Şimdi Ara

HTC ONE M7 ARKA KAPAK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğu kullanıcının şikayeti: son zamanlarda teleservice de değişen arka kapakların orjinalindeki gibi alüminyum hissiyatının olmadığı resmen platik olduğu yönünde şikayetler var eğer sizlerinde arka kapagın plastik olduğundan şüpheniz varsa anlamak için

1-arka kapakta orjinalindeki gibi sabah vs elimize aldığımızdaki o soğukluk yok
    2-ısı dagıtımı orjinal kapaktaki gibi değil metin arkadaşımızın öneklediği gibi clash of clans vb oyun oynarken cihazın alt tarafının çok ısındıgı söyleniyor yani orjinal kapaktaki gibi bir ısı dağılımı yok
    3- arka yanlardaki parlak olması gerekn kısımlar daha mat

Kapagın plastik olmadığı ama orjinal kapak kalitesinde olmadığı yönünde şikayetlerde var, bazı arkadaşlara göre kapak alüminyum ama malzeme kalitesi orjinaindeki gibi değil daha kalitesiz bir kapak sonuç olarak biz ALÜMİNYUM diye lanse edilen ve satılan bir cihazı plastik olarak kullanıyoruz bu bir sahtekarlıktır biz alüminyum diye alıp kullanırken teleservice in böyle birşey yapması kabullenilemez HTC Türkiye ile yaptığım konuşmalarda Teleservice in yedek parçaları HTC den aldığını ve yedek parçalarda herhangi bir değişim olmadığını telefonun orjinalindeki gibi olduğunu söylüyorlar burda aslında teleservice i suçlamak yanlış olur, bu konu başlığı altında organize olup gerekli şikayetleri yazalım ve bu konuyu gerek facebook m7 destek sayfasında gerek şikayet varda dile getirelim destek olmak isteyen ve madur olan arkadaşlardan destek bekliyoruz hepinize teşekkürler

• +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorunu yaşayan kimse yok mu diğer konuda onlarca kişi vardı nerdeler? nerdesiniz?
  • bende yeni değişim aldım maltepe teleservisten ama soğukluk ve hissiyat olarak değişiklik göremedim.. yani tam alüminyum olup olmadığına bir karar veremiyorum.. bir yerde m7 görürüsem o şekilde anlayamaya çalışıcam..
  • metalinca M kullanıcısına yanıt
    telefon mu değişti sadece kapak mı eğer sadece kapaksa son zamanlar da takılan arka kapaklarda bi anormallik var yukarda sıraladım karşılaştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.