Bildirim
htc one m7'nin orjinal olduğu nasıl anlaşılır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orjinal olabilir zira M7 neredeyse miladını doldurdu. Telefonda aşağıdaki menüye girebiliyorsanız telefon orjinal demektir;
-
Bu konuyu bende merak ediyorum orjinal diyorlar fakat birebir replika gibi geliyor bana bu fiyata cok iyi aslinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
569 TLye M7 olmaz bence vardır bişey şüphelenmen çok normal -
o satıcıların ne sattığını bende çok merak ediyorum, ellerinde bütün telefonlar var ve piyasanın en ucuzu hepsi, kapıda ödeme ile satıyolar sadece, ayrıca firma hakkında yorum yapamıyosun ,sahibinden bu özelliği ile paralı üyelik alan üyelerini koruyor, millet dolandırılmış kimin umrunda -
Ben 300e aldım 2.el kutulu faturalı yurtiçi cihaz didi imei kontrol ettim faturayla ama yinede bilemezsin
Ya arkadaşlar sahibinden.com da armada iletişim htc m7 yi 319 tl ye satıyor bu telefon orjinalmidir guvenebilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: levo1978
Ya arkadaşlar sahibinden.com da armada iletişim htc m7 yi 319 tl ye satıyor bu telefon orjinalmidir guvenebilirmiyim
Konu hort, m7 orjinal olsa nolur olmasa nolur m7mi kaldı artık forumda binlerce başlık var sahibindende bu fiyatlara satılan telefonların nekadar adi parçalarla toplandığı hakkında, paranı çöpe at daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X