Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S4 pro islemci olarak yeterince gucluyken islemciyi degil gpu yu guclendirseymis quallcomm da su cihazlari gonul rahatligiyla alabilse millet sinirda gezinen bir gpu ne kadar idare eder tartisilir. Bu seneki cihazlar ne hiz olarak ne oyun performansi olarak 2012 cihazlara fark gosteremedi tam anlamiyla. Ama htc one guzel cihaz en azindan gecen seneki gibi bazi yanlari cok iyi bszi yanlari cok kotu bir cihaz yapmamis htc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir cihaza 2000Tl ver sonra RealRacing3'te Frame düşmeleri yaşansın olacak iş değil.Şu cihazları(XperiaZ) FullHD değilde HD yapsaydınızda alsaydık.Benim gibi mükemmelliyetçiler için çok sinir bozucu bir durum...

• İnşallah HTC şu telefonun bir de 720p ekranlı S4 Pro'lu bir alt modelini çıkarmayı akıl eder...

• En iyi ekrana sahip telefon, bence tasarımı da en iyisi :)

• İncelemeyi izledim güzel inceleme olmuş,
    Şunu anladımki htc one tasarımdan öteye pek gitmemiş oyunlarda bile okadar iyi değil zaten videoda'da söylüyor grafik bırımı full hd ıcın gelıstırılmemıs

o zaman neden koyuyorlar anlamıyorum.

Şahsen samsung 4 veya note 3'ü bekliyorum htc beklentimi karşılamadı sense 5.0 arayüzünü bile beğenmedim renksiz geldi.

home tuşu yok, ekran zaten 4.7 birde sanal tuş olunca dahada küçülüyor.

tasarım kişiden kişiye değişiklik gösterir ben samsung s4 ün tasarımını htc one kadar beğendim.

• Mesut abi, Lütfen samsung 4 , htc one ve sony x peria z'yi yan yana koyup inceleyin.

Hem tasarımlarına bakmış oluruz, hemde farklarına. Ben şahsen öyle incelemeleri daha doğru buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 31 Mart 2013; 13:02:21 >
  • açıkçası bende hayal kırıklığı yaratan bi inceleme oldu.. çok daha detaylı ve özellikle kamera incelemesi bekliyordum.. en azından ayrı kamera incelemesinin de şimdiye çıkmış olması gerekiyordu.. neyse sağlık olsun.. bu da güzel olmuş.. mesut reyiz candır o ayrı..

çıksada alsak..
  • Kamerası bir lumia 920 kalitesinde olmamıs...Ama gerisine söz yok 4x4 lük

• beklemedeyim. piyasaya çıktığında kendim incelemeden almayacağım...
  • Çok güzel telefon ama bataryası ve oyun performansı kötü geldi adreno 320 full hd de sorunlu gibi veya optime edilmesi lazım güzelce
  • hemen izliyorum kaç haftadır bekliyoruz
  • çok hoşuma gitti telefon biz hala desire x artık 2 sene sonra alırız bu telefonu baya ucuzlar o zaman
  • öncelikle bu güzel inceleme için teşekürler. htc bu telefon için gerçekten uğraşmış ve belirli yönlerini değil her yönden en iyisini yapmaya çalışmış. bana göre bu yılın en başarılı telefonu olmuş.

• güzel ve tarafsız bi inceleme olmuş.. s4 incelemelerine benzememiş çok teşekkürler..

• Keşke şu telefona 1080p çözünürlük yapmasaydılar. Güzelim cihazın içine etmiş resmen o çözünürlük. 720p yapsaydılar ne güzel oyunlar yağ gibi akardı.

• telefonun özellikler gerçekten şahane ancak sırf yukarı sol tarafta yer alan güç butonu bile benim için alınmama nedeni
  • Biri bana açıklar mı pikseli düşürmeden lensi buyutemiyolarmıydı ters orrantımı var? Neden hiç sorulmadı ? Üst düzey yönetici lerle olan röportaj karda bile

• video da çalan müziğin ismini bilen varmı?

• güç butonunun içe gömük olmasının sebebi one x kullananlar bilir cepteyken oturunce basılı kalmasıdır. ve videoda izlerseniz işaret parmağının sol üste gitmesi sağ üste gitmesinden daha kolaydır bence.. zor basılmasının tek nedeni içe gömük olması. bazı arkadaşlar neden yanda değil diyorlar sanırım samsungcu onlar yanda olmasına alışmışlar ses tuşuyla aynı anda basmaya alışıklar sanırım:) dediğim gibi bence tek sorun içe gömük olması buda cepte basılı kalıp soft reset atmanın önüne geçmek içindir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

Biri bana açıklar mı pikseli düşürmeden lensi buyutemiyolarmıydı ters orrantımı var? Neden hiç sorulmadı ? Üst düzey yönetici lerle olan röportaj karda bile

bu 2 kat büyük pixelli lenslerin en büyüğü 4mp diye biliyorum. bundan daha fazlası henüz yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.