Şimdi Ara

HTC ONE M7 ŞARJ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun sarjını komple bitirip kapalı şekilde şarj ediyorum %100 olunca sarjdan cıkarıp telefonu aciyorum.Sarj hemen yüzde 98 97 96 derken yüzde 90 a kadar düşüyo tekrar %100 yapıp cıkardıgımda yine hemen %96 ya düşüyo bu nasıl iştir anlayamadı ??

• Pille alakalidir bence cihazi sifirla tekrar dene olmazsa garantiye ver elinde kalmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.2 güncellemesinden sonra oldu bu olay bide üstüne ses cıkışında azalma oldu :)
  • hard reset at dene bir kardeş google dan batarya kalibrasyonu tarat çıkar onuda dene olmazsa servise postala gitsin
  • Hard reset atinca hersey gidiyo sanirim ben mesajlari uygulamalari flan tek seferde nasil yedeklerim yine tek seferde de yuklemem lazim tabi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir arıza değil. Ben de HTC ONE kullanıyorum. Sorun aslında tam olarak şu, sen şimdi %100'ü görünce dolmuş sanıyorsun ama aslında dolmuyor, o zaten o anda %90'larda. Böyle olmasının nedeni telefonun % kaç şarj kaldığını tam olarak bilememesi. Akıllı değil yani o kadar ahahah

Nasıl çözülür? Şöyle, %100'ü gördükten en az bir 30 dakika daha şarjda bekleterek.
  • Gece yatmadan şarja takıyorum zaten sabah kalktığımda çoktan fullenmiş üstünden birkac saat gecmiş oluyo ama bi anlam veremiyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batarya bitmiş gibi gözüküyor telefonu şarj da iken çok kullanıyorsan veya şarjı %10 gibi düşük seviyelere gelmeden şarj ediyorsan veye sık sık şarj ediyorsan bunun olması çok doğal bir şey garantiye git ve şarjdan çıkartıktan sonra hemen şarjım % 80 lere düşüyor de alsınlar 3 güne tamir 2 günde teslim toplamda 5 gün içinde yeniden elinde olur diye tahmin ediyorum. Bu arada yedekleme yapmayı unutma büyük ihtimal format yemez ama genede ihmal etme.
  • Peki garantiye verdiğimde kasasındaki çiziklere müdahale edilir mi ?
  • htc nin batarya koruma sistemi bu işde sen %100 görsende telefon %90 filandır htc bu durumu çaktırmamak için %100 gösterip hızlıca düşürtüyor sen şunu dene %100 yap %90 na ne kadar çabuk geliyor bu durum %50 lerde filanda aynımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

Batarya bitmiş gibi gözüküyor telefonu şarj da iken çok kullanıyorsan veya şarjı %10 gibi düşük seviyelere gelmeden şarj ediyorsan veye sık sık şarj ediyorsan bunun olması çok doğal bir şey garantiye git ve şarjdan çıkartıktan sonra hemen şarjım % 80 lere düşüyor de alsınlar 3 güne tamir 2 günde teslim toplamda 5 gün içinde yeniden elinde olur diye tahmin ediyorum. Bu arada yedekleme yapmayı unutma büyük ihtimal format yemez ama genede ihmal etme.

Bende vatandan almıştım, kutunun üstünde mobiltel yazıyordu. Nereye göndermem gerekir? Bende de aynı problem+ üst hoparlör cızırtılı+ kamera pembeleşmesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

Batarya bitmiş gibi gözüküyor telefonu şarj da iken çok kullanıyorsan veya şarjı %10 gibi düşük seviyelere gelmeden şarj ediyorsan veye sık sık şarj ediyorsan bunun olması çok doğal bir şey garantiye git ve şarjdan çıkartıktan sonra hemen şarjım % 80 lere düşüyor de alsınlar 3 güne tamir 2 günde teslim toplamda 5 gün içinde yeniden elinde olur diye tahmin ediyorum. Bu arada yedekleme yapmayı unutma büyük ihtimal format yemez ama genede ihmal etme.

Bende vatandan almıştım, kutunun üstünde mobiltel yazıyordu. Nereye göndermem gerekir? Bende de aynı problem+ üst hoparlör cızırtılı+ kamera pembeleşmesi var.

Vatan Bilgisayara bırakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.4.2 yi geç yükledim güncellemeden önce sorun yoktu. güncellemeden sonra oluştu bu durum akşamı çok rahat görüyordum şimdi %25 lerde normalde %60 lardaydı şu saatlerde. yeni güncellemeye kadar dayanabilirseniz geliştirirler belki
  • Merhaba arkadaşlar, ben 2 gün önce vatandan htc one m7 aldım ve aldığım günden beri şarjı çok hızlı tükeniyor. ilk gün 6 saat falan ancak dayandı bugün de deneme yapmak istedim uğraşınca nasıl gidecek diye. ekran ışığı sona kadar açıkken video falan izledim ama max 30 dakika uğraştım. 4 saatte bitti şarjı. vatana gittiğimde bunun normal olduğunu zaten bu modellerin şarjının fazla dayanmadığını söyleyip geri gönderdiler açıkcası baya moralim bozuldu :( bi de tabii normal olduğuna inanmadım.. Aranızda bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı? ya da sadece benim telefonum mu arızalı? yardımcı olsanız :((
  • Şarj faktörü önemli telefonu ne şekilde şarj ediyosun ?
  • Merhaba. Bende de soyle bir problem var.
    bazen aksam telefonu %15 -20'deyken sarja takiyorum sabah kalktigimda %50'lere ancak gelmis oluyor. Tam sarj yapacak vakit de var ustelik. Her zaman bu sekilde degil ama. Bazen tam sarj da oluyor.
    Neden olabilir sizce?

• Şarj cihazınızda sıkıntı olabilir bi kontrol edin derim ayrıca geceleri telefonu kapatıp şarja bırakmanızı tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamingMan

Şarj cihazınızda sıkıntı olabilir bi kontrol edin derim ayrıca geceleri telefonu kapatıp şarja bırakmanızı tavsiye ederim :)

Teaekkurler. Farkli sarj aletiyle deneyecegim. Umarim sorun budur. Cihaz yeni geldi servisten yenisini verdiler. Gece kapatmam imkansiz ama. O zaman alarm calismiuor cunku :)

• Selam, Bende sizler gibi akşam yatmadan önce şarja takıyorum %2 ve %10 arası takıyorum şarja.. Tavsiyem arka planda çalışan bütün uygulamaları kapatın ve telefonu üstün güç performansı veya uçak modunda şarj edin.
  • ŞARJ SORUNU OLAN TÜM ARKADAŞLARA BU CEVAP MESAJI.

TELEFONLARINIZIN BATARYALARINI DEĞİŞTİRİN SORUN DÜZELECEEKTİR.

http://htcyedekparca.com/index.php?route=common/home

LİNKTEN BATARYA TEMIN EDEBILIRSINIZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.