Şimdi Ara

HTC ONE M7 (Hafif kusurlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    TELEFON ŞU AN FAAL OLARAK KULLANILIYOR, ÇALIŞMASINDA SORUN YOK.

Mevcut durum aşağıda belirtilmiştir.

Telefonun ilk sahibiyiz, 4 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam vatandan almıştık yanılıyor olabilirim. Geçen sene telefonu kardeşim düşürdü. Ekranı çatladı. Çatlak 2 parça sol üst kısımdan başlayıp aşağıya doğru inen bir çizgi. Dağılma ya da ezilme gibi birşey olmadı. Ekran çatlayınca üst kısmın dokunmatiği gitti. Bazen çalışıyor ama genelde çalışmıyor. Ekranın üst tarafı 1cm'lik bölümü çalışmıyor yani. Onun harici kullanılıyordu. Ben aliexpressden araştırdım ekran buldum aldım. Ekran almışken kasayı falan da değiştireyim istedim komple kasa ekran falan herşeyi aldım. Parçaların hepsi geldikten sonra telefonu söktüm ekranı değiştirdim yeni kasaya taktım. Ancak yeni aldığım ekran bozuk çıktı, dokunmatiği hiç çalışmıyordu. Ekranı iade ettim. Canım sıkıldı yeni ekran da almadım eskisini geri taktım kasa yeni ekran eski oldu. Ekranın yapışkanı özelliğini kaybetti biraz, üst kısımdan çıkıntı yaptı son zamanlarda. Üst hoparlörün orası da açıldı yapıştırmadığım için. Ancak bunlar ufak kusurlar. Anlattığım gibi sadece ekran sorunu var. Yeni ekran alınırsa tertemiz telefon olabilir. Ya da anakarta ihtiyacı olan birileri varsa şarj soketi ya da diğer parçalara kullanabilir. Ben telefonu bu şekilde 1 aydan fazla kullandım. Tek zorlandığım yanı bildirim çubuğunu açamamak olmuştu onu da gesture programlarıyla halletmiştim. Ya da ekranı çevirerek kullanmıştım.

Telefon türkiye çıkışlı imei kayıtlı yani.
    Sadece telefon ve orjinal şarj aleti verilecek.
    Twrp 3.0.0.2 yüklü en son Lineage OS, Android 7.1.1 yüklü
    İsteyen bu haliyle kullanır, isteyen ekranı yeniler.
    Pili de değişim istiyor. Şu haliyle 1 günü kurtarmıyor. Akşam olunca şarj bitiyor. Ancak şarjı hızlı doluyor.

Bütün herşey bu. Şu an kasa temiz fakat ekran çatlak. Resimlerde belirtiyorum herşeyi.
    Öncelikle elden teslim, görerek almalarını istiyorum.
    Üsküdar, Kadıköy tarafından elden teslim edilebilir.

Resimler:

Sorunlu kısımlar

Ekranın çalışmayan kısmı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 22 Temmuz 2017; 1:48:46 >

• @M60! 'a satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.