Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MFT85

Merhaba arkadaşlar uzun süre bekledikten sonra bende bugün e8 alarak aranıza katildim. Telefonu ses özellikleri için en başa koymuştum ve beni memnun edecek gibi duruyor. Sayfa başlarında kulaklık vasat diyen arkadaşlar olmustu. Bende tam onlarla aynı fikir e sahip olacaktım ki kulaklık takiliyken ses ayarlarina girip BoomSound özelliğini kapatıp tekrar denedim ve gerçekten ses duzeldi. En azından beni memnun etti :) bir de klavye olayını çözemedim arkadaşlar Türkçe karekterler yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ya da siz hangi klavyeyi kullanıyorsunuz.

İlk sayfalarda kulaklıklar vasat diyen o arkadaş benim :))
    Kulaklıklar hakikaten vasat, zaten vasat demek ortalama demek, yani ne iyi ne kötü. iyi bir kulaklıkla bu telefonda müzik dinleyerek kıyaslarsan bana katılacaksın.
    Klavye konusunda, space (boşluk) tuşunun yanındaki virgül tuşuna biraz basılı tutarsan klavye ayarlarına girebilirsin, orada klavye seçiminden türkçeyi seçtiğinde türkçe karakterleri kullanabilirsin, bu arada tabi örneğin "ç" harfi için "c" ye basılı tutmam ve çıkan harflerden "ç" yazman mümkün.
    Güle güle kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler dostum.. Biliyorum bana iyi geldi tabi önceki kulaklıklarıma bakarak :) boomsound özelliğini kulaklıkta çözemedim kötüleştiriyor sanki bana mı öyle geldi acaba. Belkide dediğin gibi kulaklık desteklemiyor... klavye konusunu da SwiftKey i yükleyerek çözdüm teşekkürler ilgin için

• Ben telefonu ilk açtığımda htc advance diye bir şey çıkmıştı. Sizde de aynısı çıkmış mıydı?

• Arkadaşlar selamlar.

Telefonu ve konuyu tesadüfen keşfettim ve hepsiburada sitesinde telefonun fiyatını ve özelliklerini görünce bayağı bir ilgimi çekti.
    Üşenmeden gecenin bu vaktinde bütün konuyu hızlı hızlı okudum. Arada gözümden kaçan mesajlar olmuştur ama gördüğüm kadarıyla telefonla ilgili neredeyse hiç sorunla karşılaşmamış kullananlar.
    Kafama takılan birkaç soruyu sormak istiyorum.

1- Türkiye'de satılan model 2.3 ghz hızında çalışan snapdragon 801ab işlemci kullanıyor denmiş ama hepsiburada 2.5 ghz olarak yazmış telefonun özellikleri kısmına. Yanlış mı? Alan arkadaşlar teyit edebilir mi? Eğer durum böyleyse o zaman resmi garantisi yok mu anlamına geliyor?

2- Benim şu an kullandığım telefon OnePlus One. Ne zamandır bir yedek telefon alıp almamayı düşünüyordum. Vazgeçmiştim gibi ama son güncellemeden sonra hem kayıtlı telefonlarım uçtu hem de bütün foto ve videolarım. Telefon rootlu olmadığı için kurtarabilecek bir yöntem de bulamadım. Hal böyle olunsa asıl kullanacağım bir telefon almayı düşünmeye başladım. Mesajın başında da dediğim gibi HTC One E8'i gördüm. Gayet güzel bir telefon ve dot view kapak çok şık duruyor. Almayı önerirmisiniz? Bir ara Mx4'ü almayı düşündüm ama bazı nedenlerden dolayı vazgeçtim. 5.5 inçlik telefondan sonra 5 inç çok küçük gelmez umarım. OnePlus One'ın ekran biraz büyük ve şarj ömrü de iyi olunca internette dolaşmak ve birşeyler okumak gayet rahat oluyordu. Bu ekran boyutunu da aynı rahatlıkla kullanabilirmiyim sizce.

3- Hepsiburada sitesinde satılan telefonları rengi ne acaba? Alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

4- Şu an kullandığı telefonun dahili depolaması 64 gb, zaten ne olduysa ona güvenmekten oldu ya neyse, ilk telefonu açtığımızda ne kadar boş alan var?

5- Birkaç video ve buradaki fotoğraflara bakmama rağmen arka ve ön kameralarının nasıl olduğuna tam olarak karar verebilmiş değilim. Sürekli fotoğraf çeken biri değilim ama işte çektiğimde biraz güzel olmasını isterim. Sizce nasıl tatmin ediyor mu fotoğraf kalitesi?

