Şimdi Ara

HTC ONE E8 - M8 veya M9 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu e8 i ciplak gozle gormedim hic arkadaslar en guzel rengi sizce hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Şu an için piyasada sadece siyah olanı var ama hızlıal sitesine 1 hafta önce koydu renkleriyle birlikte satışa başlamadı aynı şekilde desire eye modelinide koydu satışa başlamadı
  • cMbRs kullanıcısına yanıt
    Benim kafam karıştı :D şimdi hangi telefonu alirsam daha iyi olur HTC ONE E8,M8 - M9 veya Eye??
  • kasla K kullanıcısına yanıt
    Bence M9 u bekleme, E8 ile M8 arasındaki farkları biliyorsun ihtiyacına göre karar ver , fiyatı önemli değilse M8 al ama tekrar söylüyorum ben bu ufak tefek(bana göre) farklılıklardan dolayı o kadar fiyat farkı vermem.
    Cidden çok arada kaldım fazla para vermeme değecek bir telefon mu M8 yoksa E8'in her türlü gideri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasla

Cidden çok arada kaldım fazla para vermeme değecek bir telefon mu M8 yoksa E8'in her türlü gideri varmı?

O fiyata degecek bence hic bi fark yok. Belki dusundurucu kısmı güncelleme olmalı htc e8 e güncelleme desteği saglayacak mi ?

• Ngamlinga N kullanıcısına yanıt
    Aynen orasıda var güncelleme gelmezse çok kötü olur bence gelir ama yeni telefon değil mi E8?
    Android 5 gelecek subat martta ama sonrası ? Devamı gelecek mi bilmiyorum. Düşündüğüm tek sey bu

• Ngamlinga N kullanıcısına yanıt
    Bence Android'in en kötü yönü bu olsa gerek ios böyle değil geldiği zaman tüm cihazlarına getiriyor ama android cihazlar için bu geçerli değil maalesef çok saçma geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasla

Bence Android'in en kötü yönü bu olsa gerek ios böyle değil geldiği zaman tüm cihazlarına getiriyor ama android cihazlar için bu geçerli değil maalesef çok saçma geliyor bana.

Androidin iOS sahibi HTC dir.. One mini 1 (One M7 mini) ye bile destek veriyor..

HTC desteği zor keser ama şöyle bir durum var sonraki model daha hızlı gozuksun diye yeni sürümde performans iyilestirmesi diye kandırıp bir uygulamayi yavaslatacak şekilde kodlayip yayinliyor buda tüketiciyi daha yeni cihaza almaya itiyor.. Bu durum hemen hemen bütün firmalarda var özellikle Apple'da.

M8 kullanıyorum ve hemen android 5.0 yapmayı düşünmüyorum herkes beklesin youtubedan videolari izler öyle geçeriz

M8 alinacak bütçe olsa bile bu zamanda M8 almak büyük bir hata olur M9 u bekleyin...

• erayozdemir E kullanıcısına yanıt
    iki arada bir derede kaldım, m9'u beklemeyin diyeni var bekle diyenide ama m9'uda merak etmiyor değilim.Telefon on numara olur gelir sonra aldığım telefon elimde patlar m9 almak isterim falan ne yapsam bilemedim :D
  • erayozdemir E kullanıcısına yanıt
    Ben hata olacağını düşünmüyorum, M9 un daha 5 ayı var nerden baksanız ve 2500+ fiyat bandında gelecektir, M9 un cıktığı tarihten 6-7 ay sonra yeni bir telefon daha cıkacaktır o zamanda onu mu beklemek gerek.

Daha önce dediğim gibi sonu yok bunun ihtiyacınızı karsılayacak telefonu alın son model takıntınız yoksa E8 in güncelleme desteği alacağını düşünüyorum çünkü donanım olarak M8 le aynıyken M8 e güncelleme verirken E8 e üvey evlat muamelesi yapmazlar sanırım birde ben e8 i amiral gemi olarak görüyorum , sadece kullanıcıya amiral geminin farklı versiyonunu sundular tercih edilebilirlik olsun diye. Güncelleme konusuda sizin dediğiniz gibi farklı politikalardan dolayı sekteye uğrayabilir onu bilemiyorum.
    Aldığınız telefon niye elinizde patlasın en fazla en yenisini kullanamıyorum diye üzülürsünüz bu önemliyse. Birde HTC diğer markalar gibi çok değer kaybeden bir marka değil m9 a cok şahip olmak isterseniz sonrasında elinizdekini satıp m9 alırsınız fazla zarar etmeden. Başka markalarda zararınız çok fazla olur ama HTC de o kadar olmaz. Bunu yapmak mantıklı mı değil mi tartışılır ama sonuçta m9 u beklemediğiniz için sonradan pişman olsanız bile bunu en az zararla telafi edebilceğiniz bir marka HTC .

HTC pazarlama çalışanı gibi hissettim kendimi
    Hahaha pazarlamacı genç :D sana bir sorum var dostum, şimdi bazı markalarda bir telefon alırsın kullanırsın satmak istersin sıfır'ının 200-300 TL aşağısında satarsın örnek ver diyeceksen iPhone 4S vs.HTC'dede böyle bir durum söz konusu mu yani diyelim E8 aldım, çok zarar etmeden satabilir miyim bu telefonu?
  • en iyisi ikinci el bi m7 alın, on numara makine. M9 çıkınca satar m9 alırsınız. kozmetik iyi m7ler ikinci elde 800 civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cMbRs

Ben hata olacağını düşünmüyorum, M9 un daha 5 ayı var nerden baksanız ve 2500+ fiyat bandında gelecektir, M9 un cıktığı tarihten 6-7 ay sonra yeni bir telefon daha cıkacaktır o zamanda onu mu beklemek gerek.

Daha önce dediğim gibi sonu yok bunun ihtiyacınızı karsılayacak telefonu alın son model takıntınız yoksa E8 in güncelleme desteği alacağını düşünüyorum çünkü donanım olarak M8 le aynıyken M8 e güncelleme verirken E8 e üvey evlat muamelesi yapmazlar sanırım birde ben e8 i amiral gemi olarak görüyorum , sadece kullanıcıya amiral geminin farklı versiyonunu sundular tercih edilebilirlik olsun diye. Güncelleme konusuda sizin dediğiniz gibi farklı politikalardan dolayı sekteye uğrayabilir onu bilemiyorum.

htc yılda bir amiral gemisi çıkarıyor. m9 çıktıktan 1 yıl sonra diğeri çıkacak yani. M7 ve m8 de öyle oldu

• Insanlari yanlis bilgilendirmeyelim lutfen.M8 ile E8 arasindaki farklar Kamera ve Kasa.E8 modeli plastik ve 13mp kamera.Geri kalan ozellikler ayni.Bi arkadas E8 windows phone yazmis.Sanirim bi zamanlar cikan 8X ile karistirmis

• emre4335 kullanıcısına yanıt
    Benden demiştim yanlışlık vardır diye ama bilemedim bende pek başka birinin açıklaması iyi oldu
  • Ben olsam M9 u hiiiç beklemem gider M8 i alır, paşalar gibi kullanırım... ancak bir sorum olacak benim de. bazı telefonlardaki fotolar tab ettirildiğinde telefon ekranındaki kaliteyle uzaktan yakından alakası olmuyor. M8 den tab ettiren varsa eğer durumu söyleyebilir mi?
  • srkndg kullanıcısına yanıt
    Aynen kullananlar deneyimlerini vs. paylaşsın bizde ona göre telefonu almayı düşünrüz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.