Şimdi Ara

HTC One M7 Lollipop güncellemesi Türkiye'de başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlara ve diğer sitelerdeki eleştirilere bakacak olursak güncelleme çok stabil değilmiş anladığım kadarıyla, olsun düzelir bunlar, güncellemeyi aldığınıza sevinin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gayet stabil şekilde çalışıyor. Hiç bir sıkıntısı yok. Cihaz kullanımı daha da keyifli hale geldi. Animasyonlar falan daha da güzel.
  • Bana halen gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tardy

quote:

Orijinalden alıntı: Sheythan...

quote:

Orijinalden alıntı: tardy

HTC One M7 sahibiyim. Lollipop güncellemesini yapmak için, güncelleme dosyasını indirdim, telefon güncellemeyi tamamlamak için yeniden başlatıldı ve yükleme ekranının yarısında durdu ve kırmızı uyarı işareti ekranı çıktı. configupdate uygulamasını sıfırladım, Hızlı Başlatma seçeneğini deaktif ettim, güvenli modda yüklemeyi denedim; hatta telefona reset atarak tekrar denedim ama hep aynı hatayı aldım. HTC Müşteri Hizmetleri ile birkaç defa görüştüm, son olarak yazılımsal olarak her şeyin yapıldığını, telefonu servise göndermem gerektiğini söylediler. Ben de telefonu göndermek istemiyorum. Bu hatanın çözümünü bilen var mı? Farklı bir şekilde güncelleme yapabilir miyim?

telefonun bootloaderını unlock etmen lazım. htc dev sitesinden yapabilirsin kolayca.
    sonra gelen ota dosyası içinden, recovery.img dosyasını extract et ve o recovery yi flashlaman lazım. ota dosyası telefonunda, download klasörü içinde.
    sonra tekrar güncellemeyi dene olacak.

bende de kırmızı ünlem hatası veriyordu, bu şekilde çözdüm.

Cevap için teşekkür ediyorum. Şimdi deneyeceğim ama bir şey sormak istiyorum. Bu yöntem telefonu garanti kapsamı dışında bırakmaz değil mi? Yani yasal bir yöntem. Bir de telefon sıfırlanmayacak değil mi bu yüklemeden sonra. Daha önce denemediğim için soruyorum, kusura bakma.

selamlar

telefonu sıfırlayabilir. sen yine de yedek al.
    recovery yi flashladıktan sonra yine relocked etmen gerekli. sanırım s-off olmadan sadece locked yapılamıyor. garanti locked görmek istediği için sorun çıkarabilir.

• flagbearer kullanıcısına yanıt
    Güncelleme sonrası telefon şarjı hemen tükenmeye başladı. 2 gun giden pil 5 saatte bitiyor. Ve de çok isiniyor

• batarya kullanımını nasıl etkiledi peki durum nedir arttı mı azaldımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flagbearer -- 3 Mart 2015; 21:17:09 >
  • flagbearer kullanıcısına yanıt
    ilk başlarda ben batarya işindne pek memnun değildim.şimdi güç bilgilerini sıfırmadım sanki düzeld, biraz. geri dönme şansım olsa kit-kata geri dönerim
  • Bana daha hızlı koşan bi ata bindiğimi hissettiriyor keyifli ama sanki koştuğunu yiyor

• Halen gelmis degil

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Halen gelmis degil

Buradan yükleyebilirsin hocam

http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=103332766
  • Bende wi-fi hotspot da sadece 1 kişi bağlanabiliyor. Atarlarsa sadece 1 kişi var daha fazla kişi secemiyorum. Bunu nasıl duzeltebilirim. Telefon sprint çıkışlı sprint romundan dolayı olabilir mi ?

• Öncelikle herkese hayırlı günler. Telefonum HTC One m7'ye bende güncellemeyi yaptım.
    Bazı arkadaşlar telefonu iyice incelemeyip yorum yapıyorlar. Mesela görev yöneticisi açınca toplu kapatma yok diyorlar. Güncelleme size 2 seçenek sunmuş , birisi pencere şeklinde hepsini tek tek kapatmak , diğeri ise her zamanki gibi klasik olanı. Görev yöneticisini açınca yukarda ayarlara basıp değiştirebilirsiniz.
    Sanırım ağır çekim , panaromik çekim , hdr çekim yeni gelmiş güncelleme ile birlikte. Artı olarak bölünmüş çekim ve fotoğraf kabini gelmiş.
    Pil durumuna ve ısınma durumuna gelince , şarjı yine aynı , hatta biraz daha fazla gitmeye başladı. Isınma ise , telefon şarjdayken ağır oyunlar oynamadığınız sürece hiçbir sıkıntı yok.
    Bildirim çubuğu değişmiş.
    Kilit ekranı değişmiş.
    Bazı programlarda ufak tefek değişiklikler var , mesela whatsapp'a filan girince anlaşılır.
    Güvenlik şekillerinden yüz tanımayı kaldırmışlar.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
    Hayırlı forumlar.

• UMITKİNG isimli kullanıcıya söylemek istiyorum , dediğim gibi telefonu incelemeden yorum yapıp millete yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

AYARLAR-ERİŞEBİLİRLİK-SİSTEM-BİLDİRİM HATIRLATICI OFF yaparsanız telefonunuz zırt pırt uyarı vermez.

• m7 kullanıcısıyım yeni sürümü yükledim fakat hayal kırıklığı yaşadım sağlam telefonum şuanda kendini resetleyip duruyor tuş kilidine her almamda yeniden başlatılıyor telefon sonra fatkettimki olay tuş kilidi değilmiş ekran kapanınca yani ışık sönünce restliyor kendini o yüzden ekran sürekli acık tutuyorum şimdilik kitkatta hiç sorunum yoktu durduk yere iş cıkardık basımıza hayırlı olsun tekaradan eski sürüme nasıl dönerim bilmiyorum bir bilen varsa anlatılan bir site felan yardımcı olabilirmisiniz cihaz garanti kapsamında deil ne gerekiyosa yapabilirim
  • Arkadaşlar m7 cihazımı güncelledım güncellemeden sonra kilit ekranın da çıkan bildirimlerin altında içerikler gizli yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim yani bilidirimleri göstermiyor sadece neyden geldiğini söylüyor
  • Beyler guncelleme bana hala gelmedi. Neden oldu bu fikri olan var mi?

• Güvenlikekran kilidi ayarlarında kilit ekranı ve kilit ekranı yok seçenekleri devre dışı oldu. varlar ama silik yazıyor ve seçilemiyor. Ekran kilidi ve desenini aç kapa vs yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen

• asy06 A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > güvenlik >kimlik bilgilerini temizle
  • Helal olsun HTC 'ye
  • açıkçası çekiniyorum şuan yüklemeye şuan hiçbir problemim yok telefonumla
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.