Şimdi Ara

HTC One M10'a ait ilk kısa tanıtım videosunu yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC One M10'a ait ilk kısa tanıtım videosunu yayınladı 
    Tanıtılmasına sayılı günler kala HTC'nin yeni amiral gemi modeli ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Hatırlarsanız son olarak One M10 adını taşıyacak yeni modelden çekilmiş bir fotoğraf bugün ilk defa internete düşmüştü.

Daha önce #powerof10 etiketiyle bir görsel yayınlayan HTC, yayınladığı yeni videosunda da aynı etikete yer veriyor. İlk kez HTC Türkiye'nin YouTube sayfası üzerinde yayınlanan video, firmanın modeli daha iyi bir hale getirmek adına ne kadar çok çalıştığını anlatıyor. Hatta öyle ki firma gece gündüz süren bu çalışmalarını takıntılı oluşuna bağlıyor.

Daha önceki haberlerimizde belirttiğimiz gibi 5.2" boyutlu QHD ekrana sahip olması beklenen telefonda Snapdragon 820 işlemcisinin yanında 4GB RAM, 32GB dahili depolama, OIS destekli f/1.9 diyafram aralığına sahip 12MP UltraPixel arka kamera ve 3000mAh kapasitede bataryanın yer alması bekleniyor.

HTC'nin yeni modeli 11 Nisan tarihinde tanıtması ön görülüyor.

• çalışmanıza gerek yoktu m7yi döşeyip çıkarsanız yeterdi :D

• Keşke şu tasarımla çıksa

HTC One M10'a ait ilk kısa tanıtım videosunu yayınladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentiyi çok yüksek tuttular. Ortaya kötü bir şey çıkarsa görürüz o zaman HTC'yi.

• htc ekibi ; nasıl takıntılısınız siz ya ?.. m9 daki kamera ne öle.. hiç mi takılmadınız bu kameraya? yada erkenden mesaiyi bırakıptamı gittiniz? neyse umarım bu kez ii bir model çıkarmışsınızdır ortaya..

• quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

Keşke şu tasarımla çıksa HTC One M10'a ait ilk kısa tanıtım videosunu yayınladı

Htc'nin usb girişini alt kısma ortalamamasının sebebini bilen var mı?

• hadi bakalım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HTC bu saatten sonra 8 GB ram, 35 mp kameralı telefon çıkartsa yine almam. Yarın öbür gün batıp batmayacağı belli değil. Sonra elimizde kalacak.
  • şu cep telefonu reklamları varya bunlar kadar uyuz bir reklam yok apartmanı gösteriyor telefonu göstereceğine ömrümden fuzuli 28 sn çaldılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920Keşke şu tasarımla çıksa HTC One M10'a ait ilk kısa tanıtım videosunu yayınladı
    Htcnin usb girişini alt kısma ortalamamasının sebebini bilen var mı?

Hoparlörden ötürü

• Beklentimiz yükseldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke biraz uyusanız, uykusuzluk kötü, size yanlış kararlar aldırıyor, sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bende diyorum HTC nasıl böyle şaçma tasarımlar yapıyor... Eeee sen elemenları sabahlara kadar çalıştırırsan olacağı bu. Bizim acelemiz yok, sen elemenları gönder dinlensinler, eminim daha iyi işler çıkar ortaya.

• Çıkarılan telefon G2 gibi bir etki yaparsa firma toparlanır, anca o zaman alınır. Ama zor bir ihtimal

• Laboratuvardan çıkıp biraz dışarıyı görmek gerekiyor demekki.
  • Enough htc enough

Yine loser ultra pixel kamerayla

1.7 diyagrama inen rakiplerine 1.9 la cevap vermesiyle

Asirlardir ayni tasarimla

Aynaya bakmadan sanki baska firmalarin isine gelmesi icin fiyat olarak yeni citalar belirlemesiyle

Kotu cihaz renkleri ve soluk tema secenekleriyle

Gereksiz sanal tuslar ile en az yarim inc kucuk ekran vadetmesiyle

İncelen cihazlar yerine kaba kalin cihazlar uretmesiyle

Tamamen rakiplerinden kopmus,pazarlama konusundaki sikintilariyla

Htc bu nesilde de Sony gibi kaybetmeye ve kuculmeye mahkumsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 3 Mart 2016; 17:09:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeYLeR.

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920Keşke şu tasarımla çıksa HTC One M10'a ait ilk kısa tanıtım videosunu yayınladı
    Htcnin usb girişini alt kısma ortalamamasının sebebini bilen var mı?

Hoparlörden ötürü

Xperia Z5te de ön yüzde stereo hoparlör var ama soket ortada. Htc bunu yıllardır yapıyor, boomsounddan önce da böyleydi. Mesela HD2de de ortada değil usb girişi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.