Şimdi Ara

HTC ONE KULLANICILAR KULUBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce aldığım htc one akıllı telefonun hakkında bazı fikir alışverişinde bulunmak için böyle bir konu açma gereği duydum
    eminim bir çok kişi buradaki fikirlerinizle ve önerilerinizle doğru ürünü alma konusunda ikna olmuş olacaklar...

telefonda:

İşlemci : Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Quad-core 1700 MHz

İşlemcideki çekirdek sayısı : Dört Çekirdekli

Grafik İşlemci : Adreno 320

RAM : 2 GB

Bluetooth Versiyonu : v4.0

Görüntülü Sohbet : Var (4G ve Wi-Fi)

Fotoğraf Kamerası Piksel : 4 ultra pixel ön kamera:2.1 mp

Wi-Fi : Wi-Fi 802.11 a/ac/b/g/n (150Mbps)

kapasite: 32 gb ve 64 gb micro sd yok

Radyo nfc gibi bazı özellikleri yazmaya gerek duyulurmu bilmem ama öncelikle göze çarpan özellikleri bunlar diyebiliriz. Ben telefonu ilk elime aldığımda arkasının aleminyum tek parça kasa olmasından dolayı sağlamlık hissini sonuna kadar yaşamıştım ekran kaliteside bir okadar iyi 469 PPI pixel sayısına sahip olan telefon sanırım şu anda en fazla pixel yoğunluna sahip telefon durumunda kenarlardan incelen ortaya gittikçe kalınlaşan bir yapısı olan gövdesi bana göre çok akıllıca yapılmış bir tasarım örneği sesine zaten diyecek bir şey bulamıyorum beats audio gibi dünyaca ünlü ses operatörün desteğini almış ve iki taraflı hoparlör sistemiyle donatılmış boomsound adı verilen sistem inanılmaz derecede ses deneyimi sunuyor ancak ben yinede kulaklığa verdiği sesin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum hatta geçici duyma sorunlarına neden olacak kadar yüksek seste müzik dinletebiliyor. Cihazın arkasında bulunan microfon yardımıyla ne kadar gürültülü bir ortamda olursanız olun ortam sesini ölçerek kulağa gelen konuşma sesini ayarlıyor ve size en iyi görüşmeyi sağlıyor ben bu konuda çok memnun kaldım gerçektende inanılmaz çalışıyor bu özelliği. Tabiki bu cihaz galaxi s4 le yarıştırılıyor performans olarak sony xperia z ile yarıştırılması zor bence z den çok daha üstün eski bir sony kullanıcısı olarak söylemem gerekiyor ki z bu sınıfta bütünlemeye kalacak gibi duruyor zira yıkanabilir olması yazılımına bir katkıda bulunmayacağı için aynı kefeye koymuyorum google android sistemini telefonlara verirken satış oranlarına göre veriyor önceliği nexus modellerine hemen arkasındanda samsung a veriyor htc ne hikmetse yazılım güncellemesi konusunda sürekli sabıkalı olanlardan ben cihazı aldım 4.1.2 sürümü yüklü daha 4.2.2 olmasını bekliyorum samsung kullanıcıları bu konuda şanslı diyebirim ama sabrın sonu selamet diyelim. Telefonda radyo gibi türkiyede sıkça dinlenen yayın aracı olması samsunga göre avantaj hatta bu konuda samsung s4 de çok eleştiri gelmişti ancak samsung internet radyosunun kullanılmasını arttırmak için koymadıklarını söylüyor yoksa 2 dolarlık bir çipi esirgemezdi heralde... kullanım olarak seri ve akıcı olması gayet güzel ama ekran parlaklığı konsunda birazdaha bir şeyler yapsa htc hepimizi memnun edecek otomatik ekran parlaklık ayarında ekran baya geç tepki veriyor ışığa tabi bu saniyenin ondalık kısmıyla anlatılabilecek bi şey ancak bir çok emsal firmada bu ışık geçişleri daha süratli ben htc de göz le görülebilecek kadar yavaş olduğunu gördüm bu kötü bir şey değildir ancak yinede ekran otomatik kararırken geçişlerin yavaşça belli olması hoş değil. Telefonun en çok merak edilen tarafı bataryası herkesçe kuşkusuz 2300 ml amperlik batarya bu cihaza yeterlimi derseniz bence kesinlikle değil bu kadar pixel yoğunluğuna sahip bir telefonun en az 3000 ml amper olması gerekir günlük kullanımda fazla kurcalamassanız 1 günü çıkarıyor ama telefonda onca özellik olunca insan ister istemez teknolojinin nimetlerinden yararlanıyor bu yüzdende şarjdan nasibini alıyor ben bu hafta htc nin butterfly s modelinin tanıtıldığını gördüm ve özellik kısmında 3200 ml amper yazıyordu hani bu rakam inanılmaz geliyor insana üstelikte htc one ile arasında çıkış tarihleri olarak çok fazla bir süre olmamasına rağmen neden yeni çıkacak olan cihazına bu kadar yüksek bir batarya vermiş anlamış değilim demekki htc one içinede koyulabilirmiş bu yine firmanın satış stratejisiyle ilgili olduğundan kurban yine tüketici oluyor umarım 3200 ml amperlik bataryası htc one içine sığarda teknik servisler bunu değiştiriler böylelikle htc one daha fazla piyasada kalır son olarakta kamerasından bahsedeyim pixel büyüklüğünü öp pilanda tutarak daha fazla ışık aldığını söyleyip diğer rakip firmaların telefonlarından daha iyi resim çekebildiğini söylediklerine pek itibar etmeyin ultra pixel teknolojisi iyi bir teknoloji tamam güzel resimler çekiyor gece çekimi bilhassa güzel ancak çok abartılı değil biraz şişirme gibi geldi bence burda pixel sayısının düşük tutmuşlar yani 4 ultra pixel değilde 8 ultra pixel olsaydı sanırım gezegenin en iyi kamerası olacaktı belliki batarya gücü gibi diğer ürünlerde bu rakamı arttıracaklar. Kısacası belki şimdi değil ama htc telefonların babası diiye anılacak bir model çıkarmış htc ben kişisel olarak çok memnun kaldım ve şiddetle tavsiye ediyorum yazılım ve hız konusunda samsungun çeyrek adım gerisinde kalsada bence alınabilecek bir telefon seçim sizin pişman olmicaksınız....

KULLANAN ARKADAŞLAR YENİ BİR UYGULAMA VE HABER İLE HTC ONE KULLANICILARINA YARDIMCI OLMALARINI ÖNERİRİM...

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71978673

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeker şey:-P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.