Şimdi Ara

HTC One M8 [BİLGİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sevgili donanım forum okuyucuları yaklaşık bir ay önce htc one m8 modeli telefonu aldım ve kullanmaya başladım . Bue süre zarfında android'ın ne kadar kutsal bişey oldugunu anladım .

İlk olarak eski telefonum galaxy s 4' dü ve beni android hakkında yanlış kararlar almama yol açtı. Telefonun yavaşlıgından yola cıkarak android'i yavaş bir işletim sistemi sanmıştım iş gerçekten böyle değilmiş.

Şimdi gelelim işin özüne HTC One M8 mi almayı düşünüyorsunuz aklınıza takılan en ufak detayı sorabilirsiniz özel mesaj atabilirsiniz yada konuya yorum atın en ufak ayrıntısına kadar söyleyeyim kameraysa kamera ses ise ses buyrun bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathOrLife7 -- 2 Ekim 2014; 20:30:48 >

• Kardeş tam aradığım tarzda konu açmışsın. 2.5 seneden fazladır ip4s kullanıyorum. Memnunum gayet fakat artık fazla hantallaştı telefonu değiştirmeye karar verdim. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde bir kez galaxy s4 aldım. 10 gun sonra sattım. Sonra bir de lg g2 aldım 3 ay dolmadan onu da sattım ve açıkçası bir daha ne büyük ekran ne de android almam dedim 4s ime geri döndüm. İp 6 çıktığında da alırım dedim ama, 64 gb 2650 lira para. Olmadığından değil ama gerçekten içimden gelmedi vermek. Artı olarak ekran da büyüdü neredeyse bir m8 kadar oldu. E dedim ben de 1700 e falan m8 bulunuyorken alayım madem. Ama hala net değilim yani. Benim için önemli olan iphonedan alıştığım gibi sağlam kaliteli kasa(ki diğerlerini belki de bundan dolayı kullanamadım), müzik deneyimi ve stabilite. Öyle oyun performansı falan aramıyorum. Ama whatsappa bastığımda şak diye açsın yani. Tarayıcı-whatsapp-müzik şeklinde bir kullanımda uygulamaları hafızada tutsun geçişlerde beni bekletmesin. Şişmesin. Vs vs kullanım tipim budur yani. Bir daha satıp iphonea dönmek istemiyorum. Doğru yolda mıyım yorumunuz nedir? Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cellman406 C kullanıcısına yanıt
    Hocam saydıgınız özellikler şöyle dersek

+M8 Kasa Alimünyum gayet şık ve hoş .
    +Hızlı ve geçişleri çok akıcı .
    +Kamerası herkesi korkutsada aşırı fotoğraf tutkunu değilseniz sizi tatmin eder. Şayet şu ana kadar 16 Mp Elite'nin kamerasıyla karsılastırdım . M8'in daha iyi çektiğine şahit oldum .
    +Ses ( Muhteşem BoomSound Teknolojisi + Çift hoparlör ) Bu hoparlörler cihazın ön tarafında bulunması sosyal bir sitede gezinirken arkadan calan müzigi çok kaliteli bir şekilde duyabilmeniz oyunlarda kaliteyi fark etmeniz için yaratıldı .

Not : M8 ' in olumsuz özellikleri nelerdir ?

+Kullandıgım süre zarfında (1 veya 1 bucuk aydır) herhangi bir noksanı ile karşılaşmadım . Telefon s4 den sonra resmen şeker gibi geldi yahu bu ne hız felan. Fakat yeni nesil telefonlarda 4K video dediğimiz bir olay var . M8 bu konuda sessiz kalıyor çünkü 4k teknolojisi kullanılmamış. Şayet soracak olursak hangimiz 4k video felan çekiyoruz ki :)

+ İkinciside kulaklık beni çok üzdü neden mi yav m8 şu kullaklıgın üzerine bir ses açma ve ses kapama düğmesi koymaz mı ya . 2 milyar küsür para vermişiz bir ses açma ses kapamayı cok mu gördünüz benim gibi kulaklıgı aşırı kullanan birini üzdü gerçi.

####DİPNOT #### ( ÖNEMLİ ÖNEMLİ )

Değerli kardeşim eğer hala aklın iosda kaldı veya aldıgında kalacaksa biraz daha bekle ve 6s çıksın onu alırsın . NEDEN Mİ ??

Biliyorsun ki 4s'den sonra cıkan İp5'de bir çok sorun yaşandı ve şikayetler geldi . Bunun üzerine çıkartılan İp5s' de tüm sorunlar çözüldü ve gayet güzel bir telefon sunuldu.

Bu aralar gündemde olan eğilme bükülme vb. sorunların İp6s'de çözüleceğine inan kuşkum yok . Seçim senin ;

####ALINTI ALINTI ALINTI ALINTI ALINTI ALINTI ALINTI ALINTI ALINTI ALINTI ALINTI ALINTI ALINTI #########

Hüseyin Atalay'dan alıntı .

Ben size kendimce bir açıklamada bulanacağım. Eğer bilgisayar işlemci vb. şeyler ile aranız iyiyse kesinlikle android ama gündelik kullanım ve karmaşadan uzak birşey diyorsanız ios. Ben androidten başka telefon kullanmam. python ve java bildiğim için çok rahat bir şekilde kasmaksızın ve donmaksızın kullanabiliyorum.Söylemem ne kadar doğrudur ve yaptığım ne kadar etiktir bilmiyorum ama android ve ptyhon sayesinde hem bilgisayar hemde telefondan bedava internet kullanıyorum.Yani kısacası android her zaman daha iyidir.Ayrıca android bir linux olması ve java kullanması ios'un objective c'i kullanmasında çok ve çok üstün olduğundan dolayı telefonla yapıcaklarının sınırı sadece hayal gücündür.

• Yvallah elinize sağlık hocam :) @DeathOrLife7
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realceday -- 3 Ekim 2014; 13:43:44 >
  • EKRAN kullanım süresi hakkında bilgi verir misiniz ?
    2g/3g/wifi ile internet kullanımında, % kaç parlaklıkta kaç saat ekran açık kalabiliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 3 Ekim 2014; 13:49:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Kardeş tam aradığım tarzda konu açmışsın. 2.5 seneden fazladır ip4s kullanıyorum. Memnunum gayet fakat artık fazla hantallaştı telefonu değiştirmeye karar verdim. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde bir kez galaxy s4 aldım. 10 gun sonra sattım. Sonra bir de lg g2 aldım 3 ay dolmadan onu da sattım ve açıkçası bir daha ne büyük ekran ne de android almam dedim 4s ime geri döndüm. İp 6 çıktığında da alırım dedim ama, 64 gb 2650 lira para. Olmadığından değil ama gerçekten içimden gelmedi vermek. Artı olarak ekran da büyüdü neredeyse bir m8 kadar oldu. E dedim ben de 1700 e falan m8 bulunuyorken alayım madem. Ama hala net değilim yani. Benim için önemli olan iphonedan alıştığım gibi sağlam kaliteli kasa(ki diğerlerini belki de bundan dolayı kullanamadım), müzik deneyimi ve stabilite. Öyle oyun performansı falan aramıyorum. Ama whatsappa bastığımda şak diye açsın yani. Tarayıcı-whatsapp-müzik şeklinde bir kullanımda uygulamaları hafızada tutsun geçişlerde beni bekletmesin. Şişmesin. Vs vs kullanım tipim budur yani. Bir daha satıp iphonea dönmek istemiyorum. Doğru yolda mıyım yorumunuz nedir? Teşekkür ederim şimdiden.

M8 iphone kadar iyi telefon kullaniyorum daha bi kere donmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

EKRAN kullanım süresi hakkında bilgi verir misiniz ?
    2g/3g/wifi ile internet kullanımında, % kaç parlaklıkta kaç saat ekran açık kalabiliyor ?

3G açık) Daha uzun ömürlü batarya - 496 saate kadar

3G açık) Daha fazla konuşma süresi - 20 saate kadar

(2G ile) Çok daha uzun ömürlü batarya-500 saate kadar

(2G ile) Çok daha fazla konuşma süres-27 saate kadar

gelelim kendi görüşüme ; evde wifi den sürekli int bağlıyım işte whatsapp olsun instagram olsun sürekli aktifim parlaklıgı çok gerekmedikçe 1'e indirmem ya 2- yada 3' tür.

uzun saat oyun oynamdıkça gerekli batarya süresi sağlanıyor saygılar .

