Şimdi Ara

Bu kez de Xperia Z4 ile çekilmiş fotoğraflar sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hüç kusura bakmasınlar ama 8Mpixellik en kıçıkırık telefonun kamerası dahi
    gündüz, gün ışığında, aydınlıkta zaten iyi fotoğraflar çekiyorlar.

Sıkıysa gece iyi çeksinler. Samsung bu olayı çözmüş.
    Daha iyisini yaparlarsa, amenna. Yoksa hadi eyvallah.

• Samsung fanboyları yine gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony bu z4'de ımx240 sensörü kullanacakmı haberi olan varmı
  • elma armutcular begenmemıs
    Bu kez de Xperia Z4 ile çekilmiş fotoğraflar sızdırıldı
  • Ben bu sızıntıların z4'e ait olduğuna nedense inanmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Ben bu sızıntıların z4'e ait olduğuna nedense inanmıyorum :)

aynen arkadaşım hiç gerek yok zaten diğer zlerden kamerası üstün olmucaksa
  • Gündüz bütün telefonların iyi foto çekmesini geçtim önceden Flash lı çekimlerde olan pembeye kaçma durumu bunda gündüz mor renge kaçma durumu olarak geri dönmüş, hem bilgisayardan hem de telefondan baktım biraz önce :/ Umarım gözlerimde sorun yoktur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Kamera üreten bir firma nasıl olur da kamera sattığı firmalardan kötü performans sergiler? Sony kapasitesinin altında çalışıyor.

Samsung gibi işte, yazılım kısmında sıkıntılı bir ekip var ve dışarıya kapalı.

Samsung sensörü Sony'den alıp daha iyi sonuçlar çıkartabiliyor mesela.

Ama Sony kadar gece çekiminde başarılı mobil cihaz üreten görmedim ben.

Lumialardan bir habersin demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Gündüz bütün telefonların iyi foto çekmesini geçtim önceden Flash lı çekimlerde olan pembeye kaçma durumu bunda gündüz mor renge kaçma durumu olarak geri dönmüş, hem bilgisayardan hem de telefondan baktım biraz önce :/ Umarım gözlerimde sorun yoktur :)

Donanimini calistiramiyor ekibini degistirmedigi surece kamera beklemeyin sonyden simdi bir suru fanboy eksileyecek ama bu nettir. O guzelim donanimi hibe eden cop yazilim.

• mükemmel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güpe gündüz çekimleri bu ise çok kötü resmen grainli çekmiş ben hiç beğenmedim geçenlerde note4 dsrl makina karşılaştırması vardı bulutlu havada note4 çok başarılı resimler vermişti sony kendi sensörlerini kullanma konusunda samsungtan destek almalı adamlar ellerindeki nimeti kullanmayı bilmiyorlar.

not: samsungtan nefret ederim telefonum LG G fanboy saldırılarına karşı koruma kalkanı:)

• Sony Kaç seridir z3'e kadar kamerayı adam edememişti şimdi z6'yı mı bekliyeceğiz bilemedim...

Ellerinde ki sensörü bir tek kendileri kullanamıyorlar bu nasıl bir olaydır yahu... kendi yaptığın yemeği yememek gibi
  • bu damı gol değil be.
    Arkadaş bir firma kendi üretimi sensörü nasıl kullanamaz ya. Kafyı yiyecem. Bir tek umudum z4 kalmıştı. Yuh arkadaş ya

• Fotoğraflar kötü değil de olabilecek en iyi şartlarda çekilmiş gibi. Gece çekimleri nasıl ve ön kamerası, gündüz performansı zaten kötü değildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: victoristÇok mükemmel gözükmüyor sony kendi sensöründe neden başarı gösteremiyor kendi telefonunda anlayamıyorum
    Sony yazılım tarafına çok uzak bir firma değil, yıllardır PS yazılımı yapan tecrübeli bir ekibi var. Galiba sebebi kolay kolay yeni eleman almaması. Sonye taze kan lazım.

Sony'nin bu yapamadığı PS'ye yaptığı yazılımdan belli zaten.

• Küçük sensöre bol pixel tıkıştırılınca sonuç bu şekilde hüsran oluyor ve gündüz vakti güneşin altında noise dolu fotoğraflar elde ediliyor.
    Tam boyutta ağaçlar suluboya çalışması gibi, keskinlik 0. Sensör büyümeden 20mp gereksiz, hala inatla devam ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 9 Nisan 2015; 12:33:37 >
  • Renk dengesi,detaylar ve renk doğallığı gayet iyi
    %60 büyütmeden sonra gri noktalar var. Ancak normal boyda resim gayet doygun.
    Neresi neden beğenilmedi anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

quote:

Kamera üreten bir firma nasıl olur da kamera sattığı firmalardan kötü performans sergiler? Sony kapasitesinin altında çalışıyor.

Lumia'nın da iyi modelleri var ama gece çekimi iyi bir modeli var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

quote:

Lumia'nın da iyi modelleri var ama gece çekimi iyi bir modeli var mı?

Gece cekiminde lumianin ustune yok. 808, 920, 925, 1020. Zaten genel olarak kanerada 808 ve 1020 ustune cihaz yok su an.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Küçük sensöre bol pixel tıkıştırılınca sonuç bu şekilde hüsran oluyor ve gündüz vakti güneşin altında noise dolu fotoğraflar elde ediliyor.
    Tam boyutta ağaçlar suluboya çalışması gibi, keskinlik 0. Sensör büyümeden 20mp gereksiz, hala inatla devam ediyorlar.

808 ve 1020 41 mp. sensorleri sony den bieaz daha buyuk olsa da mp farki da cok fazla. Olay kucuk sensor mp sikistirmak da degil aslinda. Algoritmalari asiri sorunlu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.