Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jack33

pazartesi günü hepsiburadadan 1400 tl'ye sipariş edip kargodan gelmesini beklediğim HTC e8'in fiyatını 1228 tl'ye düşürmüşler,bu kadar olmaz.2 hafta araştır-dur telefonu al 2 gün sonra 170 tl daha düşsün.Düşünenler kaçırmasın süper fiyat...

Benim de moralim bozuldu valla.O kadar beklemeden sonra,dün gece sipariş geçtim ve bugün 170tl daha ucuzlamış.
  • bende de 1300tl olsa alacagım şu telefonu ,,,,teleservice garantili ve brightstar garantili geliyormuş galiba,,,,zaten bu brighstar ne getirse ...hemen tükeniyor,,,moto g de bunlar getirmişti...hayalimdeki telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: koreli41

bende de 1300tl olsa alacagım şu telefonu ,,,,teleservice garantili ve brightstar garantili geliyormuş galiba,,,,zaten bu brighstar ne getirse ...hemen tükeniyor,,,moto g de bunlar getirmişti...hayalimdeki telefon
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolmesCE -- 17 Mart 2015; 22:05:51 >
  • Hepsiburada'ya soru olarak sormuştum. dün bana verdikleri cevabı resim olarak yüklüyorum.
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

EDIT: Biraz önce hepsiburada ile konuştum. Brightstar garantili. (Şu an da 1228.99 TL'den satılan model için.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerdi89 -- 12 Mart 2015; 16:12:55 >
  • Meraba dostlar. Android 5.0 güncelleme tarihi belli oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallish

Meraba dostlar. Android 5.0 güncelleme tarihi belli oldumu?

İkinci çeyrekte gelecek ama tam tarih yok. Zaten muhtemelen ben güncelleme gelir gelmez hemen yükseltmem, kit katla stabil ve sorunsuz çalışıyor, lollipopun durumuna göre biraz beklemek lazım bence.

• e8 bugün akşama doğru elime geçti.Alır almaz inceledim hemen sağını solunu ve minicik bir sorun buldum hemen.Ön kameranın altında ekran ile kasanın birleşim yeri biraz elime takılıyor.Işığa doğru tuttuğumda orada minicik belli belirsiz bir açıklık var ama oda dediğim gibi ışığa doğru tuttuğumda ve elle yokladığımda hissediliyor.İlk android ve akıllı telefonum olduğundan tabi olaya biraz fransız kaldım.O kadar çok ayar var ki kafam çorba oldu.Zamanla öğreneceğim artık. Pil olayını da bugün sabaha kadar takılı bırakacağım.
    Telefonun çift tıklamayla ekranının açılıp kapanmasının mükemmel çalıştığını söyleyemem bazen tekrarlamak gerekiyor .Bir de ayrıntılı bir kullanım kılavuzu çıkmadı. Şöyle mini bir kitapçık çıksa hiç fena olmazdı.Acaba bende mi yok yoksa herkeste mi?
    İyi yönleri saymakla bitmez ama dediğim gibi bu konuda tecrübesiz olduğum için değerlendirmelerim çok da kayda değer olmayacaktır.

• Ben de yeni aldim. Burada yalnizca spirint versiyonu locked olarak satildigi icin Taywan versiyonu olan tek sim kartlidan almak zorunda kaldim. Su an icin memnunum. Iphone6 dan androide gecince bir rahatladim acikcasi tekrar. Insan aliskin oldugu seyden vazgecemiyor. Su ana kadar eski Nexus 5 ime yakin bir stabilite ve hiz sundu. Tek takildigim nokta telefon yatay pozisyonda ise ekrana cift tiklayarak uyandiramiyorum eger telefon belli bir sure hareketsiz kaldiysa. Hareket ettirir ya da elime alirsam sorunsuzca aciliyor, garip..
  • Telefonu düz tutmaniz lazım onun için ben de açarken tekrarlama falan olmuyor.Alışınca rahat gelir telefon

