Şimdi Ara

HTC ONE E8 - M8 veya M9 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasla

Hahaha pazarlamacı genç :D sana bir sorum var dostum, şimdi bazı markalarda bir telefon alırsın kullanırsın satmak istersin sıfır'ının 200-300 TL aşağısında satarsın örnek ver diyeceksen iPhone 4S vs.HTC'dede böyle bir durum söz konusu mu yani diyelim E8 aldım, çok zarar etmeden satabilir miyim bu telefonu?

Android telefonlar arasında en az değer kaybeden en az zararla satabilceğiniz telefon HTC , ama 200-300 mü olur daha fazla mı bilemiyorum bakabilirsiniz nettten ilanlara fikir olsun diye .
  • Bence aşırı gereksiz olsa da e8 ile m8 arasında şöyle de bir fark var. m8 telefonun tepesindeki kızılötesi ile kumanda görevi görebiliyor fakat e8'de bu özellik(kızılötesi) yok.
  • Kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak. Herhangi bir yazının(gazete, takvim yaprağı, a4'e yazılı bir şeyler falan..) fotoğrafını çekip yükleyebilir misiniz buraya?
  • afaystil kullanıcısına yanıt
    Cidden mi vayy çok hoş bir özelliğe benziyor :D bir telefonun kumanda görevi görmesi cidden iyiymiş :D m8 alabilirim belkide sırf bu yüzden :D
  • Arkadaşlar birde bugün şöyle bir haber gördüm sizce ne kadar doğru?
    Link :http://www.iyi.net/forum/cep-telefonu/htc-m9-2k-ekranla-mi-gelecek.html
  • quote:

Arkadaşlar birde bugün şöyle bir haber gördüm sizce ne kadar doğru?
    Link :http://www.iyi.net/forum/cep-telefonu/htc-m9-2k-ekranla-mi-gelecek.html

Bataryayı bilmem ama diğer özeellikler muhtemelen öyle olacaktır. Çünkü G3 ve Note4 bu özelliklere sahip. Rekabet için yapabilir.
  • kasla K kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam G3 de kumanda olarak kullanılabiliyor. Ayrıca kumanda özelliği bazı yabancı ülkelerde daha kullanışlıymış. Hangi kanalda ne yayınlanıyor falan bunlar da varmış ama Türkiye'de bu özellik yok.
    Hadi ya adamlar yapıyor vallahi kardeşim ama ben g3 almak istemiyorum e8-m8 yada m9 almayı düşünüyorum
    Bende öyle düşünüyorum ama m9 sanki daha ucuz gelicek gibi bence, yani bana ucuz gelecekmiş gibi hissettiriyor :D
  • Olmadı ama şimdi ya Snapdragon 805 ile gelecekmiş ben 810 ile gelmesini düşünüyordum şuan üzüldüm ya.
    Link :http://www.iyi.net/forum/cep-telefonu/htc-one-m9-da-snapdragon-805-islemci.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasla -- 1 Aralık 2014; 17:28:12 >
  • quote:

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var lütfen, ya hani diceksiniz buraya yazacağına google'a yaz bulursun falan ama ben güvenilir bir yerden öğrenmek istiyorum o yüzden buraya başvurdum.

yalancı bal gibida backlink kasıyorsun
    M9 2500den asagi olmaz, bence kafanizi bosuna yoruyorsunuz. Cogu cihaz fazlasi ile is goruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skid_row kullanıcısına yanıt
    Orası öylede ben alacağım cihazı garanti bir 2 yıl kullanacağım, o yüzden alacağım cihazın iyi dayanıklı ve 2 yıl sonra bile iş görmesini istiyorum.
    Biz tuketicilerde yeterlo cihaz algisi ne hikmetse :) bizim disimizdKi herkes tarafindan olusturuluyor. Mesela bir cok kisi m7 ile iki uc sene daha hatta daha da fazla idare edebilir. Fakat yeni model, guncelleme vs gibi sacmaliklar ihtiyaclarimizin otesine geciyor.
    Ha bi kere alirim bir daha almam diyorsunuz ya:) ben de yillarca oyle avundum ama baktim ki sonu yok artik e8 bana yeter de artar olene kadar ya da cok mecburi ihtiyac olmadigi surece bununla devam edicam..

• Desire eye bir hafta kadar once amerikada satisa sunuldu bekle derim ayrica su da gecirmiyor arastir istersen

• MrPho M kullanıcısına yanıt
    tamam bakarım teşekkürler
  • skid_row kullanıcısına yanıt
    Yok dostum bir telefonu 3-4 yıldan fazla kullanamazsın hemde bu yıllarda çünkü neredeyse hepsi dokunmatik illaki eskiyecek yavaşlayacak güncelleme almayı kesecek mesela apple iphone 4'ü öldürdü ios 8'i çıkartmadılar adamlar bir zaman sonra senin telefonunda öyle olacak yani 3-4 yıldan fazla kullamazsın bir telefonu diyorum ben :D
    Tamam da bir cihaza güncelleme gelmemesi o cihazın kullanılmayacağı anlamına gelmez. Ayrıca İ4'e ios8 gelmesi çok saçma zaten, çünkü 7'yi bile düzgün çalıştırmıyor. Telefonu kasacağına hiç güncelleme vermesin daha iyi. Yavaşlaması ayrı, evet 3-4 yıla performansı bayağı düşüyor ama yine de iş görür bence.
  • E8 kesin Lolipop 5 güncellemesini alırda gerisi mechul, bende E8 almayı düşünüyorum.
    ios 8 güncellemesi gelmedi neden gelmedi çünkü iphone 4 eski bir telefondu apple kullanıcılarını yeni telefon almaları için ios 8 getirmedi 1-2 yıl sonra falan uygulamalar iphone 4 ile uyum bile olmayacak bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.