Şimdi Ara

HTC One M7 Serviste Arka Kapak Değişimi(PLASTİK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar cihazını teleservice e gönderip de arka kapagı değişen oldu mu bilmiyorum bi bende mi ama değişen arka kapak resmen plastik verdiği hissiyat olsun kenardaki parlak kısımlar olsun hiç aldığım günkü gibi değil sizler de dikkat ettiniz mi?

• bende gönderdim ama henüz gelmedi,dikkat edeceğim. görsel paylaşır mısınız rica etsem?
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    baktığında fark yok kesinlikle bulamazsın ama hissiyat olarak ve hafif vurduğun zaman o tok ses yok alüminyum daki gibi ha bide mesela yandaki parlak kısımlar daha az parlak alüminyuma göre
  • alikara80 A kullanıcısına yanıt
    htc'ye bildirdiniz mi?
  • Evet bildirdim mail yoluyla cevap geldi işte cihazin fotoğraf larini ve numaranızı gönderin arayıp görüşelim dediler bakalım yarın ararlar ne olacak yani alüminyum diye o kadar para verdik eğer o kapağın plastik olduğunu kabul ederlerse ki etmeliler yani buna bir çözüm bulmaları gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    htc ye görsel göndermiştim bi kaç tane ordaki ekip incelemiş ve kapakta bi anormallik olduğunu fark etmişler çok özür dileriz felan dediler yeniden gönderin siz hiç ilgilenmeyin tüm sorumluluk bizde felan dediler gereken yapılacak cart curt işte öyle dediler geri gönderdim bakacaz artık sende gelirse dikkat et özellikle o arka yandaki parlak kısımlar daha mat parlaklık çok az
  • alikara80 A kullanıcısına yanıt
    mutlaka edeceğim,sizde sonucu buradan paylaşın lütfen bol şans.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.