Şimdi Ara

HTC One M7 Açılmama Sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonum Htc One M7 Telefon Rootlu bende bu konuda birşey bilmediğim için telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmem gerekti ve telefondan geri döndürdüm beni BootLoader menüsüne yönelerdirdi ordanda format falan yani anlayacağınız sille ilgili her şeye bastım. Sorunum ise şu bu yaptığım için telefon açılmıyor Htc ekranında kalıyor. Yüksek ihtimal içinde işletim sistemi olmadığı için orda kaldığını düşünüyorum
    Yeni bir rom yüklemem gerekiyor ama romu telefona atamıyorum çünkü telefon açılmıyor , Htc lerde sd card girişi de olmadığı için hiçbirşey yapamıyorum.
    Bana akılcı bir çözüm verebilecek olan var mı ?

• otg kablo bul romu bir flash belleğe at otg ile telefona bağla ve romu flashla ben böyle rom yüklüyorum
  • telefonu bilgisayara baglayip adb sideload ile rom kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun arkadaşlar otg kabloyu deniyeceğim o bana daha mantıklı geldi açıkçası adb sideload ile kurulum ne bilmiyorum bu yüzden otg kablo alıp kolayca telefona atmak daha mantık çok saolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jporta

telefonu bilgisayara baglayip adb sideload ile rom kur

Dostum bunu denedim sanırım yapmayı başardım gerekli herşeyi yaptım ama telefonu yinede açamadım htc ekranında kalmaya devam ediyor acaba bi fikrin var mı ne yapılabileğine dair ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.