Şimdi Ara

HTC One / iPhone 5C ve Diğerleri... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • muhım degıl,Z1 de en az G2 kadar guzel bır cıhaz hatta daha saglamdır.Ben g2 yı 3 kez dusrudum hatta bu hafta cam kenarından cekmıyordu orada bıraktım mesaj gelıp tıtreyınce dırekt dustu ama sıkıntı yok,Z1 tabıkı bu tarz dusmelerede daha dayanıklıdır genel sony ozellıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan9998

Sidik yarıştırmak mı istiyorsun ? laf sokma çabaları içine falan girmişsin neyse yaşına veriyorum diyeceğim Allah bilir yaşında büyüktür. Neyse uzun süre araştırma yapıp sadece tek bir telefonda karar kılınamayacağını o sivri zekan alıyordur umarım birçok telefon arasında kaldığımı yorumlara yazdım biraz baksaydın keşke o 100 gram beynini bana laf sokmak için harcayacağına. Buraya konu açarken hep tereddütle açıyorum diğer forumlarda söylendiği gibi çoluğun çocuğun yorum kasıp albay yarbay olup kendilerini bir BOK sanmalarından ötürü. Herneyse tek bir modele karar vermediğim için bu konuyu açtım kuş beyinli başlığada ÖZELLİKLE 5C HTC ONE VE DİĞERLERİ YAZDIM sana hunharca küfür etmek geliyor içimden fakat milletimizin %50 sini oluşturan aptallardan biri olduğunu varsayarak devam etmeyeceğim

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1372269

Pencereyi kapa ?

Bak git Note 3 al veya G Flex al 720p ekran 3500 mah batarya snapdragon 800 akar.

• Burdan banlanmak pek umrumda olmazda insanları kışkırtmaktan zevk mi alıyorsun ? Neyse bu açtığım konuda araştırmalarım sonucunda sadece htc one a karar verdiğimi düşündüğünü gördükten sonra 15-20 saniye ağzım açık ekrana baktım. Tavsiye için sağol (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan9998 -- 13 Eylül 2014; 3:04:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.