Şimdi Ara

iPhone 16'nın render görüntüleri ortaya çıktı: İşte yeni kamera tasarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Usta o hesapta altını hiçbir şey geçemez altın paranın sigortasıdır günümüzün sisteminde uzun vadede altın her zaman kazandırır bunu bilmek için ekonomist olmaya gerek yok. Bununla ilgili iui bir karşılaştırma yolu benzindir. Kaç litre benzin alıyordum diye kar hesabı kurulursa iyi olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • size çok bile 60 hz neyinize yetmiyor :) keriz avına devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 13 mü14 mü 15 mi arkadan belli olmuyordu gençler strese giriyordu 15imi 13 sanacaklar diye şimdi sağolsun piyasadan Xler azalınca tekrar X tasarımına dönüş yapmış
    ama her türlü bahse girerim X'in kapları buna uymaz illa yenisini de aldırır o kadar da çevre dostu bir firmadır elmamız

• Çok çirkin la

• MTOS M kullanıcısına yanıt
    Ben baştan beri altın üzerine hesap kitap yaparım ama şimdi bazı şarlatanlar milyon tane farklı kalem çıkarmış. İnsanları yanıltmak için acayip acayip yöntemler hesaplar çıkararak manipülasyon yapıyor. Bu manipülasyonlar o kadar sinsi ki en okumuş adamın bile boşluğuna denk gelebilir uyarmakta fayda gördüm yorumlarımızı okuyanları. 1 gram altına 10 tane bisküvi alıyorken, seneye 7 tane alıyorsam fakirleşmişimdir. Herkese bütün hesaplarında sadece altını baz almasını tavsiye ediyorum.

• Bir de salonu balkona katsalar

• Bu da tam doğru sonuç vermez altında kendi içinde dengesi olan bir emtiadır 50 yıllık periyoduna bakarsan 80lerden 2000lere kadar düştüğünü 2000lerden 2010lara hep yükseldiğini görürsün, dünyada temel bir emtia veya para yoktur, yaklaşanı vardır
    tabii iPhonedan daha iyi bir enflasyon hesaplayacısı olduğu da bir gerçek, milletin bu enflasyon ortamında TL bazında iPhone değerini hesaplaması daha doğrusu hesaplayamaması da canı iPhone almak istediği için kendini kandırmaca, rıza üretimi bence

Bu işlere takık birisiyse en çok baz alınan 6-7 emtia ve paradan oluşan bir sepete göre hesaplaması biraz daha doğru sonuç verir

• Serdengeçti00 S kullanıcısına yanıt
    Eskiden paralar altına endeksliydi. Altın sabit her zaman. Sonra Amerika altına endeksli doları kaldırdı. Aslında değeri değişen altın değil dolar. Altının onsu gramı belli. Dolar değer kazanıyor veya kaybediyor. Diğer para birimleri de aynı şekilde. 1 kilo altın 1 kilodur. 1 kilo altın kaç para eder kısmı insanların katakullisi, sahtekarlığı.

• Süreyya hanımı paylaşmamış kimse 🤣

• termomuk kullanıcısına yanıt
    12 kullanıyorum 90 hz ekrana ihtiyacım yok.Olsa iyi mi olurdu evet ama telefonu arama, web'de gezinme, whatsapp harici kullanmıyorum bile.Fakat iphone'un sunduğu donmadan telefonu kullanma özelliğini çok seviyorum

Bugün elinize iphone 7 alın ve kullanın.Gram donma, takılma göremezsiniz.Ki çıkalı kaç yıl oldu.Eşdeğer samsung, oppo, xiaomi alın donmadan, takılmadan kullanabilirseniz bi fakire sadaka verin

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    10 yıllık ezberler iphone almak için uydurduğınuz bahaneler

• Tasarımın böyle olacağını sanmıyorum. Böyle çıkacaksa cidden leş çünkü.

• adamlar önceki nesilde çentiği farklı yaparak cihazların tasarımsal farklılığını ortaya koymuştu, bu sefer de kameradan cihazların tasarımsal farklılığını belli edecek, aslında bu bir felsefe olabilir, çünkü gerçekten düz ile proyu birbirinden ayırmak iki taraf için de iyi olurdu

• ?? baya kötü

Note 8 Pro kullanıyorum 128GB hafızası var şuan telefonun 5GB'ı boş sadece bir gram kasma donma takılma yok. O tarz sıkıntılar eskide kaldı. Mağaradan çıkın isterseniz.

• Hakkı Alkan ve benzeri iPhone fanatikleri inceleme yaparken EKRANIN 60 HZ OLMASI ŞARJIN DAHA UZUN SÜRE DAYANMASI BAKIMINDAN AVANTAJ diye allama pullama yaparlar 60 Hz için.

Ama kıytırk 150-200 dolarlık android incelerken ekranı 60 Hz bu devirde artık olmamalı diye eleştirirler :)

iPhone 7 alın kasmadan kullanın kısmı biraz bol keseden sallamak olmuş kusura bakmayın ama :)

Anladık Apple sevginiz var ama örnek verirkende komik duruma düşmeyin..

• mert_özcan kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 Plus kasmadan kullanıyoruz ?

• Samsungun o fiyat politikası için verecek para yok o kadar zengin değilim. Ekonomiden biraz anlayan Samsung almaz zaten. S23 ultra 41 bin s24 ultra 70 bin hayırdır ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.