• Merhaba arkadaşlar uzun süren android maceramdan sonra iphone 5s e geçtim ios u da denemek istedim.Ama stabilite olarak android e göre çok bir artısını görmedim uygulamaların çökmesi ufak tefek kasmalar ios da da oluyor.Android in özgürlüğünü pratikliğini çok özlediğimden tekrar android e dönmeye karar verdim.HTC E8 aklıma takıldı hepsiburada.com da 1228 tl gibi bir fiyatı var,HTC kalitesi de ortada,paralel ithalat da değil distribitör garantili.Konuda da ilk sayfalarda konuşulmuş işlemci s801ab mi s801ac mi? İzlediğim incelemelerde de farklı şeyler söyleniyor .S801ab işlemcili telefonlar da antutu da 45000 civarı alması zor gibi geliyor.Sanki işlemci s801ac gibi bir his var içimde Biliyorum bazılarınız diyecek s801ab s801ac ne fark eder kullanımda hiçbir fark yok.Benimkisi biraz da merak işte.Telefonu kullanan arkadaşlar cpu-z ve antutunun güncel sürümleriyle tekrardan işlemciye bakabilir mi?Kullanan arkadaşlar şimdilik kronik bir sorun gözlemlememiş galiba umarım da olmaz.Kasası plastik olmasına rağmen kaliteli hissiyatını başarılı bir şekilde veriyor.Siyah rengini çok beğendim.FM radyonun olması da büyük bir artı bence evet tuneln radio gibi uygulamalarla internetten de radyo dinleyebiliyoruz ama operatörlerin sunduğu yavaş,kotalı,pahalı interneti de göz önüne aldığımızda fm radyo kıymete biniyor.Ayrıca bazı arkadaşların 6 saat -8 saat ekran süresi aldığını görünce şaşırdım gerçekten çok iyi değerler. Bakalım telefonumu satabilirsem ben de hepsiburada dan siparişi geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 13 Mart 2015; 1:03:33 >

• Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Telefon şimdiye kadar ki kullanıcılarına sıkıntı çıkarmıyor anlaşılan. özellikler bakımdan çok iyi, hiçbir itirazım yok. fakat mağazaya gidip incelediğimde telefonun fiziksel yapısı hoşuma gitmedi. o "kaliteli plastik" denilen olayı anlamadım zaten. o yüzden vazgeçtim sipariş geçmekten. fiyat inanılmaz uygun. görüntü sizin için önemli değilse hemen alınabilecek telefon.
    tabi bu benim düşüncem. siz gidip çok beğendim de diyebilirsiniz, saygı duyarım.
  • En azindan bendeki versiyon ac gozukuyor. Ayrica ekranin harcadigi pil suresine nasil bakiyorduk?
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Cihazı nerden aldınız?Sizin cihaz paralel ithalat mı distribütör ürünü mü

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

Cihazı nerden aldınız?Sizin cihaz paralel ithalat mı distribütör ürünü mü

Trde yasamiyorum, Abd de bir tek spirit satiyor ben de at&t kullandigim icin paralel ithalat olarak Tayvan versiyonunu aldim(tek sim kart)...
  • quote:

e8 bugün akşama doğru elime geçti.Alır almaz inceledim hemen sağını solunu ve minicik bir sorun buldum hemen.Ön kameranın altında ekran ile kasanın birleşim yeri biraz elime takılıyor.Işığa doğru tuttuğumda orada minicik belli belirsiz bir açıklık var ama oda dediğim gibi ışığa doğru tuttuğumda ve elle yokladığımda hissediliyor.İlk android ve akıllı telefonum olduğundan tabi olaya biraz fransız kaldım.O kadar çok ayar var ki kafam çorba oldu.Zamanla öğreneceğim artık. Pil olayını da bugün sabaha kadar takılı bırakacağım.
    Telefonun çift tıklamayla ekranının açılıp kapanmasının mükemmel çalıştığını söyleyemem bazen tekrarlamak gerekiyor .Bir de ayrıntılı bir kullanım kılavuzu çıkmadı. Şöyle mini bir kitapçık çıksa hiç fena olmazdı.Acaba bende mi yok yoksa herkeste mi?
    İyi yönleri saymakla bitmez ama dediğim gibi bu konuda tecrübesiz olduğum için değerlendirmelerim çok da kayda değer olmayacaktır.

Çift tıklama ile ekran açma olayı sizin telefonu tutuş açınızla ilgili. Ayarlara girerseniz orda telefonu dik tutmanız gerektiği yazıyor.

• Merhaba arkadaşlar uzun süre bekledikten sonra bende bugün e8 alarak aranıza katildim. Telefonu ses özellikleri için en başa koymuştum ve beni memnun edecek gibi duruyor. Sayfa başlarında kulaklık vasat diyen arkadaşlar olmustu. Bende tam onlarla aynı fikir e sahip olacaktım ki kulaklık takiliyken ses ayarlarina girip BoomSound özelliğini kapatıp tekrar denedim ve gerçekten ses duzeldi. En azından beni memnun etti :) bir de klavye olayını çözemedim arkadaşlar Türkçe karekterler yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ya da siz hangi klavyeyi kullanıyorsunuz.

