Şimdi Ara

Bu kez de Xperia Z4 ile çekilmiş fotoğraflar sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    lumialara bak bi ara görürsün.
  • Açıkca'sı 10MB boyut için yeterli seviyede değil fotoğraflar ben beğenmedim kalitelerini,
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarun

sony bu z4'de ımx240 sensörü kullanacakmı haberi olan varmı

Daha üst versiyonu olan IMX230 kullanıcakfotoğraflara gelecek olursak ağır sony destekçisi olarak kesinlikle başarısız s6 note4 m9 ile kıyaslarım ve önde olduğu noktalar kesinlikle vardır ancak LASER OTOFOKUS LU G4 VE LUMİA 1020 gibi cihazların yanında eriyip gidecektir. Sony başarı olarak çok yenilikçi bir firma olmasına rağmen kadro olarak hep çalışanını korumaya yönelik durağan bir firma son olarak Xperia Lollipopla yazılımda baya bir konuşturmuş o ekip keza bunu mobil cihaz kamera algoritması için söyleyemeyeceğim. Ps4 yazılımı ve oyunlarıda gayet başarılı, fotoğraf makinesi VE KESİNLİKLE KAMERALARIDA yazılımda çok ilerde canon nikon ve sony fmakinesinde tercihtir ve başabaştırlar sony nin arayüz kullanımı daha rahattır. İş video kameraya gelince piyasada japon veya değil rakip bir firma bulunmamakta, ancak ya kasdi olarak yada ellerinden gelmediği için xperia kamera yazılımında eski tat yok bir k serisi bir w serisi telefon değil. Aklıma küçük sensörlü dsc serisi ve sabit gövde ve mercekli f.makinelerinin satışını korumak için olabileceği geliyor ama her piyasa durur doyuma ulaşır ancak mobil sektör doysa bile 2-3 sene içerisinde tekrar aç bir hale dönüyor bunları düşünmeleri gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gece çekiminde bu kamera nal toplar demedi demeyin

• PS4 Yazılımı başarılı ?

Güldürdü

Sony yazılım konusunda sıkıntılı bir firma. Önce adam gibi çökmeyen bir psn altyapısı kursun ondan sonra bakarız

• samsung a verdiği lens aynı değil bence

dışardan bakınca ucuz yeşil renkli lenslere benziyor

büyütsünler kardeşim biraz lens boyutunu

lumia 1020 ve 808 den iyi makine yok fotoğrafta

bi ara söylenti vardı lumia 1030 diye fos çıktı

lumia 1020 nin lensine bakın, birde z3 ün lensine.... renk bile farklı...
  • Özlettin Sony
    Bu kez de Xperia Z4 ile çekilmiş fotoğraflar sızdırıldı
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Hocam resmen nasıl zıt çıkarım diye yazmışsınız xbox one ın satışlarını görüyoruz ps4 ün yanından geçemiyor.hala elimizdeki 8 çekirdekli cihazlar bir psp psvita oyunu oynatamıyor.Ha apple cı olduğunuzu görüyorum. Evet sony mobil yazılım konusunda cep telefonunda bir ayağı çukurda ancak dalga geçmeye çalıştığınız firma bir çok ses formatı ve video kayıt formatınj icad eden dolbyden daha üstün 8 kanallı ses çıkışına sahip olan bir firma sinema sektörü elinde tekelleşmesin diye büyük tiyatrolar sony nin 8 kanallı sistemini kullanırken sinema 6 kanallı dolby kullanır ayrıca apple alac formatını geliştirmek için sony ile iş birliği yapmıştır.steve jobs broşürüne kadar sony yi taklit etmiştir.steve jobs neden kazak giyerdi ve en yakın iletişiminde olduğu firma kimdi ipod un walkman tasarımı iphone 4 ve 4s in sony tasarımlı bir prototip olduğu ortaya çıktı.hala çinli büyük firmalar tasarım olarak sony yi baz alıyor kendi marjinal ürünlerini üretirken farklı şeyler hep bu firmadan çıktı ilk akıllı saatleri sonyden gördük.Playstation ın yazılımınj kötülüyorsanız size daha birşey diyemem çünkü hakikat için değil eleştirmek için konuşuyorsunuz.

• Şu SONY kamerası gece iyi çekemiyor, samsung bu işi çözmüş diyen elemana sözüm!

Samsung note 4'e neden SONY KAMERA KULLANDI??

Neyin kafasını yaşıyorsun?

• sony insaflı firma sattığı sensörü firmalardan daha iyi ekmek yemek için bakın en iyisini size veriyom ben kendime öyle sensör koymuyom diyo heralde

• bence sony dusmek icin cabaliyor yada 2015 nwc'yi bekleyip s6'yi mal edecek(tabii boyle bir sey olmz olamaz :) ) sonye hiiiiiic yakistiramiyorum... burda gelipte bana samsunugu ovenler buda size;

samsungun 22 gunde bir telefon cikaramasinin sebebi bir telefonunun cok tutulmamasi bu yuzden hep telefon cikarip piyasada kaliyorlar tamam ben samsunga kotu demiyorum hatta cok iyi ama bazi telefonlarin yerini hic bir sey tutamazz...

• z4'ün çıkış tarihi belli oldu mu ?
  • Fena değil bence...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.