Şimdi Ara

HTC ONE M8 32gb Yurtdışı kayıtlı cihazlar hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta içinde HTC ONE M8 32 gb Almayı düşünüyorum Ankara kızılay da 1650 tl ye sıfır yurtdışı kayıtlı htc one m8 32 gb Veriyorlar.. Sizce o telefonun orjinalığına sağlamlığına güvene bilirmiyim o cihazlar da buradaki 16 gb lılar gibi mi Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum Saygılar...

• bende abd den getirdim aynısını kayıt yaptım kullanıyorum hayette guzel 32 gb hafıza kacırma yapıstır...
  • TCsalihdemir kullanıcısına yanıt
    Piyasada satılan HTC M8 32 gb cihazların genel özellikleri

• Bu şekilde satılanların %99'u operatör cihazı.
    • Üzerine farklı imei yazılmıştır. Kayıtlı pasaporta bu fiyata satmazlar. Farklı imei üzerine yazıldığı için 1 yıl uluslararası KVK garantisinden yararlanamazsınız. (Normalde değişim dışındaki bütün arızalar garanti kapsamında)
    • Birde 3G bağlantısında sorunlar yaşadığını söyleyenler var. (Operatör cihazlarında...)
    • Güncelleme almanız için o operatörün simkartını takmanız gerek.

ama
    Benim için HTC Sense önemli değil derseniz bu telefona farklı bir ROM atıp kullanabilirsiniz. Fakat resmi güncellemeleri alamazsınız. (ROMların çeşitli stabilsizliklerine alışmaya çalışırsınız)

Aslında alınması gereken Unlocked ve Sim Free modelidir. Bununda fiyatı getirtirseniz aynı fiyata gelir fakat getirenlere fazla kar bırakmadığından ne kadar ısrar edilirse edilsin getirmezler. Bir tanıdığınız varsa Unlocked ve Sim Free modelini sipariş edin vergilerle (kayit filan) birlikte 1600-1650 civarına maliyetiniz olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

Piyasada satılan HTC M8 32 gb cihazların genel özellikleri

• Bu şekilde satılanların %99'u operatör cihazı.
    • Üzerine farklı imei yazılmıştır. Kayıtlı pasaporta bu fiyata satmazlar. Farklı imei üzerine yazıldığı için 1 yıl uluslararası KVK garantisinden yararlanamazsınız. (Normalde değişim dışındaki bütün arızalar garanti kapsamında)
    • Birde 3G bağlantısında sorunlar yaşadığını söyleyenler var. (Operatör cihazlarında...)
    • Güncelleme almanız için o operatörün simkartını takmanız gerek.

ama
    Benim için HTC Sense önemli değil derseniz bu telefona farklı bir ROM atıp kullanabilirsiniz. Fakat resmi güncellemeleri alamazsınız. (ROMların çeşitli stabilsizliklerine alışmaya çalışırsınız)

Aslında alınması gereken Unlocked ve Sim Free modelidir. Bununda fiyatı getirtirseniz aynı fiyata gelir fakat getirenlere fazla kar bırakmadığından ne kadar ısrar edilirse edilsin getirmezler. Bir tanıdığınız varsa Unlocked ve Sim Free modelini sipariş edin vergilerle (kayit filan) birlikte 1600-1650 civarına maliyetiniz olacaktır.

s.a üstad ben harman kardon alsam bu özelikleri barındırıyormu ( unlocked simfree )..kayıt işlemi için ne yapmak gerekir pasaport bulmak kolay değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harabeehli -- 13 Mart 2015; 16:44:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.