Uzun bir mesaj oldu kusuruma bakmazınız umarım. Vereceğiniz cevaplar için peşinen teşekkür etmek istiyorum. İyi forumlar.

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    1-Bu konuyu ben de merak ediyordum üstte bir arkadaşımız da belirtmiş türkiye de satılan cihazlarda s801ab var bende meraktan dolayı ve emin olmak için teknosa ya gidip cihazı inceledim.Cpu-z yi kurdum ve işlemci s801ab versiyonu.Yurt dışında satılan bazı modellerde s801ac var.Burdaki incelemede de s801ab olduğu belirtilmiş https://www.youtube.com/watch?v=ZuFMugN6K0o Hepsiburada da satılan telefonun garantisiz olması kesinlikle söz konusu değil.Alışveriş sitelerinde özellikler kısmında açıklama olarak belirtliliyor zaten 'özellik bilgilerinin doğruluğu tarafamızdan %100 garanti edilmemektedir.'Çoğu site kopyala yapıştır yapıyor zaten.Cihaz distribitör garantili ayrıca bu da önemli bir nokta 2-Telefonun boyutu 5 inç ama boyut olarak örneğin lg g3 ile aynı boyda lg g3 biraz daha geniş.Önde boomsound hoparlörün olması htc nin nispeten kalın çerçeveleri cihazın boyutunu diğer 5 inç cihazlara göre büyük kılmış.Yani telefonun küçük geleceğini zannetmiyorum.S801ab işlemcili bu fiyata en yakın 1300 e paralel ithalat xperia z2 var.Bence htc e8 1229 tl gibi nispeten uygun bir fiyata alınabilecek bir cihazdır 3-Bende almayı düşünüyorum henüz almadım bu konuda net bir bilgim yok ama sanki birisi siyah demişti diye hatırlıyorum 4-Teknosada incelediğim cihazda bazı uygulamalar da kuruluydu,fotoğraflar falan çekilmişti,kalan depolama 10.1 gb idi.Cihaz fabrika çıkışı kaç gb boş alan ile geliyor tam emin değilim ama tahminim 11 gb civarı bir alandır.Sd kart ile 128 gb artırılabiliyor.Ama sizde biliyorsunuz ki android de her uygulama sd karta kurulamıyor ve sd karta kurulan uygulamaların bazı dosyaları telefon hafızasında yer kaplıyor.Büyük boyutlu çok fazla uygulama kullanımınız varsa örneğin 10-15 tane 1 gb üstü oyun gibi hafıza yetersiz gelebilir.Ben sd kart ile birlikte çoğu kişiye yeterli geleceğini düşünüyorum.Size yeter mi ona sizin karar vermeniz lazım 5-Birkaç fotoğraf çekmiştim cihazda ama kendi telefonuma atmayı unuttum.Bu konuda çok net fikir beyan edemeyeceğim.Ama cihazda baktığım fotoğraflarda ön kameranın keskinliği iphone 5s e göre daha iyiydi.Ön kameranın açısı standart, kötü değil elbette ama bir note 4 kadar geniş açılı değil.Toplu çekilen selfie lerde görüş açısı önemli olabiliyor.Yine bu konuda iphone 5s in gerisinde kalmıyor.Gerçi iphone larda da ön kameranın görüş açısı standart seviyede, çok iyi değil.Fotoğrafları çektiğim ortamda ışık yeterliydi.Düşük ışıkta çekme şansım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 14 Mart 2015; 3:41:04 >

• Dostum telefonu bugün aldım hepsiburadadan elimden geldiğince yardımcı oluyum
    1_Telefon brightstar garantili jelatinli açılmamış bir şekilde geldi resmi distribütör yani rengine gelince hepsiburada da yazdım shift delete de kutu açılımı var tolga cemin oradaki telefonun aynısı kutuya dikkat edersen dark gray yazıyor daha iyi anlayabilirsin oradan
    2_ kutu önümde 2,3ghz
    3_çerçeveler baya yer kaplıyor telefonu bi eline almanıtavsiye ederim

• Ben yazana kadar cellat olayı çözmüş zaten 😆😊 ellerine sağlık dostum 😊

• Ilk resim aksam olurken, diger ikisinde ise hava neredeyse kararmisti. Nexus 5imde oldugu gibi google camera kullandim(16:9 mod) ve hdr modunu tercih ederim hep. Muhtemelen hdrden dolayi aydinlikmis gibi gozukuyor ama degil. Dusuk isikta cekilen foto isteyen arkadaslar icin gelsin...
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• Arkadaşlar ekran çizildi nasıl giderelirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: MFT85

