Şimdi Ara

Htc one m7 Sense 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sense 6 yi kuran arkadaşlar bu güncellemeyi kurmalı miyim ? Telefona ne gibi yenilikler geldi , yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence kurmalısın ben de bugün aldım güncellemeyi, özellikle yeni güç tasarruf modu ve blinkfeed deki akıcılık bayağı güzel olmuş
  • ferturktw F kullanıcısına yanıt
    Peki şarj ömrü nasıl olmuş ? Bi de zahmet olmazsa birkaç tane ekran görüntüsü atabilirseniz sevinirim , özellikle ekstra tasarruf modu açıkken

• Batarya süresi ultra korumada 3 saatte %1 eksildi, tam gün henüz test edemedim
     Htc one m7 Sense 6 Htc one m7 Sense 6 Htc one m7 Sense 6 Htc one m7 Sense 6

• ferturktw F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim , peki performans nasıl

• Arkadaşlar merhaba. Ben son güncellemeyi indirdim fakat kurarken hata veriyor. tam 4 sefer indirdim, kurmaya çalıştım fakat hata verdi. telefonumun bootloader kısmını unlock yapmıştım. acaba oyüzdenmi hata veriyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • htc one telefonumu unlocked dan relocked konumuna getirdim fakat yinede sense 6 güncellemesini yüklerken sorun yaşıyorum. bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Yardımcı olacak kimse yokmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lagaluga33

Yardımcı olacak kimse yokmu ?

stock recovery yükle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj süper, kamera iyileştirilmiş, akıcılık 10 numara daha ne olsun. İphone5s ten sonra m7 aldım uzun zamandır yaptığım en güzel şeydi bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanss kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.

***relocked***
    M7_U PVT SHIP S-ON RH
    HBOOT-1.56.0000
    RADIO-4A.25.3263.21
    OPENDSP-V32.120.274.0909
    OS-4.19.401.5
    EMMC-BOOT 2048MB
    MAR 3 2014,21.11.0

KARDEŞİM TELEFONUN BU MENÜSÜ BU ŞEKİLDE. STOCK RECOVERY İ BU ŞEKİLDEYKENMİ YÜKLEYİM. YOKSA DAHA ÖNCE YAPMAM GEREKEN BİŞEY VARMI?
  • unlock yapıp,recovery yükleyin. Sonra relock yapın tekrar
  • serkanss kullanıcısına yanıt
    dediğnizi yaptım şimdide güncelleme yüklenirken fastboot menüsüne giriyor telefon. fastboot menüsünede 2 yazı daha eklenmiş. şöyle olmuş menü ;

***TAMPERED***
    ***RELOCKED***
    ***SECURİTY WARNİNG**

nerde yanlış yapmış olabilirim ?
  • Güncelledikten sonra şarj da problem yaşayan oldu mu? Gerçi benimki uzadı şarj süresi :D maaşallah geçen gece 09.06.2014 04:00 da şarjdan aldım şimdi de şarj seviyesi %31 :) :) çok oyun oynamam ama dün oynadım internette gezdim wifi ve operatörden ama halen bitmedi :) bu arada ultra güç tasarrufu kapalı tabilki de :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.