Şimdi Ara

HTC One M7 Lollipop güncellemesi Türkiye'de başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Helal olsun güncelleme konusunda iyi firmalardan biri.
  • Ekran kilidini kaldıramayan arkadaşlar.
    AYARLARGÜVENLİKKİMLİK BİLGİLERİNİ TEMİZLE : ÇIKAN MENÜYE EVET DEYİP SİLİN
    geçmiş olsun şimdi kilit ayarlarını tekrar yapabilirsiniz...

• Telofonum her bildirim geldiğinde titriyor ama bildirimlere baktim interneti kapattim hala titriyor ben bu titremeyi nasıl kapatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Telofonum her bildirim geldiğinde titriyor ama bildirimlere baktim interneti kapattim hala titriyor ben bu titremeyi nasıl kapatırım

Hocam ayarlardan kapattığınız halde mi titriyor eğer öyleyse factory reset atın

• Merhabalar arkadaşlar,güncellemeden önce haberleri okuduğumuz blink feed kisminda tarih ve hava durumu vardi ama şimdi yok widget kismina baktigimda görebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkanirmak V kullanıcısına yanıt
    onun gelmesi için blinkfeed in ana sayfa olması gerekiyor
  • Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun ya var ya telefonu vuracaktım duvardan duvara Gına gelmişti üç haftadır şekil çizmekten pin girmekten...
  • Arkadaşlar cihaz çok geç şarj oluyor bi telefon 2.5 saatte şarj olur mu ya bunun bi nedeni olablir mi daha sıfır cihaz 3 günlük

• hayırlı olsun diyelim
  • arkadaşlar samsungtan htc'ye geçen biri olarak harika stabil bir telefon bir daha htc'den şaşmam ufak sıkıntılar her telde var ...
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba! Benim cihazım htc one 7 modeli cihazıma tuş kilidi sıkıntısından dolayı reset attım ama atmaz olaydım. Cihazım ingilizce olarak açıldı ve formatında türkçre secenegi olmadıgını bilmiyordum Bu sorunu çözmek için geliştirilmiş programlar oldugunu ögrendim ve indirdim ancak program çalışmıyor cihazın güncellenmesi gerektigi mesajı geliyor.Güncelle secenegini seçtigimde güncelleniyor yüzdesi çıkıyor ama saatlerce kalmasına ragmen hiç ilerlemiyor cihazı duvara çalmak üzereyim lütfen yardımcı olurmusunuz yoksa kafayı yicem Şimdiden herkese teşekürler...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.