Şimdi Ara

HTC One M7 kamera değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bundan 14 ay önce İstanbul Bilişim'den htc one m7 almıştım. Aldığım ilk günden beri kamera pembeydi, hiç fotoğraf çekemiyordum. Ancak Antalya'da yaşadığım için, telefonumu göndermek yerine kamerayı kullanmamayı tercih ettim. Bir kaç ay sonra, telefon şarj olmaz hale geldi ve bu sefer mecburiyetten gönderdim.
    Telefonu tamamen YENİSİ ile değiştirdiler. Fakat, kamera hale pembeydi... İnternetten htc desteğiyle görüştüğüm de, iki telefonun da imei'sinin Suudi arabistan'a ait olduğunu söylediler. Bu süreçte istanbul bilişim ise kamera sorunun yazılımsal olduğunu söyleyerek beni geçiştirdiler.

Şimdi güncel telefonlarla kıyaslıyorum, telefonumu note 4 veya iphone6 ile değiştirmek bana oldukça mantıksız geliyor, 1 senede teknolojimiz çok fazla gelişmemiş anladığım kadarıyla.

Bunlar bağlamında, kamerayı yenileyerek en azından 1 sene daha bu telefonu kullanmayı planlıyorum.
    Kamerayı en iyi şekilde yenilemek için, nereye gitmeliyim? Ne kadar ücret alırlar?

Teşekkürlerimle..

Dipnot: 1 ay daha İstanbul'dayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 19 Aralık 2014; 16:02:52 >

• Up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    benim de aynı sorun var,
    http://www.htcturkiyeservis.com/ ile görüştüm,
    110 TL'ye yapıyorlarmış .
    Bilginize,
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatvaris

Merhaba,
    benim de aynı sorun var,
    http://www.htcturkiyeservis.com/ ile görüştüm,
    110 TL'ye yapıyorlarmış .
    Bilginize,

Bu forumu seviyorum! :)
    Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, ulaşım bölümünden yazdım. Umarım kısa sürede cevap alırım.
    Teşekkürlerimle.
  • Hocam degistirdiniz mi acaba kamerayi ben de sikayetciyim pembelesmeden dolayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcangul

Hocam degistirdiniz mi acaba kamerayi ben de sikayetciyim pembelesmeden dolayi.

Selamlar,
    Maalesef değiştiremedim. Ayrıca pembeleşme sorunu yüzünden 2. el olarak da satamıyorum telefonu. :)

HTC destekten genel olarak memnun kaldım ancak, bana hatalı bilgi veren bir insan yüzünden ne yazık ki çöp oldu telefon...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.