Şimdi Ara

HTC One / iPhone 5C ve Diğerleri...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar haftaya telefon almayı planlıyorum ve yaklaşık 2 2,5 aydır araştırma yapıyorum. İstanbul bilişimden uygun fiyata alacağım 1500 lira ikiside.Fakat karar veremiyorum bir yanda kaliteli bir işletim sistemi ios diğer yanda şık tasarımıyla htc one...(reklam gibi oldu farkındayım) Ne yapacağımı bilmiyorum sizlerin fikirleri benim için önemli önerilerinizi alabilir miyim ? Teşekkürler şimdiden

• Xperia Z1 veya Lg G2 alabilirsiniz. One ın donanımı eski artık , o kadar para vermeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkCck

Xperia Z1 veya Lg G2 alabilirsiniz. One ın donanımı eski artık , o kadar para vermeye değmez.
    Haklısınız biraz tereddütüm var bu konuda fakat tasarımı hoşuma gidiyor ve ekran boyutu bana göre ne büyük ne küçük. LG G3 e param yetiyor 1670 lira istanbul bilişimde. İthalatçı firma olmasının benim için bir önemi yok. G3 ün ekranı büyük geliyor bana g2 uygun fakat performans olarak g2 den daha üstün bir telefonda düşünebilirim.Çünkü alıp 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum hemen eskimeyecek bir model yani
  • batuhan9998 B kullanıcısına yanıt
    16 Gb lık G3 alıcağınıza 32 lik G2 alın hem paranız cebinizde kalır hemde aralarımda ahım şahım bir fark yok. Günlük kullanımda anlaşılmaz bile.Ayrıca bataryası G3 den daha fazla dayanacaktır.
  • quote:

16 Gb lık G3 alıcağınıza 32 lik G2 alın hem paranız cebinizde kalır hemde aralarımda ahım şahım bir fark yok. Günlük kullanımda anlaşılmaz bile.Ayrıca bataryası G3 den daha fazla dayanacaktır.
    Alacağım yerde fiyat olarak telefonlar arasında uçuk fark yok z1 s4 g2 htc one 5c note 3 neo bunlar arasından bir seçim yapmam gerekiyor. Bunların hepsi aşağı yukarı aynı fiyatta sayılır. Performans olarak sıraladığımızda nasıl bir sonuç çıkacaktır ve öneriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan9998

Alacağım yerde fiyat olarak telefonlar arasında uçuk fark yok z1 s4 g2 htc one 5c note 3 neo bunlar arasından bir seçim yapmam gerekiyor. Bunların hepsi aşağı yukarı aynı fiyatta sayılır. Performans olarak sıraladığımızda nasıl bir sonuç çıkacaktır ve öneriniz nedir ?
    z1 ile g2 aynı performansı alırsınız
  • G2 almak daha akil kari bana gore.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

G2 almak daha akil kari bana gore.
    xperia z1 hoşuma gitti açıkcası siz neden g2 diyorsunuz
  • quote:

Sıralamam şu şekilde olurdu :

1- Z1 ve G2 (Donanım olarak bire bir aynılar. Z1 in ekranı soluk , G2 de ise sd kart takılamıyor bunlar eksi yönleri)

2- 5C (Ekranı küçük ve Bataryası günü zor çıkartır.)

3- Htc One (Donanım eski.)

4- S4 ve note 3 neo ( Bana kalırsa ikiside alınmaz. Kalitesiz polikarbonat kasa exynos işlemci ve tauchwiz arayüzü bir arada tam bir facia oluyor. Parasını hak etmiyen cihazlar. Sadece markası yüzünden satılıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkCck -- 12 Eylül 2014; 23:30:54 >

• quote:

quote:

Sıralamam şu şekilde olurdu :

1- Z1 ve G2 (Donanım olarak bire bir aynılar. Z1 in ekranı soluk , G2 de ise sd kart takılamıyor bunlar eksi yönleri)

2- 5C (Ekranı küçük ve Bataryası günü zor çıkartır.)

3- Htc One (Donanım eski.)

4- S4 ve note 3 neo ( Bana kalırsa ikiside alınmaz. Kalitesiz polikarbonat kasa exynos işlemci ve tauchwiz arayüzü bir arada tam bir facia oluyor. Parasını hak etmiyen cihazlar. Sadece markası yüzünden satılıyorlar.

Alıntıları Göster
    Yabancı dizi hastasıyımdır ve İstanbuldaysanız anlarsınız Beylikdüzünden Tuzlaya gideceğim her gün. Yolda dizi film oyun vs bunları yapabileceğim ve tabi bunlar için büyük bir boyuta sahip olabileceğim bir telefon arıyorum açıkcası. Ayrıca z1 i pek araştırmadım henüz fakat ses kalitesine ne diyorsunuz kulaklıkla müzik dinleme açısından. Şuan tercihim z1 den yana olabilir sd desteği sayesinde.Anlaşılan bu konuda oldukça bilgilisiniz yoruyorum kusura bakmayın fakat yardımınıza gerçekten ihtiyacım var. Teşekkürler

İstanbuldayım yolunuz bayağı uzunmuş. Ses olarak Z1 hakkında pek fikrim yok fakat z2 de hoparlörü test etmiştim gerçekten güzeldi sesi. Genelde cihazların ses kaliteleri birbirine yakındır. Kulaklık konusunda ise kutudan çıkan kulaklıklar genelde vasat oluyor ama çok fazla bir beklentiniz yoksa kulaklık için idare eder. Başka merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.
  • Film resim video icin G2 daha cazip..

