektiğinde fazla yer kaplayabiliyor, ekran filmini internetten bulabilirsin ve kılıf kullanacaksan kesinlikle dot view kılıf öneririm. Dot view kılıfı da mavi seçersen telefonun senin istediğin renkte olabilir.

Son olarak kullandıktan sonra yorumlarını ve foto örneklerini falan bekliyoruz. : )

• quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR

Telefon an itibari ile elime ulaştı. Eksi yönlerini yazmak istesem yazamam cidden mükemmel bir telefon. Listeye eklerseniz sevinirim. Sorusu olan arkadaşlarlara yardımcı olabilirim.

Listeye ekledim, hayırlı olsun.

Ama su m8in ekran filmi nasıl uydu, foto atar mısın? ben ilk aldığımda denemiştim, 1mmlik fark var aralarında, tam uymadığından hava kabarcığı yapar gibi geliyor bana.

• quote:

2- Radyo var mı?

tahtaya vuralım, 4-5 aydır kullananlardan bir sıkıntı yaşayan olmadı. : )
    Bu arada radyo kesinlikle var. İçiniz rahat olsun.

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Öneriler için teşekkür ederim,mutlaka dikkate alacağım.Telefonu beğeneceğime eminim çünkü şu anda elimdeki telefon samsung monte 5620 yani e8 onun yanında çok büyüleyici olacaktır.Tek alışmam gereken nokta 5 inçlik bir telefon boyutu, onu da zamanla aşarız. Kesin olmamakla dot wiew kılıf düşünmüyorum zaten büyük olan telefon daha da kabalaşacak ve cepte rahatsızlık verecektir.
  • quote:

Öneriler için teşekkür ederim,mutlaka dikkate alacağım.Telefonu beğeneceğime eminim çünkü şu anda elimdeki telefon samsung monte 5620 yani e8 onun yanında çok büyüleyici olacaktır.Tek alışmam gereken nokta 5 inçlik bir telefon boyutu, onu da zamanla aşarız. Kesin olmamakla dot wiew kılıf düşünmüyorum zaten büyük olan telefon daha da kabalaşacak ve cepte rahatsızlık verecektir.

Eğer imkanın varsa dot view kılıfı görmeni öneririm, ben ilk defa bir telefonumda kılıf kullanıyorum, çünkü telefonu kabalaştırmıyor, kullanımı kolaylaştırıyor (fotoğraf çekimi hariç) ve telefonu düşme ve darbelere karşı koruyor. ama haklısın monteden sonra telefon oldukça büyük görünüyordur sana, alışırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

arkadaşlar birkaç gün süren kararsızlıktan sonra ben de hepsiburadadan siparişi az önce verdim, cihazın mavisi yoktu mecburen siyahından aldım ama internetten gördüğüm kadarıyla mavi rengi çok yakışıyordu neyse hayırlısı artık.
    Bu benim ilk akıllı telefonum olacak sim kart olsun rehber olsun yapmam gereken bir şeyler var mı?

Hayırlı olsun hocam. Ben de siyah gelecek diye beklerkn mavi geldi bilgin olsun. Kutunun üzerinde dark gray yazıyor ama mavi çıktı anlamadım. Neyse... Ben telefon geldiğinde ekran korumasız 1 gün dışarıda kullandım. Kılcal bir çizik oluşmuş. Hemen ekranına film veya cam koruma taktır. Bunun dışındaki ayarlar klasik zaten.

Telefonu nereden aldığını bilmiyorum ama bu yazdığın pek mümkün değil gibi, dark gray rengi tam siyah değil, böyle maviye çalan bir gri, emin misin kutudan mavi telefon çıktığına? Eğer maviyse, kutusunu ilk defa senin açtığına emin misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 10 Mart 2015; 23:19:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Hayırlı olsun hocam. Ben de siyah gelecek diye beklerkn mavi geldi bilgin olsun. Kutunun üzerinde dark gray yazıyor ama mavi çıktı anlamadım. Neyse... Ben telefon geldiğinde ekran korumasız 1 gün dışarıda kullandım. Kılcal bir çizik oluşmuş. Hemen ekranına film veya cam koruma taktır. Bunun dışındaki ayarlar klasik zaten.

Telefonu nereden aldığını bilmiyorum ama bu yazdığın pek mümkün değil gibi, dark gray rengi tam siyah değil, böyle maviye çalan bir gri, emin misin kutudan mavi telefon çıktığına? Eğer maviyse, kutusunu ilk defa senin açtığına emin misin?

Maviye çalan gri ise ok, sorun yok. Ben fotoğraflarda siyah göründüğü için öyle söyledim.

• merhaba arkadaşlar uzun bir s3 faciasından sonra bu telefonu almaya karar verdim. merak ettiğim bir soruyu cevaplarsanız sevinirim. wifi direct var mı telefonda yani telefondaki interneti başka cihazlara dağıtabiliyor muyuz? cevaplarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

2- Radyo var mı?

tahtaya vuralım, 4-5 aydır kullananlardan bir sıkıntı yaşayan olmadı. : )
    Bu arada radyo kesinlikle var. İçiniz rahat olsun.

Kaç gündür şöyle rahatlatıcı bir cümle bekliyordum :) Siparişimi an itibariyle vermiş bulunmaktayım. Cihaz elime ulaşınca,tekrar bişeyler yazarım.Zahmet edip cevap verip ilgilenen herkese teşekkürler. Bir de şeffaf ekran koruyucu olarak,herhangi bir öneriniz var mı yoksa hemen hepsi aynıdır mı diyosunuz? Sitede hemen ürünün altında şunu öneriyordu ama başka bi yerden almak istedim.

http://www.hepsiburada.com/liste/microsonic-htc-one-e8-ultra-seffaf-ekran-koruyucu-sg106-htc-one-e8/productDetails.aspx?productId=telkilmichtce8ekrn&categoryId=16102&rcm=a.ap#7|0|TELCEPHTCE8-G

• quote:

Orijinalden alıntı: franker03

merhaba arkadaşlar uzun bir s3 faciasından sonra bu telefonu almaya karar verdim. merak ettiğim bir soruyu cevaplarsanız sevinirim. wifi direct var mı telefonda yani telefondaki interneti başka cihazlara dağıtabiliyor muyuz? cevaplarsanız sevinirim

Var hocam

• Arkadaslar telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu, son 1 haftadır felan şarj çok çabuk düşmeye başladı, sarjdan çıkarıyorum bir kac dk sonra %99 a dusuyor. Mesela sabah telefonu sarjdan çıkardıktan sonra 3 saatte, güç tasarrufu açık ve wifi kapalı bicimde hic kullanmadim %90 a düşmüş ne yapabilirim yardımcı olabilecek var midir

Bu arada telefonu almanyadan getittirdim, rengi beyaz.
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• Bir şey telefonu aralıklarla uyandırmış.Google büyük ihtimal telefonu factory resetle her şeyi yedekleyip simi vs. Sonra düzelir ben öyle yaptım.

• pazartesi günü hepsiburadadan 1400 tl'ye sipariş edip kargodan gelmesini beklediğim HTC e8'in fiyatını 1228 tl'ye düşürmüşler,bu kadar olmaz.2 hafta araştır-dur telefonu al 2 gün sonra 170 tl daha düşsün.Düşünenler kaçırmasın süper fiyat...

• akşama doğru fiyatı düşürdüler. gündüz sipariş geçecektim Allahtan akşama aksadı sipariş geçtim beklemedeyim bakalım pişman etmez inşallah
  • Arkadaşlar bende ürünü almak istiyorum ancak ürün arızalı çıkarsa hepsiburada doğrudan ürün değişimi yada iadeyi kabul ediyor mu? Yoksa paket açılmış ürün servise mi gidecek diyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.