Şimdi Ara

Htc One Kurulum Sihirbazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben yemenden htc one aldım ve telefonun imei işlemleri için bir telefoncuya götürdüm . burada %90 hallederiz dediler 2 gün geçti %80 hallederiz dediler ve ertesi gün yapamadıklarını söylediler . Telefonu hatla kullanmak için pasaporta kaydettirmem gerekiyor yani . fakat telefonu içinde hat olmadan da kullanamıyorum telefoncuya vermeden önce sorun yoktu fakat aldıktan sonra kurulum sihirbazı telefon etkinleştirme yapmaya çalışıyor ve ne kadar beklesem de yapamıyor . bunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilecek varsa sevinirim .

Kurulum Sihirbazı
    Telefon etkinleştirme
    Telefonunuz Verizon Kablosuz'a bağlanırken ve otomatik olarak etkinleştirilirken bekleyin yazıyor fakat burda kalıyoru yardım edin lütfen .

• Telefon s-off mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon s-off mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon s-off değil. imeisini halletmek için bir yere götürdüm fakat orada yapamadılar ne yaptıklarından da emin değilim içini açmadılar onu biliyorum sadece . telefonu geri götürdüm imeisini bırak kurulum sihirbazı ile uğraşıyorlar şu an . ankara necatibey de 7 8 yere gittim içini açarsak olur diyen oldu . 2 telefona 200 lira istediler kredi sistemi ile ilgili bişeyler söylediler kesin yaparız dediler . fakat ilk götürdüğüm yer para almak için uydurdukları bir şey olduğunu söyledi lütfen yardımcı elimde 2 telefon var ve ikisi de hat ile kullanılamıyor . ankarada yaşıyorum burada tanıdığınız , güvendiğiniz ve bu işlemi halledebilecek varsa lütfen onu ulaşmama yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uralazorus

telefon s-off değil. imeisini halletmek için bir yere götürdüm fakat orada yapamadılar ne yaptıklarından da emin değilim içini açmadılar onu biliyorum sadece . telefonu geri götürdüm imeisini bırak kurulum sihirbazı ile uğraşıyorlar şu an . ankara necatibey de 7 8 yere gittim içini açarsak olur diyen oldu . 2 telefona 200 lira istediler kredi sistemi ile ilgili bişeyler söylediler kesin yaparız dediler . fakat ilk götürdüğüm yer para almak için uydurdukları bir şey olduğunu söyledi lütfen yardımcı elimde 2 telefon var ve ikisi de hat ile kullanılamıyor . ankarada yaşıyorum burada tanıdığınız , güvendiğiniz ve bu işlemi halledebilecek varsa lütfen onu ulaşmama yardımcı olur musunuz ?

Telefonun s-off olmadığına emin misin? Yani götürdüğün yerdeki adamlar bazı işlemler yapmış olabilirler cihaza. (Unlock, s-off gibi) Bootloader ekranından bakabilirsin s-off veya unlocked olup olmadığına. Bu arada ben de Ankara'dayım, eğer bir çözüm bulabilirsem bedava yaparım telefonunuzu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

quote:

Orijinalden alıntı: uralazorus

telefon s-off değil. imeisini halletmek için bir yere götürdüm fakat orada yapamadılar ne yaptıklarından da emin değilim içini açmadılar onu biliyorum sadece . telefonu geri götürdüm imeisini bırak kurulum sihirbazı ile uğraşıyorlar şu an . ankara necatibey de 7 8 yere gittim içini açarsak olur diyen oldu . 2 telefona 200 lira istediler kredi sistemi ile ilgili bişeyler söylediler kesin yaparız dediler . fakat ilk götürdüğüm yer para almak için uydurdukları bir şey olduğunu söyledi lütfen yardımcı elimde 2 telefon var ve ikisi de hat ile kullanılamıyor . ankarada yaşıyorum burada tanıdığınız , güvendiğiniz ve bu işlemi halledebilecek varsa lütfen onu ulaşmama yardımcı olur musunuz ?

Telefonun s-off olmadığına emin misin? Yani götürdüğün yerdeki adamlar bazı işlemler yapmış olabilirler cihaza. (Unlock, s-off gibi) Bootloader ekranından bakabilirsin s-off veya unlocked olup olmadığına. Bu arada ben de Ankara'dayım, eğer bir çözüm bulabilirsem bedava yaparım telefonunuzu.

telefonu pazartesi günü alacağım ve s-off işleminin yapılmış olduğunu hiç sanmıyorum ayrıca 70 lira para istediler . telefonu ilk açtığınızda klasik bir kurulum sihirbazı vardır ya işte orada kalıyor acaba yemenden geldiği için mi ? oradaki bir yere mi bağlanması gerekiyor ?

• hocam 1.56 hboot mu senin cihaz..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese teşekkürler hallettim içinde yemen hattı varmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.