Şimdi Ara

HTC One M7 IMEI ve SIM Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

M7 Telefonumu takas ile birinden aldım. Bana imei sorunu olduğunu param olmadığı için imei atamadığını söyledi. Bende iyi niyetine istinaden kontrol etmeden aldım ancak ne sim kartı görüyor telefon nede imei gösteriyor.

Cihaza şu işlemleri yaptım;
    Öncelikle S_Off konumuna getirdim daha sonra SuperBoot ve CWM yükledim buraya kadar her şey normal gitti.
    Cihazı Ses Kısma+Power ile açıp Recovery moda aldığımda HTC One ekranı geliyor üste ve altta yazı çıkıyor ( Youtube izlediğim videolarda da o yazılar ekranda vardı ) ancak CWM açılacakken reset atıyor telefon. Bu reset işlemi defalarca kez tekrar ediyor, ta ki 1 dakika kadar power a basılı tutana kadar. Sonra telefon açılma moduna giriyor. Ne yaptıysam hangi makaleyi uyguladıysam bu reset sorununu aşamadım. Bilen tecrübe edinmiş arkadaşlardan yardım istiyorum.

Teşekkürler...

Donanım Sürümü: 0004
    Yazılım Sürümü:6.23.651.7
    Android Sürümü: 5.0.2
    HTC SDK API düzyi: 6.55
    IMEI: Bilinmiyor
    IMEI SV: Bilinmiyor
    MEID: Yok
    MEID Ondalik: Kullanılmıyor
    UICC ID: yok
    IMMSI(UICC): Yok
    IMSI: Kullanılmıyor
    SIM Kart: Takılı ancak şebeke sinyal simgesinde x işareti çıkıyor.

• conqu3ror1905 C kullanıcısına yanıt
    Bu sorun bende de oldu.bende anakart aldım sağlam dendi ama sim kart okumuyor.Sim kart yuvası almama rağmen olmadı.tamirci arkadaş bord ile alakalı dedi.acil de yatıyor şu an.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minur

Bu sorun bende de oldu.bende anakart aldım sağlam dendi ama sim kart okumuyor.Sim kart yuvası almama rağmen olmadı.tamirci arkadaş bord ile alakalı dedi.acil de yatıyor şu an.

Muhtemelen takas ettiğimiz arkadaş telefonun yazılımını bozmuş ve rom yada imei atama işlemlerinde tel sürekli reset atıyor bir türlü çözüm bulamadım. Dediğiniz gibi telefon donanımıyla ilgili bir sorun değil.
  • conqu3ror1905 C kullanıcısına yanıt
    Aslında donanımsal gibi.bendeki m7 de alırken rom yüklüydü.

Yazılımsal olacağını sanmam.belki de yazılımsal dır stok yazılım yuklemedim henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: minur

Aslında donanımsal gibi.bendeki m7 de alırken rom yüklüydü.

Yazılımsal olacağını sanmam.belki de yazılımsal dır stok yazılım yuklemedim henüz

Telefoncuya götürdüm detaylı anlattım yarın öğlen gidip alacağım telefonu bakalım sorunu neymiş.
  • Aynı durum bende de mevcut imei atamadılar yakında başka bir telefoncuya götüreceğim yaptırabilen oldu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.