Şimdi Ara

HTC ONE E8 Kullanan varmı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
13.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacilar m8 kamerasindan dolayi almayanlar e8 kamerasi 13 mp gayet iyi hicbir sikintisi yok ,kronik olarak sadece kilif bulamiyoruz oda en fazla 1 hafta sora gelecekmis cep marketlere saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç saattir bu telefonu araştırıyorum böyle bir başlık görünce altın bulmuş gibi sevindim , bende en kısa zamanda gidip inceleyeceğim ve büyük ihtimalle alacağım. M8 çok pahalı geliyordu sony z1 fln düşünmeye başlamıstım bu telefon ilaç gibi geldi valla htc nin tasarımı beni benden alıyor
  • Telefonda karar kıldık tamamdır, şimdi tek sorun Android L güncellemesini alacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Tsubasa

Telefonda karar kıldık tamamdır, şimdi tek sorun Android L güncellemesini alacak mı.

M7 bile alacak hocam ki E8 o donanım ile guncelleme almaya devam edecektir

• Telefon çok yeni ve amiral gemi niteliğinde güncelleme almaması imkansız ama geçen bi haber okumuştum HTC nin güncelleme alacak modelleri arasında E8 yoktu niye öyle anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihatyld24

Telefon çok yeni ve amiral gemi niteliğinde güncelleme almaması imkansız ama geçen bi haber okumuştum HTC nin güncelleme alacak modelleri arasında E8 yoktu niye öyle anlamadım.

Aynen bu siteden baktım M8 alacak yazıyorken E8 de gözükmüyor buradan bakabilirsiniz.

http://www.gsmarena.com/htc_one_(e8)-6397.php

http://www.gsmarena.com/htc_one_(m8)-6074.php

• buralar değerlenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme almaması için bir sebep yok bence, donanım olarak yeterli ve çok yeni telefon , almalı alsın

• nihatyld24 N kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamam arkadaşlar ama teli elimdende bırakmam ekran otomatik 3g açık İnterneti çok sık kullanırım ilk günler bir günü zor çıkarıyodu ama artık nerdeyse iki güne yaklaşıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cMbRs

Güncelleme almaması için bir sebep yok bence, donanım olarak yeterli ve çok yeni telefon , almalı alsın

Kesinlikle almalı telefon çok şık ve donanım çok iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Tsubasa

quote:

Telefon çok yeni ve amiral gemi niteliğinde güncelleme almaması imkansız ama geçen bi haber okumuştum HTC nin güncelleme alacak modelleri arasında E8 yoktu niye öyle anlamadım.

Aynen bu siteden baktım M8 alacak yazıyorken E8 de gözükmüyor buradan bakabilirsiniz.

http://www.gsmarena.com/htc_one_(e8)-6397.php

http://www.gsmarena.com/htc_one_(m8)-6074.php

E8 alıcak ama 90 gün içinde almiycak. Hesaplamalaraggöre m8 m7 ocak gibi e8 desire 816 820 falan da şubat ayı gibi alıcak. Alacağından eminim haberi okuduğum yeri bilmiyorum ama alıcak

• Desteğini kesmesinde 1 ay sonra gelsin güncelleme benim için çok önemli değil bu habere sevindim.

Bu gün teknosada elime alıp biraz inceledim telefonu malzeme kalitesi beni tatmin etti gayet başarılı buldum , teknosada sadece gray diye geçen rengi var ben beyazı merak ediyorum ve beyaz almayı düşünüyorum müsait bi zamanda avea ya da ugrayacağım orada vardır belki beyaz fln , aslında gray da gayet hoş ama beyazını elime almadan karar vermicem umarım stoklara girer.
  • M7 den e8 e geçilir mi ?

• leren kullanıcısına yanıt
    M7 de senin için sıkıntı olan neki.

• nihatyld24 N kullanıcısına yanıt
    Şarjdan memnun değilim.

• leren kullanıcısına yanıt
    Telefon m7 den daha iyi orası kesin ama ben m7 şunu yapamıyodum bunda yaparım diyeceğin pek bişey yok telefon müthiş hızlı ve stabil tamam ama m7 fena değil kanımca şarja gelecek olursak e8 orada farkını gösterir benim teli yaklaşık 18 saat önce şarjdan çıkarmışım teli kullanırken şarjı az gitsin hiç fedakarlık yapmıyorum ona rağmen şu an yüzde 52 yani şarjı bence çok iyi daha önce iphone, Samsung ve Nokia kullandım hiçbiri bir günü çıkarmıyodu bu öyle değil ama şuda var ben oyun oynamıyorum şarj için telefon değiştirilir ama bence ciddi fark olması lazım artık karar senin..

• quote:

Telefon m7 den daha iyi orası kesin ama ben m7 şunu yapamıyodum bunda yaparım diyeceğin pek bişey yok telefon müthiş hızlı ve stabil tamam ama m7 fena değil kanımca şarja gelecek olursak e8 orada farkını gösterir benim teli yaklaşık 18 saat önce şarjdan çıkarmışım teli kullanırken şarjı az gitsin hiç fedakarlık yapmıyorum ona rağmen şu an yüzde 52 yani şarjı bence çok iyi daha önce iphone, Samsung ve Nokia kullandım hiçbiri bir günü çıkarmıyodu bu öyle değil ama şuda var ben oyun oynamıyorum şarj için telefon değiştirilir ama bence ciddi fark olması lazım artık karar senin..

Telefonun kamera kalitesi ve oyun performansi nasıl ?. Birde acaba çift simli mi

• Ngamlinga N kullanıcısına yanıt
    Ben oyun oynamıyorum o yüzden bişey diyemiyecem kamera gayet güzel ama bu iki konu benim pek kullanmadığım konular diğer kullanan arkadaşlar bu konulara cevap verirse daha uygun olur.

• Arkadaşlar şu anda piyasada sadece gray rengi mi mevcut diğer renkleri yok mu bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.