Şimdi Ara

iPhone 16'nın render görüntüleri ortaya çıktı: İşte yeni kamera tasarımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah rızası için 90 yada 120 hz yapta alalım artık. Pro lara para yetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işler öyle olmuyor. Adam satıyor mu satıyor. Seneye de satmak için pipetle vermesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral bu Omix X 5 ve Asus zenfone serisine çok benzemiş.

• İPhone Xim ile aynı çentiğede sahip olursa 10da 10 olur bu arada ??????

• Steve Wozniak bile aypon kullanmıyor hayatım boyuncada boykot edeceğim çevreme de böyle aşılıyorum bir insanın aklı ile böyle dalga geçilmez bilerek teknolojiyi bile geriden takip ediyorlar çöpe atmaya bile değmez cihazlar üretiliyorlar.

2004 - Motorola Mpx220
    2005 - O2 Xda Atom
    2009 - Asus P535
    2013 - Htc One M7
    2017 - Htc U Ultra
    2019 - Meizu M16 Th
    2023 - Mi 11 Ultra

• Ital malları almaya devam ederseniz sonunda italat ihracatı geçer dış açık oluşur sonunda TL değer kaybeder .

Bu sene 100 bine epilasyon telefon gelecek sene 500 bine yükselir suçlu epil değil ital ürün almaya hücum eden millet.

Hersey pahalı demekle ucuzlamaz

İthal maçları almayın

Yerli alın köyü olsada yerli alın yerli alırsan yeli gelişir ital alırsa ital gelişir gelecegininital malara ipotek edersen çocuğun sana söver.

• Gercek gorunumler asagidaki resimdeki gibi olacak. En cirkin iPhone modeli olabilir, biz bunuda severiz.

iPhone 16'nın render görüntüleri ortaya çıktı: İşte yeni kamera tasarımı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle bu düşüncelerimi bir Android ve Samsung sever olarak yazıyorum.

Bu tasarımla geleceğine hala inanmıyorum çünkü apple kim ne düşünürse düşünsün öncü bir marka, bu tür realist değişiklikler de kopyalama asla yapmadı. Bu yüzden piyasa değeri ve populerliği en yüksek şirket. bu görseller ya iyi pazarlanmış fake, yada gerçekleşirse de gerçek anlamda dünya da dengeler her anlamda değişiyor. Bilmediğimiz farklı oyunlar dönüyor her alanda. Aksi halde dümdüz bakarsak bu tasarım la gelecekse samsung kendi populerliği için parayı bastı bunu kullanın dedi kapalı kapılar ardında farklı bir anlaşma yaptı. Apple kendi atından inip başkasının eşeğine bindi. başka açıklaması var mı bilmiyorum. Şuan kendimi mantıksız bir olaya mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyor gibi hissediyorum. Bekleyip göreceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.