HTC One cihazım rootlu, custom recovery kullanıyordum : twrp. Sense 5.5 sürümünde ve gelen güncellemeleri yükleyemiyordum. Güncellemeyi şimdi yükle'ye tıklayınca recovery e giriyor ve bir şey yapmıyordu. Bu problemi birkaç arkadaşa sordum ve stock recovery i flashlamamı söylediler. Bunu uzun zamandır yapmamıştım ta ki sense 6 güncellemesi gelene kadar. Bugün güncellemeyi yüklemek için fastboot usb'ye girip pcden cmdden stock recovery'i flashladım. Telefonu açıp güncellemeye şimdi yükle dedim ve cihazda HTC logosu çıktı, sonra da bir siyah ekran ardından güncelleme yükleme ekranı tarzında bir şey. Dolması gereken güncelleme ilerleme çubuğu bomboştu ve açıkcası birşey yüklediği yoktu. Sonra(30-40sn sonra) cihaz açıldı ve ingilizceydi. Yapmış olduğum gravity box ayarlarından cihazın sıfırlandığını anladım. Hemen giriş kısmını geçip es file ile cihaza baktım veee cihazda hiçbir kişisel veri olmadığını gördüm. Uygulamalarda ise SuperSU hariç hiçbir kişisel uygulama yoktu. Daha önceden factory reset yapmıştım, aynı şekilde sonuçlanmıştı. Arkadaşlar sizce problem ne olabilir, güncellemeleri nasıl yükleyebilirim? Allahtan bilgisayarda 1 ay öncesine ait telefon yedeği vardı, bazı dosyalar ve resimler olmasa da buna da şükür.
Şu an elimdeki backup dosyasını yükleyeceğim, sonrasında güncellemeleri nasıl yüklebileceğim? Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar, şu anda daha verilerimi geri yüklemedim. Son kez sıfırlanmış cihazda güncelleme yüklemeyi deneyeyim dedim ve güncellemeyi indirip şimdi yükle'ye tıkladım. En azından ilerme durumunda olan çubuk ilerledi. Daha yarıya gelmeden kırmızı üçgen içinde bir ünlem işareti çıktı. Bekleyeyim belki yüklemeye devam eder dedim ama 1-2 dakika geçtikten sonra HTC logosu belirdi ve cihaz açıldı. Herhangi bir değişiklik yokmu, en azından cihaz tekrardan sıfırlanmamıştı. Her neyse gelelim konuya, ben bu cihaza nasıl güncellemeleri yükleyebilirim, bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap versin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme