Şimdi Ara

Htc One m7den hangi telefona ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir yildir htc one kullanicisiyim.. En son olarak rom root falan islerine de girdim ve telefondan sıkıldım acikcasi artik. 1000 civari satip o parayla baska bir ikinci el telefon veya ustune az katip lg g2 nin sifirini almayi dusunuyorum. Fakat gecen sene 1900 verip simdi g2nin ustune para vermek de koyuyor bana. Iphone 5 dusunuyorum sizce napmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• g2 alırsan zaten yanlış yoldasın hadı iphone desek gene yanlış yoldasın neden mi g2 donanım bazında daha iyi gibi gözükebilir ama sen elindeki cihaz malzeme kalitesi daha kaliteli yanı 2 sınede geçme g2 kötü telefon deil ama o elındekını satıpta ustune para ekleyıp g2 almak suan keklik olur tabiri caizse m8 e bütçen yetıyorsa geçmeni öneririm veya g3 veya z2 hatta suan piyasadaki en iyisi bence z2 ama herşeyi güzel ama üretimi rezalet oyuzdende z2 yide geç sen bence kasa açıklıgı lens açıklıgı falan ısınma vs derken sen g3 ya m8 bütçe yetıyorsa yada geçme elindekiyle takıl bütçe yükseltene kadar önerim budur gerisi sana kalmış kolay gelsin
  • baranist kullanıcısına yanıt
    Ben bu kadar gelgitli bi insan görmedim

Cok tesekkur ederim hocam yeni amiral gemilerinde gozum yok.. Ip5 ya da g2 olabilir birtek o da degisiklik istedigim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightr

Ben bu kadar gelgitli bi insan görmedim

alakası yok z2 daha iyi bi cihaz ama 2200 tl verıpte problemler olunca afedersın ama 4 gb ram de olsa 40 mp kamerada olsa o cihaz alınmaz hala goruyoruzkı ne kadar zaman geçti hala göruyoruz kasa açıklıgını vs. yanı laf sokacaksan öle lafı atıp tutmıcan 2200 tl kolay kazanılmıyor 2200 tl verıceksem tek bı problem istemem o cıhazda adamı salak yerıne koyuyorlar benim gibi z2 öven birini bile bıktırdılar oyuzden gelıpte laf sokma sende buyuk ıhtımal z2 var oyuzden bu garazin istediğini diyebilirsin serbestsin
    Öncelikle bende z2 felan yok bi telefonada o kadar para verecek değilim sen bunu laf sokma gibi algıladıysan bu senin sorunun ilk yazdığın mesaji bi oku istersen ne kadar saçmaladığını görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightr

Öncelikle bende z2 felan yok bi telefonada o kadar para verecek değilim sen bunu laf sokma gibi algıladıysan bu senin sorunun ilk yazdığın mesaji bi oku istersen ne kadar saçmaladığını görürsün

bırak bu ayakları durduk yere bi insan laf sokmaz vardır bi sebebi
  • Hocam Z1C öneririm hem donanımı iyi hem de HD ekranli olduğu için uzun süre dayanır.
    G2 ve iphone arasinda kaldiysan iphone eskidi 2 senelik telefon ayrica iphone 6 cikcak. G2 dersen M7 den daha iyi ve güzel ayrıca iphone dan da iyi alırsan G2 almani öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degistirme pisman olursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.