Bildirim
iPhone 16'nın render görüntüleri ortaya çıktı: İşte yeni kamera tasarımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bari şuna 90 Hz ekran kat be zalım. O kadar para kazanıyon.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç sevmiyorum bu tasarımı şuan mevcut tasarım daha iyi.
-
60 hz ekranda niye ısrar ediyorlar anlamıyorum Samsung xiaomi’nin en dip telefonlarında bile 120 yada 90 hz var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kamera tasarımı? Yeni?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şimdi telefona benzedi
-
Sonunda düzgün bi kamera tasarımı. Pro yine iğrenç.
-
2024 yılında 90hz ekran için bari diye temenni de bulunan bir kullanıcı kitlesi mevcut :D muazzam bir firma gerçekten. ciddi söylüyorum inanılmaz bir başarı bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomuk -- 8 Şubat 2024; 11:26:03 >
-
Her sene tasarımda bir değişiklik yapma zorunluluğu varmış gibi 2 sene öncesinin tasarımını geri getiriyorlar.
-
Harbi ha.
350 dolara aldığım Çin malı rugged telefonda bile 120 hz var
1000 dolarlık ürünlerde hala 60 hz
İyi düdüklüyorlar maşallah :)
Kamerayı şöyle çevirelim, bir de şöyle çevirelim, yok bir de bu şekil çevirelim her sene tasarımdaki farklar😁
Leş gibi tasarım
-
İnadına 60 hz, Ölümüne 60 hz
Sebebi pro serisini sattırmak. Proları satarak daha fazla ödeyin diyor. Eminim ki ProMotion özelliği düz seriye gelse milyonlarca kişi pro serisini bırakır. Yoksa telefoto kameraymış zoommuş falan hepsi tıraş.
Düz modellerine 120 Hz, Pro modellerine 144 veya 165 Hz katsa. Düzlere 12 GB, prolara 16 GB ram katsa piyasayı siler süpürür. Birde işlemcilere soğutucu taksa.
Para var Pro Max alıyorum sıkıntı yok. Diğer markalar amiral gemisi modellerini tüm dünyada aynı anda satışa sunup arkasında dursun diğer konuları sonra konuşuruz. Xiaomi 14 Ultra bekle ki gelsin. Oppo Find X7 serisi bekle ki gelsin. 60 Hz de gelene gidene çakıyor Apple düşün öyle bir şirket. Samsung S24 Ultranın ekranlarında çizik çıkmış diyolaaaa
inanılır gibi değil adamlar yapmış resmen
-
apple kullanıcılarının istediği bunlar değil ki.telefonun ekraninin hz sini ısınmasını bi başkası görmüyor . baskası cektiğin fotoyu , telefonun şeklini bide logosunu görüyor.sanki hepsi fenomen hepsi içerik üreticisi :)
Allah daha çok versin daha da iyileri nasip olsun hocam. Ben telefon alırken 'para var o zaman iphone almalıyım' diye almıyorum mesela. Demek ki o da telefon alırken bir tercih. Öğrenmenin yaşı yok vallahi teşekkür ederim.
-
Paranın değeri iPhone alsak da düşüyor ama en az düşen bu marka. iPhone'u karla sattım diyen ekonomiden anlamıyor bence. İlk aldığında kaç gram altın ile iPhone almış sattığında eline kaç gram altın geçmiş ona göre kar ettim demeli. Ben iPhone 13 pro telefonu TL olarak aldığımdan fazlaya sattım ama altın olarak daha az gram elime geçti. Dolar olarak da hesap yapmamak lazım doların da enflasyonu var gerçek sonucu vermez. Herşeyi altın bazında hesaplamak lazım zarar etmemek, gerçek ekonomi hesabını yapmak için. İnsanlar en az zarar etme durumunu da göz önüne alıyor. Telefon olarak da gerçekten kaliteli ve uzun ömürlü, yazılım güzel, güncelleme alıyor sürekli. En önemlisi şirket dünyanın her yerinde aynı hizmeti ve kaliteyi veriyor. Bazen üründen önce şirket kalitesi ve müşteri memnuniyeti daha önemli bana kalırsa. Varsın bir kamera eksik olsun ama parçası servisi yolda bırakmasın diyor insan. Sadece ekran Hz olarak değerlendirisek parasına göre kötü, Total olarak Apple şirketi ve ürünleri olarak düşününce insanlara hak veriyorum. Kaldı ki bütün dünyanın en büyük şirketi. Boşuna mı en büyük şirket oldu diye düşünmek lazım üzerine. Bugün çekilişle telefon kazandın Samsung S24 Ultra mı iPhone 15 pro max mi ikisinden hangisini istersin diye sorsalar cevap belli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
2024 yılında 90hz ekran için bari diye temenni de bulunan bir kullanıcı kitlesi mevcut :D muazzam bir firma gerçekten. ciddi söylüyorum inanılmaz bir başarı bu.
|
60 hz ekranda niye ısrar ediyorlar anlamıyorum Samsung xiaomi’nin en dip telefonlarında bile 120 yada 90 hz var
|
Bari şuna 90 Hz ekran kat be zalım. O kadar para kazanıyon.
|
Leş gibi tasarım |
İnadına 60 hz, Ölümüne 60 hz
|
Yeni kamera tasarımı? Yeni?
|
Sebebi pro serisini sattırmak. Proları satarak daha fazla ödeyin diyor. Eminim ki ProMotion özelliği düz seriye gelse milyonlarca kişi pro serisini bırakır. Yoksa telefoto kameraymış zoommuş falan hepsi tıraş.
|
12 kullanıyorum 90 hz ekrana ihtiyacım yok.Olsa iyi mi olurdu evet ama telefonu arama, web'de gezinme, whatsapp harici kullanmıyorum bile.Fakat iphone'un sunduğu donmadan telefonu kullanma özelliğini çok seviyorum
Bugün elinize iphone 7 alın ve kullanın.Gram donma, takılma göremezsiniz.Ki çıkalı kaç yıl oldu.Eşdeğer samsung, oppo, xiaomi alın donmadan, takılmadan kullanabilirseniz bi fakire sadaka verin |
10 yıllık ezberler iphone almak için uydurduğınuz bahaneler
|
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X