Şimdi Ara

HTC ONE E8 Kullanan varmı.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
13.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dört dörtlük bir telefon.
    hafıza kartı, bildirim ışığı ve radyosu da var. Genelde bu üçü bir arada bulunmaz.
    cihaz çok hızlı ön ve arka kameraları oldukça iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar m8 alacaktım ama bunu gördüm, ben yurtdısından alacagım için ikisi de aynı fiyat, yani fiyat olayını çıkarırsak işin içinden, sizce hangisini almalıyım??
  • Dostum teller özellikleri bakımından bir biriyle aynı sayılır ama m8 HTC nin bu seneki amiral gemisi yeni modeli çıkana kadar güncellemeleri önce o alacak bunun yanında kasa olarak daha kaliteli insanlar E8 i daha ucuz olduğu için tercih ediyo Fiyatları aynı olsa tabiki m8 alınırdı zaten E8 in çıkma nedenide bu fiyat farkı yoksa tabiki M8, şunu deseydin para farkı var ama önemli değil hangisini alayım deseydin boşu boşuna fazla para vermeye değmez E8 al derdim.
  • özel kılıfından bulursanız dot view özelliği de var.
    Tabi daha kılıfını görmedim.
    acaba m8 kılıfı buna uyar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cMbRs

Arkadaşlar şu anda piyasada sadece gray rengi mi mevcut diğer renkleri yok mu bilgisi olan var mı ?

Bilen yok mu
  • quote:

quote:

Arkadaşlar şu anda piyasada sadece gray rengi mi mevcut diğer renkleri yok mu bilgisi olan var mı ?

Bilen yok mu

Teknosa ürünlerinin hepsi siyah.

• Avea bayilerinde de aynı renk var başka yok, neden sadece avea ve teknosa satıyor arkadaş diğer mağazalarda getirse ya ve neden tek renk , biraz beklesek önümüzdeki günlerde diğer teknoloji mağazalarındada satısı başlar mı diğer renkleriyle birlikte
  • Ardaki fark plastik kasa olması, ultrapiksel kamera kullanmamışlar, standart htc kamerası kullanılmış(desire eye ile aynı), ir kontrol yok(uzaktan kumanda ) , Wi-Fi Direct yok. flas çift led değil.tek ve normal. ama fiyat farkı 600 tl bence muhtesem bir strateji geçen sene lg g2 nin yaptigini bu sene htc yapablir.

ayrıca kullanan ya da alan arkadaşlar tek hat mı çift hat mı? eğer tek hat ise türkiyede çift hat olanına rastlayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurman67

Ardaki fark plastik kasa olması, ultrapiksel kamera kullanmamışlar, standart htc kamerası kullanılmış(desire eye ile aynı), ir kontrol yok(uzaktan kumanda ) , Wi-Fi Direct yok. flas çift led değil.tek ve normal. ama fiyat farkı 600 tl bence muhtesem bir strateji geçen sene lg g2 nin yaptigini bu sene htc yapablir.

ayrıca kullanan ya da alan arkadaşlar tek hat mı çift hat mı? eğer tek hat ise türkiyede çift hat olanına rastlayan oldu mu?

gsmarenada ve diğer çeşitli sitelerde wifi direct olduğunu belirtiyor.

Bende telefonu alma düşüncesindeyim. m8e ultrapikselden dolayı soğuk duruyordum ama bu telefon olmuş bence.

Sadece HTC Türkiye nin neden reklamını yapmadığını düşünüyorum. böyle bi telefon açıkcası f/p ürünüdür.

• Ngamlinga N kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun adam akıllı reklamı yapılırsa satış rakamları mükemmel olmasına olur, ama bu sefer de M8 e gölge düşürür bence bu yüzden yapmıyorlar yavaş ve sessizce ilerliyor E8 bir nevi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurman67 G kullanıcısına yanıt
    Ben Avea'dan aldım tek hatlı yabancı sitelerde çift hat yazıyo hatta ben aveada sordum ama yok demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetçi23

Bu telefonun adam akıllı reklamı yapılırsa satış rakamları mükemmel olmasına olur, ama bu sefer de M8 e gölge düşürür bence bu yüzden yapmıyorlar yavaş ve sessizce ilerliyor E8 bir nevi

Bir amiral gemi gibi reklami olmasada , en azından reklam yapmalı , s5 ten iyi telefon ayrıca ucuz . Kimse bilmediği için bilinmiyor. Ben teknosada şans eseri gördüm . Gerçi kullandığım desire z de zamanında çok iyi olmasına rağmen reklam olmadığı için pek tutulmadı bilinmedik, yine aynı durum soz konusu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: nihatyld24

Ben Avea'dan aldım tek hatlı yabancı sitelerde çift hat yazıyo hatta ben aveada sordum ama yok demişti.

Telefona kılıf falan aldiniz mi acaba ? ,

Aldığım zaman sordum daha gelmemişti bende ebaydan ısmarladım daha gelmedi bekliyorum aksesuarı pek yaygın değil telefon daha yeni girdi Türkiye'ye bide çok reklam yapılmayınca biraz yavaş ilerliyo ama yakın zamanda yaygınlaşan bence.

Ben olsam adam akıllı bir reklam yapardım sonuçta para paradır Ama dediğim gibi bunu yapmalarında M8 in karizmasını cizdirmemek olabilir :)

• Plastiği çok kaliteli.
    Telefon elden de kaymıyor.
    Sanırım tek sorunu açma kapama tuşunun tepede olması.

• antonidas kullanıcısına yanıt
    Aynen büyük telde zor oluyo HTC nin bu huyundan vaz geçmesi gerekiyo iphone bile yana aldı M8 inde üstte aynı sıkıntı ondada var.

• Ht one e8 kullanıcıları klübü yapsak daha güzel olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Ht one e8 kullanıcıları klübü yapsak daha güzel olmaz mı

Yakin zamanda katılırım inşallah :)

• antonidas kullanıcısına yanıt
    Çok daha güzel olur ama uğraşacak biri lazım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.