Şimdi Ara

Bu kez de Xperia Z4 ile çekilmiş fotoğraflar sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kez de Xperia Z4 ile çekilmiş fotoğraflar sızdırıldı 

Gün geçmiyor ki Sony'nin yeni nesil amiral gemi modeli Xperia Z4 ile ilgili bir sızıntı internete düşmesin. Daha önce farklı bir çok görsellerine ve benchmark skoruna sahip olduğumuz Xperia Z4'ün bu defa ise ana kamerasıyla çekilmiş fotoğraflara sahibiz.

5248 x 3936 piksel yani toplamda 20.7 MP boyuta sahip olan fotoğraflar renklerin sadeliğiyle dikkat çekiyor. Fotoğrafların ayrıntılarına baktığımızda ise daha önceki sızıntılarda olduğu gibi E6553 model numarası görülüyor. Çektiği bu gündüz görüntüleriyle Xperia Z3'ün üzerine pek fazla birşey koyamayan ve halen daha prototip aşamasında olan modelin final sürümünde daha iyi görüntüler yakalaması beklenebilir.

Boyutlarının yaklaşık 10 MB olduğu orjinal görsellere buradan göz atabilirsiniz.

• Çok mükemmel gözükmüyor sony kendi sensöründe neden başarı gösteremiyor kendi telefonunda anlayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: victorist

Çok mükemmel gözükmüyor sony kendi sensöründe neden başarı gösteremiyor kendi telefonunda anlayamıyorum

Sony yazılım tarafına çok uzak bir firma değil, yıllardır PS yazılımı yapan tecrübeli bir ekibi var. Galiba sebebi kolay kolay yeni eleman almaması. Sony'e taze kan lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence resimler doğal samsung gibi göze hoş gelsin diye olduğundan daha canlı çekmiyor ha istese sony yapamazmı alasını yapar ama dogallıktan taviz vermek istemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Çok mükemmel gözükmüyor sony kendi sensöründe neden başarı gösteremiyor kendi telefonunda anlayamıyorum

Sony yazılım tarafına çok uzak bir firma değil, yıllardır PS yazılımı yapan tecrübeli bir ekibi var. Galiba sebebi kolay kolay yeni eleman almaması. Sony'e taze kan lazım.

Ps yazilimi ile isletim sisteminin kamera yazilimi arasinda kitalar var. Keske kamera yazilimini da ps gibi ustalikla becerse o donanima yazik oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

quote:

Ps yazilimi ile isletim sisteminin kamera yazilimi arasinda kitalar var. Keske kamera yazilimini da ps gibi ustalikla becerse o donanima yazik oluyor.

Fark yok, PS OS'de C ile Unix kullanarak yazan adam kamerada da gayet iyi iş çıkarır.

• Ben beğenmedim kalitesini.

• ben beğendim daha ne olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: victoristÇok mükemmel gözükmüyor sony kendi sensöründe neden başarı gösteremiyor kendi telefonunda anlayamıyorum
    Sony yazılım tarafına çok uzak bir firma değil, yıllardır PS yazılımı yapan tecrübeli bir ekibi var. Galiba sebebi kolay kolay yeni eleman almaması. Sonye taze kan lazım.
    Fark yok, PS OSde C ile Unix kullanarak yazan adam kamerada da gayet iyi iş çıkarır.

camera algoritması ne alaka c ne alaka unix ne alaka ps os ne alaka?

• Fena değil ama çok iyi de değil, z3 ile başabaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: reshthesucker

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: victoristÇok mükemmel gözükmüyor sony kendi sensöründe neden başarı gösteremiyor kendi telefonunda anlayamıyorum
    Sony yazılım tarafına çok uzak bir firma değil, yıllardır PS yazılımı yapan tecrübeli bir ekibi var. Galiba sebebi kolay kolay yeni eleman almaması. Sonye taze kan lazım.
    Fark yok, PS OSde C ile Unix kullanarak yazan adam kamerada da gayet iyi iş çıkarır.

camera algoritması ne alaka c ne alaka unix ne alaka ps os ne alaka?

Bende ne alaka demekle kendimi yormayarak yorumunu okuyup direkt guldum. Gereksiz bosver sen de.

• Z 3 ten farkı yok

• Kamera üreten bir firma nasıl olur da kamera sattığı firmalardan kötü performans sergiler? Sony kapasitesinin altında çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Kamera üreten bir firma nasıl olur da kamera sattığı firmalardan kötü performans sergiler? Sony kapasitesinin altında çalışıyor.

Samsung gibi işte, yazılım kısmında sıkıntılı bir ekip var ve dışarıya kapalı.

Samsung sensörü Sony'den alıp daha iyi sonuçlar çıkartabiliyor mesela.

Ama Sony kadar gece çekiminde başarılı mobil cihaz üreten görmedim ben.
  • pek bir şey göremiyorum

• Anlaşıldı s6 rakibi bu sene yok

• Beyler açık ve net adamlar uğraşmamış bile saçmalık yahu yeni model çıkarıyorsun ama geliştirmiyorsun nerdeyse valla bilemiyorum bu arada tarafsız olarak kamerası başarılı gelmedi bana

• s6 rakipsiz ve silip supurcek bu seneyi

• neden bu kadar çok eleştirilmiş ben fotoğrafları çok doğal buldum.
    fazla mükemmelciyiz sanırım.

• resimler bence dogal renkte .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.