• Ben de hepsiburada'dan bugün satın aldım, Dark Gray modelini göndermişler.
  • quote:

e8 bugün akşama doğru elime geçti.Alır almaz inceledim hemen sağını solunu ve minicik bir sorun buldum hemen.Ön kameranın altında ekran ile kasanın birleşim yeri biraz elime takılıyor.Işığa doğru tuttuğumda orada minicik belli belirsiz bir açıklık var ama oda dediğim gibi ışığa doğru tuttuğumda ve elle yokladığımda hissediliyor.İlk android ve akıllı telefonum olduğundan tabi olaya biraz fransız kaldım.O kadar çok ayar var ki kafam çorba oldu.Zamanla öğreneceğim artık. Pil olayını da bugün sabaha kadar takılı bırakacağım.

Motion launch (telefonun hareketlerle kontrolü) olayı telefon ayarlarında anlatılıyor, zaten kamyonmuro ve MinotauR yazmış, ben tekrar edeyim. ekranı açmak için telefonu dik tutmak ve ekrana çift tıklamak veya aşağıdan yukarıya parmağını kaydırmak gerekiyor, ayrıca çağrı cevaplamak falan için de hareketler var. Alıştığında sorun çıkarmaz. Bu hareketler konusunda lg g3 çok başarılı, ekrani çift yokla kapatabiliyorsun ve yatay dikey fark etmiyor lgde mesela. Htc onun kadar kullanışlı yapmamış.

Ayrıntılı kılavuz kutudan çıkmıyor ama belki zaman bulursak bir inceleme videosu koyabiliriz buraya... ;)

@weneorn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 13 Mart 2015; 22:29:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

Merhaba arkadaşlar uzun süren android maceramdan sonra iphone 5s e geçtim ios u da denemek istedim.Ama stabilite olarak android e göre çok bir artısını görmedim uygulamaların çökmesi ufak tefek kasmalar ios da da oluyor.Android in özgürlüğünü pratikliğini çok özlediğimden tekrar android e dönmeye karar verdim.HTC E8 aklıma takıldı hepsiburada.com da 1228 tl gibi bir fiyatı var,HTC kalitesi de ortada,paralel ithalat da değil distribitör garantili.Konuda da ilk sayfalarda konuşulmuş işlemci s801ab mi s801ac mi? İzlediğim incelemelerde de farklı şeyler söyleniyor .S801ab işlemcili telefonlar da antutu da 45000 civarı alması zor gibi geliyor.Sanki işlemci s801ac gibi bir his var içimde Biliyorum bazılarınız diyecek s801ab s801ac ne fark eder kullanımda hiçbir fark yok.Benimkisi biraz da merak işte.Telefonu kullanan arkadaşlar cpu-z ve antutunun güncel sürümleriyle tekrardan işlemciye bakabilir mi?Kullanan arkadaşlar şimdilik kronik bir sorun gözlemlememiş galiba umarım da olmaz.Kasası plastik olmasına rağmen kaliteli hissiyatını başarılı bir şekilde veriyor.Siyah rengini çok beğendim.FM radyonun olması da büyük bir artı bence evet tuneln radio gibi uygulamalarla internetten de radyo dinleyebiliyoruz ama operatörlerin sunduğu yavaş,kotalı,pahalı interneti de göz önüne aldığımızda fm radyo kıymete biniyor.Ayrıca bazı arkadaşların 6 saat -8 saat ekran süresi aldığını görünce şaşırdım gerçekten çok iyi değerler. Bakalım telefonumu satabilirsem ben de hepsiburada dan siparişi geçeceğim.

Türkiyede satılan modeller 2.3Gh snapdragon 801AB. kesin bilgi yayalım :))
    Antutu test sonucu ve batarya sürelerini de elinde telefon olan herkes deneyebilir. 45000 civarında antutu test puanı (güç tasarruf modu kapalıyken testi yapmalısınız) ve GSaM battery programını kurarak 6-7 saat ekran sürelerini görürsünüz, bunlar da kesin bilgi, bunları da yayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 13 Mart 2015; 22:21:06 >

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Sende ki 2.5Gh s801AC asya modeli. Bu versiyon avrupa da satılmıyor. Avrupada 2.3 Gh s801AB modeli satılıyor. HTC bizi avrupa ülkesi olarak değerlendirmiş, oysa iki versiyonu da getirmesi gerekiyordu:))
    Ekran ve batarya süreleri için GSaM battery programını yükleyerek takip edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 13 Mart 2015; 22:27:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.