Dostum telefonu bugün aldım hepsiburadadan elimden geldiğince yardımcı oluyum
    1_Telefon brightstar garantili jelatinli açılmamış bir şekilde geldi resmi distribütör yani rengine gelince hepsiburada da yazdım shift delete de kutu açılımı var tolga cemin oradaki telefonun aynısı kutuya dikkat edersen dark gray yazıyor daha iyi anlayabilirsin oradan
    2_ kutu önümde 2,3ghz
    3_çerçeveler baya yer kaplıyor telefonu bi eline almanıtavsiye ederim

1229 liraya olanı satın aldınız değil mi? Ben hepsiburada'ya sorduğumda ithalatçı demişlerdi de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

1-Bu konuyu ben de merak ediyordum üstte bir arkadaşımız da belirtmiş türkiye de satılan cihazlarda s801ab var bende meraktan dolayı ve emin olmak için teknosa ya gidip cihazı inceledim.Cpu-z yi kurdum ve işlemci s801ab versiyonu.Yurt dışında satılan bazı modellerde s801ac var.Burdaki incelemede de s801ab olduğu belirtilmiş https://www.youtube.com/watch?v=ZuFMugN6K0o Hepsiburada da satılan telefonun garantisiz olması kesinlikle söz konusu değil.Alışveriş sitelerinde özellikler kısmında açıklama olarak belirtliliyor zaten 'özellik bilgilerinin doğruluğu tarafamızdan %100 garanti edilmemektedir.'Çoğu site kopyala yapıştır yapıyor zaten.Cihaz distribitör garantili ayrıca bu da önemli bir nokta 2-Telefonun boyutu 5 inç ama boyut olarak örneğin lg g3 ile aynı boyda lg g3 biraz daha geniş.Önde boomsound hoparlörün olması htc nin nispeten kalın çerçeveleri cihazın boyutunu diğer 5 inç cihazlara göre büyük kılmış.Yani telefonun küçük geleceğini zannetmiyorum.S801ab işlemcili bu fiyata en yakın 1300 e paralel ithalat xperia z2 var.Bence htc e8 1229 tl gibi nispeten uygun bir fiyata alınabilecek bir cihazdır 3-Bende almayı düşünüyorum henüz almadım bu konuda net bir bilgim yok ama sanki birisi siyah demişti diye hatırlıyorum 4-Teknosada incelediğim cihazda bazı uygulamalar da kuruluydu,fotoğraflar falan çekilmişti,kalan depolama 10.1 gb idi.Cihaz fabrika çıkışı kaç gb boş alan ile geliyor tam emin değilim ama tahminim 11 gb civarı bir alandır.Sd kart ile 128 gb artırılabiliyor.Ama sizde biliyorsunuz ki android de her uygulama sd karta kurulamıyor ve sd karta kurulan uygulamaların bazı dosyaları telefon hafızasında yer kaplıyor.Büyük boyutlu çok fazla uygulama kullanımınız varsa örneğin 10-15 tane 1 gb üstü oyun gibi hafıza yetersiz gelebilir.Ben sd kart ile birlikte çoğu kişiye yeterli geleceğini düşünüyorum.Size yeter mi ona sizin karar vermeniz lazım 5-Birkaç fotoğraf çekmiştim cihazda ama kendi telefonuma atmayı unuttum.Bu konuda çok net fikir beyan edemeyeceğim.Ama cihazda baktığım fotoğraflarda ön kameranın keskinliği iphone 5s e göre daha iyiydi.Ön kameranın açısı standart, kötü değil elbette ama bir note 4 kadar geniş açılı değil.Toplu çekilen selfie lerde görüş açısı önemli olabiliyor.Yine bu konuda iphone 5s in gerisinde kalmıyor.Gerçi iphone larda da ön kameranın görüş açısı standart seviyede, çok iyi değil.Fotoğrafları çektiğim ortamda ışık yeterliydi.Düşük ışıkta çekme şansım olmadı

Cevaplarınız için teşekkürler.

