Şimdi Ara

HTC One M8 Dot View Kılıf video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
5.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: widf

O sırada kız arkadaşı ile bi kafede oturan Erdi Özüağ: Bu da sıkıldıkça beni arıyo allahın delisi ya

Fx57'nin fake hesabı, şikayet ettim.
    @fx57

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfın aslında ne olduğunu Videonun 5in ci dk sindan sonra anliyorsunuz..Gerçekten cok kullanişsiz ve gereksiz bir kılıf.. Hiç hoşuma gitmedi..İnceleme şu bakımdan faydalı olmuş ki ; Kılıfı alanların büyük çoğunluğu pişman olacağına hiç almamasına yardımci olmuş..

• Kılıfın aslında ne olduğunu Videonun 5in ci dk sindan sonra anliyorsunuz..Gerçekten cok kullanişsiz ve gereksiz bir kılıf.. Hiç hoşuma gitmedi..İnceleme şu bakımdan faydalı olmuş ki ; Kılıfı alanların büyük çoğunluğu pişman olacağına hiç almamasına yardımci olmuş..

• Kullanıcı dostu firma var, kullanıcı yolan firma var!

Lg geçen sene G2 ile ücretsiz dağıttı kılıfı, Bu kılıfa o parayı verenin parası çoktur başka sözüm yok..
  • 2500TL lik telefonun kılıfıda pahalı oluyu haliyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc yi ben Samsungla aynı görmeye başladım şahsen.

İkisinde mantığı aynı, Yol yolabildiğin kadar.

• Double dip kılıf daha kullanışlı bence. Bir de buff aldımı bunlara hiç gerek yok.

• HTC'nin kılıfının bile incelemesi yapılmışken Sony Xperia Z2 nin incelemesinin hala yapılmaması gerçekten çok ilginç...

• Güzel kılıf, bizim millet kılıf zarar görmesin diye onu da kılıfa sokar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

HTC'nin kılıfının bile incelemesi yapılmışken Sony Xperia Z2 nin incelemesinin hala yapılmaması gerçekten çok ilginç...

Telefon halen çoğu ülkede satışa sunulmadı, bakarsan çoğu inceleme sitesinde incelemesi bulunmuyor.

• Şu kılıfın aynısını apple yapsa, üstüne birde elma işareti çaksa yemin ediyorum yok satar.Sonrada forumda apple fanlarından "abi apple yapmış yaa" "olum apple lan bu tabi pahalı olucak" gibi sözler işitiriz. Ama aynısını htc yapınca herkes bir eleştiri çabasına girişmiş. Kılıfın türkiye fiyatına söylenicek söz yok 300 lira vermek gerçekten akıl karı değil, ancak yabancı sitelerden rahatça 100 liraya alınabilir.

• Almayı düşünüyordum ama artık vazgeçtim fiyat fazla bunun için hemde kullanışlı degil bana göre

• açıkçası ben hiç sevmedim bu ürüne o para verilmez milleti geri zekalı yerinekkoyuyorlar resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

quote:

HTC'nin kılıfının bile incelemesi yapılmışken Sony Xperia Z2 nin incelemesinin hala yapılmaması gerçekten çok ilginç...

Telefon halen çoğu ülkede satışa sunulmadı, bakarsan çoğu inceleme sitesinde incelemesi bulunmuyor.

Oppo Find 7'nin global satışı bile yokken incelemesi yapılabiliyorsa Sony Xperia Z2'nin incelemesini yapmak pek zor olmasa gerek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

quote:

Oppo Find 7'nin global satışı bile yokken incelemesi yapılabiliyorsa Sony Xperia Z2'nin incelemesini yapmak pek zor olmasa gerek.

Mesut bey merak etmiş almış. Zaten ona ulaşmak daha kolay.

• Kılıf geriye katlanma sorunu dışında güzel Ama o paraya değr mi? bilmiyorum.
    Ben Note 2'ye 4 tane kılıf aldım hepsinin toplamı bu kılıfla aynı para ama hepsini topladığınızda ancak bu kılıf olabiliyor. (Koruma açısından)
    Bence daha çok alınması taraftarıyım.
    Bu arada o manyetik bandı veya benzeri bir manyetik bandı başka bir ön kapaksız kılıfın içine yapıştırsak aynı ekran gözükecektir :)kapaklı kılıf sevmeyenler içinde aynı özellikte bir çözüm olur. Haa görüntü delikli olmaz ama yinede iş görür.

• O paraya kılıf alsam, kılıfı korumak için de bir kılıf almayı düşünürüm

• Kılıfı 330 tl ye aldım sonra kılıfa birşey olmasın diye üstüne bi kılıf daha aldım 10 tl ye teşekkürler htc
  • Yakın zamanda çok daha ucuz aynı özellikte ve görünümde çin malı kılıflar çıkacaktır :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.