Şimdi Ara

Htc one m7 usb bağlantısı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sizlere bir tavsiyem olacak şöyle ki ; htc one telefonumda ki multimedya verilerini resim,müzik,video vs. gibi içerikleri usb ile bağlantı yapıp tv veya sony playstation 3 gibi cihazlara aktaramıyorum htc yetkililerinden Can bey beyle yaptığım görüsmede htc one m7 cihazın pc hariç hiç bir cihaza bağlanamadığını öğrendim ve bana bir aksesuar linki gönderip (75 - 80 € civarinda) ancak bunla mümkün olduğunu söyledi. Resmen şok geçirdim neden mi ? Bundan önceki telefonum ''symbian 3'' işletim sistemi olan bir nokia n8'di ve bu bağlantıyı kolayca yapıp tüm verilere ulaşabiliyordum.Bu konu hakkında ki fikirlerinizi ve varsa önerilerinizi merak ettim, paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim. Not : Ancak 5 metre bir hdmi kablosu bir mhl görüntü adaptörü ile tv bağlantısı yapıyorum buda çok saçma sapan bir şey oluyor telefonun şarja takılı olması gerekiyor mhl adaptörü telefona takıyorsun yani resmen her yeriniz kablo dolu oluyor falan.Htc one m7 cihaz almak isteyen arkadaşlar için umarım faydalı olur.Tavsite etmiş olduğu htc media link hd ürünü de resimdedir.
     Htc one m7 usb bağlantısı hakkında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.