Z1 de G2 cok guzel ve iyi cihazlar,ben aylar once o secimi yapmak zorunda kalmis ve 32lik G2 almistim,su saate kadarda bi an olsun pisman etmedi.
  • quote:

İstanbuldayım yolunuz bayağı uzunmuş. Ses olarak Z1 hakkında pek fikrim yok fakat z2 de hoparlörü test etmiştim gerçekten güzeldi sesi. Genelde cihazların ses kaliteleri birbirine yakındır. Kulaklık konusunda ise kutudan çıkan kulaklıklar genelde vasat oluyor ama çok fazla bir beklentiniz yoksa kulaklık için idare eder. Başka merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.
    Xperia z1 baya aklıma yattı İstanbul bilişimdede 1430 lira kamera performansı falan üst düzeyde gördüğüm kadarıyla 1-2 inceleme videosu izledim. Ayrıca sd desteğide benim işimi görecek diye düşünüyorum. Sizinde son bir fikrinizi alayım bu konuda ve kararımı netleştireyim diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan9998 -- 13 Eylül 2014; 0:09:24 >
  • quote:

Xperia z1 baya aklıma yattı İstanbul bilişimdede 1430 lira kamera performansı falan üst düzeyde gördüğüm kadarıyla 1-2 inceleme videosu izledim. Ayrıca sd desteğide benim işimi görecek diye düşünüyorum. Sizinde son bir fikrinizi alayım bu konuda ve kararımı netleştireyim diyorum
    Tekardan merhaba :) Büyük gün geldi bende o seçimi yapmak zorundayım şuana kadar g2 diyordum fakat z1 aşırı aklımı çeldi. Vallahi bilemiyorum ne yapacağım
  • quote:

Tekardan merhaba :) Büyük gün geldi bende o seçimi yapmak zorundayım şuana kadar g2 diyordum fakat z1 aşırı aklımı çeldi. Vallahi bilemiyorum ne yapacağım

dedıgım gıbı ıkısıde guzel ve parasını hak eden cıhazlar bana göre
    Ben g2 ve z1 arasında kalsam Z1 i alırdım. Çünkü daha sağlam kasası , suya dayanıklı olması ve bana göre tasarımı daha hoş olmasını nedenlerim arasında gösterebilirim. Ama ekranın soluk olduğunu söylüyolar . Evet G2 ye göre daha soluk ama çokta sorun olmayacağını zannediyorum. G2 gelirsek o da güzel fakat çok kırılgan. Drop testlere bakmıştım youtube dan neredeyse ilk düşüşte ekran gidiyor. Forumun lg kısmındada ekranı kırılan gördüm. sahibinden.com sitesinde de ikinci ellerde çok fazla rasladım ekranı kırık g2 ye. Telefonu yere düşürdükten sonra birde orjinal taktırmak istersek nereden baksan 400-500 tl masrafı olucak.

Not: Hızlıca yazdım umarım düzgün yazmışımdır anlamışsınızdır demek istediklerimi.
  • quote:

Ben g2 ve z1 arasında kalsam Z1 i alırdım. Çünkü daha sağlam kasası , suya dayanıklı olması ve bana göre tasarımı daha hoş olmasını nedenlerim arasında gösterebilirim. Ama ekranın soluk olduğunu söylüyolar . Evet G2 ye göre daha soluk ama çokta sorun olmayacağını zannediyorum. G2 gelirsek o da güzel fakat çok kırılgan. Drop testlere bakmıştım youtube dan neredeyse ilk düşüşte ekran gidiyor. Forumun lg kısmındada ekranı kırılan gördüm. sahibinden.com sitesinde de ikinci ellerde çok fazla rasladım ekranı kırık g2 ye. Telefonu yere düşürdükten sonra birde orjinal taktırmak istersek nereden baksan 400-500 tl masrafı olucak.

Not: Hızlıca yazdım umarım düzgün yazmışımdır anlamışsınızdır demek istediklerimi.
    Anladım tabiki teşekkür ederim.Bende tercihimi xperia z1 den yana kullanacağım gibi geliyor bu fikre sizin sayenizde sahip oldum çok teşekkür ederim

• quote:

Anladım tabiki teşekkür ederim.Bende tercihimi xperia z1 den yana kullanacağım gibi geliyor bu fikre sizin sayenizde sahip oldum çok teşekkür ederim
    Kesinlikle doğru fiyat performans olarak çok iyiler şuanda xperia z1 ide bu kadar ucuz bulmuşken alayım diyorum herhalde tercihim z1 den yana olacak. Umarım pişman olmam teşekkür ederim bu arada
    Rica ederim. Inşallah memnun kalirsin.
  • quote:

Rica ederim. Inşallah memnun kalirsin.
    İnşallah pek pişmanlık duyacağımı sanmıyorum fakat tabi ne olacağı belli olmaz. Tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan9998 -- 13 Eylül 2014; 1:06:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.