Dediğiniz gibi herkes işlemcinin s801ab versiyonu olduğunu söylüyor. Hepsiburada'dan alan bir arkadaşta öyle olduğunu yazmış.
    Benim asıl merak ettiğim ekranın boyutu telefonun değil. Herhalde yeterli olur.
    Bir anda bu telefon favorim oldu diyebilirim. :) HTC'ye göre kullanıcıya kalan depolama alanı 10.8 gb. Fazlasıyla yeter bence hele bir de sd card kullanınca hiç sorun olmaz.
    Bir önceki mesajımda da dediğim gibi şu an kullandığım telefonda 64 gb depolamaya güvenip hiç yedeklemedim. Büyük boyutlu kuracağım tek oyun herhalde Real Racing 3 olur...
    Aslında benim için en önemlisi telefonun stabil olması, şarjının iyi gitmesi, telefon görüşmesi yaparken sorun olmaması ve sesin temiz duyulması. Zaten kimse de bu konularda şikayet etmemiş.

Önce bir yerde görüp incelemek ve kurcalamak istiyorum. Telefon gayet güzele benziyor ve bu fiyata f/p ürünü sayılabilecek bir telefon.

HTC hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımın beğendiğini biliyorum. Aklımda Meizu Mx4, Lenovo Vibe X2 vardı uygun fiyatlı olarak ama HTC One E8 bu fiyata onlardan daha mantıklı geldi bana.
    Note 4 diğer bir seçenekti ama biraz pahalı.
    Bakalım hayırlısı.

Ben hepsiburadadan alalı iki gün oluyor. Tlefonun şarjı gayet iyi dünden beri kurcalıyorum sabah %30daydı. Bendeki tek sıkıntı tlfnun üst tarafinda kasa ile ekranının birleşme yerinde belli belirsiz bir dalgalanma var ama dediğim gibi çok belirsiz. Fiyatı gerçekten çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR

Arkadaşlar ekran çizildi nasıl giderelirim?

Hocam benimkinde de geçen hafta sonu 1 gün dışarıda kullandım ve eve gelince fark ettim ki kılcal çizik oluşmuş. Sonuçta çizik içteki asıl ekranda değil ve görüntüyü etkilemiyor. Kırılmaz cam veya şeffaf koruyucu taktır. Onları takınca zaten fark edilmiyor. İnternette çizik gidermek için bir sürü yöntem yazıyor ama etkisi olduğunu sanmıyorum. Sonuçta çizik olan bölgeyi doldurmaya yönelik hepsi. Mantıken de o bölgede görüntü olmayacaktır. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 14 Mart 2015; 12:53:50 >
  • jack33 J kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam.
    Bu telefonun açma kapama, kameranın etrafı ve HTC yazısı altın renkte olan model değil mi?
  • Klaroline kullanıcısına yanıt
    Evet hepsiburadadan aldım o fiyata bende sormuştum resmi distribütör demişlerdi ve elime de brightstar garantilisi geldi hatta vodafone bantı var vodafone destekliyor zaten inceleme videolarında da öyle diyordu... Ama değişmiş de olabilir tabi tekrar sorun isterseniz

Evet dediğiniz gibi,tlf oldukça yakışıklı. Şu anda tek korktuğum şey telefonu elimden düşürmek.
    Az önce turkcell bayisine gittim oradaki eleman da telefonu çok beğendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack33 -- 14 Mart 2015; 14:36:31 >
  • Dün hepsiburadanın kampanyasını görünce dayanamadım aldım,z2 alacaktım ama o fiyatlara yok,1350 lere falan varsa da garantisi ne idüğü belirsiz z2 ler var z2 yerine bari e8 alayım dedim,garantisi ben sorduğumda resmi demişlerdi,fiyatına göre htc olması sebebiyle güzel cihaz,android lollipop ne zaman geleceği hakkında bir net bilgi bulamadım gelecek deniyor ama ne zaman belirtilmemiş.
  • Size de hayırlı olsun siz şanslı gruptansınız,biz 1400e aldıktan hemen sonra bir indirim daha gelerek 1228e düştü.

• jack33 J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,hani m8 alacaktım ama sırf kamera hadisesi yüzünden bulaşmadım aylardır,e8 denk gelincede kaçırmadım,1400 lirada güzel fiyatmış,zaten o paraya hem bu donanımda hem de htc olup bu adam gibi garantisi resmi olan cihaz bulmak çok zor.
  • Güle güle kullan hocam. Bakalım ben de aranıza katılmayı düşünüyorum.
    Hepsiburada'da satılan dot view kılıf orijinal mi? Bir case 4u ekran koruyucu var aynı sitede o nasıl alan kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.