M7 Telefonumu takas ile birinden aldım. Bana imei sorunu olduğunu param olmadığı için imei atamadığını söyledi. Bende iyi niyetine istinaden kontrol etmeden aldım ancak ne sim kartı görüyor telefon nede imei gösteriyor.
Cihaza şu işlemleri yaptım; Öncelikle S_Off konumuna getirdim daha sonra SuperBoot ve CWM yükledim buraya kadar her şey normal gitti. Cihazı Ses Kısma+Power ile açıp Recovery moda aldığımda HTC One ekranı geliyor üste ve altta yazı çıkıyor ( Youtube izlediğim videolarda da o yazılar ekranda vardı ) ancak CWM açılacakken reset atıyor telefon. Bu reset işlemi defalarca kez tekrar ediyor, ta ki 1 dakika kadar power a basılı tutana kadar. Sonra telefon açılma moduna giriyor. Ne yaptıysam hangi makaleyi uyguladıysam bu reset sorununu aşamadım. Bilen tecrübe edinmiş arkadaşlardan yardım istiyorum.
Teşekkürler...
Donanım Sürümü: 0004 Yazılım Sürümü:6.23.651.7 Android Sürümü: 5.0.2 HTC SDK API düzyi: 6.55 IMEI: Bilinmiyor IMEI SV: Bilinmiyor MEID: Yok MEID Ondalik: Kullanılmıyor UICC ID: yok IMMSI(UICC): Yok IMSI: Kullanılmıyor SIM Kart: Takılı ancak şebeke sinyal simgesinde x işareti çıkıyor.
conqu3ror1905C
kullanıcısına yanıt
Bu sorun bende de oldu.bende anakart aldım sağlam dendi ama sim kart okumuyor.Sim kart yuvası almama rağmen olmadı.tamirci arkadaş bord ile alakalı dedi.acil de yatıyor şu an.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: minur
Bu sorun bende de oldu.bende anakart aldım sağlam dendi ama sim kart okumuyor.Sim kart yuvası almama rağmen olmadı.tamirci arkadaş bord ile alakalı dedi.acil de yatıyor şu an.
Muhtemelen takas ettiğimiz arkadaş telefonun yazılımını bozmuş ve rom yada imei atama işlemlerinde tel sürekli reset atıyor bir türlü çözüm bulamadım. Dediğiniz gibi telefon donanımıyla ilgili bir sorun değil.
conqu3ror1905C
kullanıcısına yanıt
Aslında donanımsal gibi.bendeki m7 de alırken rom yüklüydü.
Yazılımsal olacağını sanmam.belki de yazılımsal dır stok yazılım yuklemedim henüz
quote:
Orijinalden alıntı: minur
Aslında donanımsal gibi.bendeki m7 de alırken rom yüklüydü.
Yazılımsal olacağını sanmam.belki de yazılımsal dır stok yazılım yuklemedim henüz
Telefoncuya götürdüm detaylı anlattım yarın öğlen gidip alacağım telefonu bakalım sorunu neymiş.
Aynı durum bende de mevcut imei atamadılar yakında başka bir telefoncuya götüreceğim yaptırabilen oldu mu?