• quote:

Yvallah elinize sağlık hocam :) @DeathOrLife7

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana saygılar hayırlı bayramlar.
  • Bende bir ekleme yapıyım, telefonun ultra güç tasarrufu gerçekten ultra bir konumda. Dün saat 12.30 da evden çıkacakken şarjım %3 dü, şarja takacak zamanım yoktu ve gün içinde çok önemli 2-3 telefon bekliyordum. Ultra güç tasarrufuna aldım ve dua etmeye başladım. yanılmıyorsam 4 kere telefon görüşmesi yaptım, 30-35 sn civarında, akşam 20.40 da eve döndüğümde şaşırtıcı bir şekilde telefonun şarjı %3 dü. Ultra güç tasarrufundan çıkarmasam beni daha ne kadar götürür düşüncesi kafamı çok kurcalasa da dayanamadım ve telefonu ultra güç tasarrufundan çıkartıp kullandım. 5-10 dk sonra bitti şarjı
  • Hocam m8 harman kardon renkleri kulakligi hosuma gitti almayi dusunuyorum hakkinda bildiginiz birsey var mi? Simkilitli falanmis ama aciliyormus bir de imei atmak sikinti oluyor mu trde resmi olarak satilmiyor cunku
    @DeathOrLife7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 5 Ekim 2014; 20:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam m8 harman kardon renkleri kulakligi hosuma gitti almayi dusunuyorum hakkinda bildiginiz birsey var mi? Simkilitli falanmis ama aciliyormus bir de imei atmak sikinti oluyor mu trde resmi olarak satilmiyor cunku
    @DeathOrLife7

renk seçimi size kalmış kulaklıgından bende aşırı memnunum felan ama ses açma kapama koymamışlar o konuda üzüldüm simkilitli felan derken ne demek istediniz anlamadım ?

imei konusunda bir bilgim yok hocam onun 3-4 aydır kullananlara sormak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathOrLife7

quote:

Hocam m8 harman kardon renkleri kulakligi hosuma gitti almayi dusunuyorum hakkinda bildiginiz birsey var mi? Simkilitli falanmis ama aciliyormus bir de imei atmak sikinti oluyor mu trde resmi olarak satilmiyor cunku
    @DeathOrLife7

renk seçimi size kalmış kulaklıgından bende aşırı memnunum felan ama ses açma kapama koymamışlar o konuda üzüldüm simkilitli felan derken ne demek istediniz anlamadım ?

Harman kardon editionda seç açma kapama varmış de 3. parti uygulamalarda şarkı değiştiriyormuş. Neyse simkilit meselesini ayrıca araştırıcam inş.

• quote:

quote:

quote:

@DeathOrLife7

Harman kardon editionda seç açma kapama varmış de 3. parti uygulamalarda şarkı değiştiriyormuş. Neyse simkilit meselesini ayrıca araştırıcam inş.

bak bunu yeni öğrendim :D harman kardon'da ses açma oldugunu felan :) ne diyelim hocam inşallah hayırlısı olur sizin için pazardan domates almıyoruz ayda yılda 1 telefon alıyoruz inşallah sıkıntı cıkmaz memnun kalırsınız :) :) kafanızdaki soru işaretleri bir an önce gider :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

@DeathOrLife7

bak bunu yeni öğrendim :D harman kardon'da ses açma oldugunu felan :) ne diyelim hocam inşallah hayırlısı olur sizin için pazardan domates almıyoruz ayda yılda 1 telefon alıyoruz inşallah sıkıntı cıkmaz memnun kalırsınız :) :) kafanızdaki soru işaretleri bir an önce gider :)

Eyvallah hocam çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim :)

• Androidi hiç sevmem ios kullanmayı tercih ederim alışkanlık olabilir ama iki ay gibi kullandım m8 gerçekten çok stabil ve güzel bir telefon androidie bakılım değiştirdi bu telefonu alan pişman olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: F@T@H

Androidi hiç sevmem ios kullanmayı tercih ederim alışkanlık olabilir ama iki ay gibi kullandım m8 gerçekten çok stabil ve güzel bir telefon androidie bakılım değiştirdi bu telefonu alan pişman olmaz.

hocam alanın pişman olmayacagına kuskum yok ama aklı hep diğer telefonlarda kalacak ya o daha iyise ya o öyleyse :) felan bu telefon piyasasında canavar gibi aletler cıkarıyorlar valla bunların hiçbirinde pişman olunmaz yani hepside canavar gibi maşalalh :D
  • Aynen öyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.