Kasım ayında millenicoma başvurdum. Modem başvurusunda bulunmadığım halde ilk faturamdan beri faturama modem ücreti yansıtılıyor. Zaten tarafıma gönderilmiş bir modem de mevcut değil. Sayısız kez destek kaydı açtım. Her seferinde geri dönüş sağlanacağı söylenip geri dönüş sağlanamıyor. Gerekli incelemeler yapılacak deniyor, her aradığımda hiçbir inceleme yapılmadan önceki destek kaydımın kapatıldığını öğreniyorum. Üstelik aramalarımdaki bilgiler de birbiriyle uyuşmuyor. Bir aramada modem satışı kurulum sırasında yapıldı denirken bir aramamda müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede modem istediğimi söylüyorlar. Üstelik tarafıma gönderilen bir modem kaydı da bulamıyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Tüketici hakem heyetine başvurmadan önce problemi millenicom ile halletmek istedim, ancak bu 4 aylık süreçte yasal başvurumu yapsam zaten sonuç almıştım. Cidden müşteri temsilcileri çok başarısız.
Vdsl yerine adsl porta geçirildim
Yaklaşık 2 hafta önce başka bir hizmet sağlayıcıdan türknete geçiş yaptım. Geçiş sırasında vdsl e geçiş yapmak istediğimi defalarca kez belirtttim. Her seferinde de tarafınızdan geçiş vdsl e sağlanacaktır yanıtını aldım. Hatta kurulum yapıldığı günkü telefon görüşmemde bile vdsl e geçişi yapılacağını söylediler. Ardından ilk gün adsl olarak hız aldım. Kurulum ekibi desteğini aradığımda yarın tekrar görüşmemi, geçişin bazen kurulumdan sonra sağlandığını söylediler. Şu anda halen adsl altyapı ile kullanıyorum.
Destek kaydı açtığımda mağduriyetiniz için üzgünüz ama boş port yok diyorlar. Sanki kendi mağduriyetimi kendim yarattım. Daha öncesinde 76 lira ödediğim hizmete bana söylenen yalandan dolayı 99 tl ödeyeceğim ve bu konuda sanki hiçbir sorumluluğu yokmuş gibi özür dileriz ama elimizden bir şey gelmezden başka cevap da alamıyorum.
İnatla sadece vdsl e geçiş yapmak istediğimi söylediğim halde adsl e geçişim yapılıyor. Öğrenci kampanyasından yararlanmıştım. İlk görüştüğüm destek ekibi 2. aydan sonra arkadaşımın referansını kullanabileceğimi de söyledi. Bu şekilde ücretsiz 1 ay daha kullanabilirmişim. Bu söylemi de yalan çıktı. Edindiğim tecrübeye göre türknet sizi abone yapana kadar gerekirse pek çok yalan söyleyerek transferinizi tamamlıyor. Sonrasında tamamen tek başınasınız.
Dünyanın en büyük mağduriyeti olmamakla birlikte geçiş yaparken sürekli yalan söylenmesi ve geçişten sonra da tek başınıza kalmak aşırı can sıkıcı bir durum.
Vp1 pro almalı mıyım?
Banggooddan vp1 pro 680 liraya geliyor şu anda. İyi projeksiyonlar 4bin lira üstünde, 1080p olanlar ise 2binden başlıyor. Sizce bu paraya alınır mı? Daha önemlisi eğer param çok fazla yoksa sizce hiç mi projeksiyon almamalıyım? Bu ürün film izlerken tatmin eder mi? Filmleri yüksek kaliteli kaynaklardan bulup izliyorum çoğunlukla. Son olarak bu fiyatlara başka bir öneriniz olur mu? Çok soru yığdım üst üste farkındayım fakat inanılmaz bir kafa karışıklığı içerisindeyim. Yardımınız için teşekkürler şimdiden.
Selam herkese.
İyi bir ekrana ve batarya ömrüne sahip olan en ucuz bilgisayarı arıyorum. Sadece ofis işleri ve multimedya için alacağım. Hiçbir oyun veya ağır yük gerektiren bir şeyle işim yok. İyi bir batarya ve ekran kalitesi istiyorum. Fiyat olarak bütçem çok değil. Param olsa macbook alırım, ama o kadar bütçem yok. Ne tavsiye edersiniz?
Silinebilir
|
Notebooktan arada 2 kere bip sesi geliyor
|
Klan 5 olmak üzere gelin
|
Crax vs Krispi
|
Whatsapp grubu aranıyor(Olmadı ben kuracağım)
|
Tırnak batmasına çôzüm
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 194
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 14.453 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı