Şimdi Ara

HTC ONE M8 Duo Kamera Sorunu[SS'li]Yardım Edin Lütfen!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben güncellemeyi bekliyorum belki düzelir bi umut işte:)
  • Herkese selam arkadaşlar telefon servisten geldi kahretsin ki değiştirmemişler.ancak sorun çözülmüş.yazılımla yapılmış herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim m7 de kamera sorunum var fakat biraz garip kamerayı açtığım zaman kamera açılırken nereye bakıyorsa hemen o fotoğrafı çekip ekrana getiriyor sanki fotoğraf çekmişsinizde önizlemesine bakıyormuşsunuz gibi ve ilginç olan ekranda o sabit görüntü varken kamera yinede çalışıyor yani ekran o haldeyken fotoğraf çekme tuşuna bastığınızda fotoğrafı çekiyor ve daha sonra çektiğiniz fotoğrafı albümlerimden görebiliyorsunuz yani kamera sanki ekran donmuşta arka planda çalışan bir programmış gibi çalışıyor yardım ederseniz çok sevinirim
  • 4.3.3 güncellemesi geldi şimdi indiriyorum inşallah düzelir ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: conywolker

4.3.3 güncellemesi geldi şimdi indiriyorum inşallah düzelir ;)

Wtf 4.3.3??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meot1 -- 28 Temmuz 2014; 16:37:33 >
  • Pardon 4.4.3 olacaktı hiç bir degisiklik yok garanti yolu göründü

• quote:

Orijinalden alıntı: conywolker

Pardon 4.4.3 olacaktı hiç bir degisiklik yok garanti yolu göründü

yazılımla düzeltiyorlar kardeşim benimki hemen 1 hafta içinde geldi
  • Valla arkadaşlar bundan önce iki tane HTC telefon aldım, birisi EVO 3D diğeri ONE M7. Evo 3D'nin kasası birinci sene sonunda dağıldı, bir kaç ay sonrasındada dokunmatiği bozuldu. O ara bunun kullanıcı hatası olmadıgından emin oldugum ve telefonu tamir edeceklerini düşündüğüm için hala HTC'ye güveniyordum ve telefonsuz kalmamak için ONE M7 aldım. ONE'ın da kamerasında sorun vardı. O ara EVO servisten reddedilerek ve kullanıcı hatasına bağlanılarak geri geldi, ONE'ı servise yolladım, değişim yapamayacaklarını tamir edeceklerini söylediler, mecburen kabul ettim. Telefon geldi ve güya tamir etmelerine rağmen kamera hala bozuktu. Durumu HTC'nin müşteri hizmetlerine bildirdim. Gerçekten bana yardımcı olacaklarmış gibi beni aylarca oyaladılar ve dolandırdılar. HTC Türkiye'de nitelikli dolandırıcılık yapıyor. Allah yardımcınız olsun. Şu an HTC ONE'ımın kamerası hala bozuk ve beni bozuk bir makineyi kullanmaya mahkum ettiler. Normal şartlarda kimse telefonunu 4 defa servise yollayıp 2 ay boyunca servise bağlayamaz. Bu tip telefonlar insanın hayatını asiste etmeleri için kullanılan cihazlar. Bunun farkında oldukları için, değişim için 4 defa servise gitmiş olması gerektiğini şart koşmuşlar. Her şey planlı yani. Sonuçta telefonu gönderemiyor ve problemi kabullenmek zorunda kalıyorsunuz. Bu nitelikli dolandırıcılık şebekesini kuranların Allah belasını versin.

Ayrıca şunu da söyleyeyim, yeni aldığınız telefonda bir sorun varsa ve nette araştırdıgınızda sanki yeni gelecek yazılım ile sorunun çözüleceği gibi bir algıya kapılıyorsunuz. Halbuki bu da yalan, olan şu oluyor; siz yazılımın güncellenmesini bekliyorsunuz fakat, yeni yazılımla da sorun çözülmüyor. Sonrasında ne mi oluyor? siz değişim için geçerli o bi kaç haftalık süreyi geçirmiş oluyorsunuz ve garantiye yollayıp sürünmek zorunda kalıyorsunuz. HTC müşteri hizmetleri Türkiye'de budur ve HTC'nin hakları ile karını korumak üzere Türkiye'de çalışmaktadır. Sizi düşünen bir servisleri varmış gibi bir algıya sakın kapılmayın. İzbe sokakta köşebaşındaki kurnaz dolandırıcı ne yaparsa HTC'nin yaptığı da budur. Sonuç olarak bu yazıyı bilerek ya da eskaza okuyan ve yeni telefon alacaklara tavsiyem kendinizi, zamanınızı ve paranızı seviyorsanız sakın ama sakın cafcaflı tasarıma, pırıltılı özelliklere kanıp herhangi bir HTC AKILLI TELEFON ALMAYIN!!! Almış olan ve bir sorunla karşılaşmış olan da servisi yada HTC müşteri hizmetlerini boşverip derhal TÜKETİCİ MAHKEMESİNE gitsin!!! Sinirlerinizi en az yıpratacak çözüm budur.

Ne demek istediğimi daha iyi görmek isterseniz bu linkteki rekor sayıdaki şikayete de bakabilirsiniz, bu adamlara nasıl telefon sattırıyorlar anlayamıyorum;

http://www.sikayetvar.com/arama/htc%20one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aseroglu -- 14 Ağustos 2014; 16:12:41 >

• Merhaba arkadaşlar ben cihazı bir buçuk hafta önce aldım aldığımda bi kaç kere hata çıkmıştı karşıma ama kamerayı çok kurcalamamıştım o aralar geneldede ön kamerayı kullanıyordum bugün kurcalamaya bi arkadaş bu sorundan bahsetti arka kamerayı kurcalamaya başladım bendede aynı hatayı verdi hatta baya çıktı hata arkadaşında benimde seri numarası aynı FA47. şimdi factory reset falan yapsam düzelirmi acaba yazılımla çözdüler denmiş ozaman bu tip şeylerle garantiye gitmeden çözülebilirmi ? 1 ay olduğu için alalı yenisini vermeleri gerekiyor ama arkadaşta 20 gün olmuşke göndermiş yenisini vermemişler açıkçası yeni aldığım cihazı garantiye gönderip yazılım güncellemesiyle geri göndermeleri çok hoş değil sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue3455

Merhaba arkadaşlar ben cihazı bir buçuk hafta önce aldım aldığımda bi kaç kere hata çıkmıştı karşıma ama kamerayı çok kurcalamamıştım o aralar geneldede ön kamerayı kullanıyordum bugün kurcalamaya bi arkadaş bu sorundan bahsetti arka kamerayı kurcalamaya başladım bendede aynı hatayı verdi hatta baya çıktı hata arkadaşında benimde seri numarası aynı FA47. şimdi factory reset falan yapsam düzelirmi acaba yazılımla çözdüler denmiş ozaman bu tip şeylerle garantiye gitmeden çözülebilirmi ? 1 ay olduğu için alalı yenisini vermeleri gerekiyor ama arkadaşta 20 gün olmuşke göndermiş yenisini vermemişler açıkçası yeni aldığım cihazı garantiye gönderip yazılım güncellemesiyle geri göndermeleri çok hoş değil sizce ne yapmalıyım?

BEnimkide daha 1 günlük bile değildi değiştirmediler grantiye gitti öyle yapıldı.ama istersen bi dene yazdıklarını.değiştirmezlerse tüketici haklarına dilekçe yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: meot1

quote:

Merhaba arkadaşlar ben cihazı bir buçuk hafta önce aldım aldığımda bi kaç kere hata çıkmıştı karşıma ama kamerayı çok kurcalamamıştım o aralar geneldede ön kamerayı kullanıyordum bugün kurcalamaya bi arkadaş bu sorundan bahsetti arka kamerayı kurcalamaya başladım bendede aynı hatayı verdi hatta baya çıktı hata arkadaşında benimde seri numarası aynı FA47. şimdi factory reset falan yapsam düzelirmi acaba yazılımla çözdüler denmiş ozaman bu tip şeylerle garantiye gitmeden çözülebilirmi ? 1 ay olduğu için alalı yenisini vermeleri gerekiyor ama arkadaşta 20 gün olmuşke göndermiş yenisini vermemişler açıkçası yeni aldığım cihazı garantiye gönderip yazılım güncellemesiyle geri göndermeleri çok hoş değil sizce ne yapmalıyım?

BEnimkide daha 1 günlük bile değildi değiştirmediler grantiye gitti öyle yapıldı.ama istersen bi dene yazdıklarını.değiştirmezlerse tüketici haklarına dilekçe yaz

Bunu kabul etmiyorum yeni cihaz verin deseydiniz değiştirirlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

quote:

quote:

Bunu kabul etmiyorum yeni cihaz verin deseydiniz değiştirirlerdi.

İşte ne haltsa bi şekilde dolandırdılar şimdide borcunu ödemeye çalışıyorum.

• meot1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin cihaz nasıldı kamerayı açınca sürekli hatamı veriyodu duo kamera engelleniyor diye? bende açıyosunuz biraz kurcalıyorum modlar arasında hızlı geçişler falna yapıyorum ondan sonra çıkmaya başlıyo hata sizde nasıldı süreklimi çıkıyordu? bide cihazınızın seri numarası neydi?
  • quote:

Hocam sizin cihaz nasıldı kamerayı açınca sürekli hatamı veriyodu duo kamera engelleniyor diye? bende açıyosunuz biraz kurcalıyorum modlar arasında hızlı geçişler falna yapıyorum ondan sonra çıkmaya başlıyo hata sizde nasıldı süreklimi çıkıyordu? bide cihazınızın seri numarası neydi?

kamerayı açtıktan 2-3 sn sonra sürekli engelleniyor diyordu.Seri numarasını şimdi hatırlamıyorum.Sizin sorun ney.
  • quote:

quote:

kamerayı açtıktan 2-3 sn sonra sürekli engelleniyor diyordu.Seri numarasını şimdi hatırlamıyorum.Sizin sorun ney.

Bende sorun öyle değil baya kurcalıyorum kamerayı mod lar arasında geçiş falan yapıyorum bi hdr bi gece modu falan öyle veriyor hatayı.
  • bende de kamera flu böle içi nemlenmiş gibi duruyor fakat ne su aldı nede nemli ortamda bekledi . Ağlarsınız da etrafı flu görürsünüz ya arkadşlar öle bi görüntü var uyuz oldum ya !
  • merhaba bn 1 ay önce m8 aldım elim kameranın üstüne dogru gttiğinde duo kamera engelleniyor diye yazı çıkıyo bn bunu anlamadım ne anlama geliyo yardımcı olursanız sevinirim.
  • tunars452 T kullanıcısına yanıt
    dostum seninki sorun değil. telefonun sana " gözümü kapatma ki önümü görebileyim " diyor. Yani fotoğraf çekerken "duo kamera modunda" elini,parmağını üstteki kameradan (küçük olandan) çek.
  • merhaba arkadaşlar,
    son güncelleme sonrası duo kamerayı deneyen oldu mu? öyle bir özellik göremiyorum. Kamerayı kapatınca uyarı da çıkmıyor.
  • merhaba arkadaslar bende aynı sorunu uzun zamandır yasıyorum surekli duo kamera engelleniyor hatası alıyorum ufocus 3d gibi efektler baska kameradan cektigimde kullanılbiliyor ancak orjinal kameradan cektigim resimlerde efektleri uygulayamıyorum. defalarca yazılım guncelledim sorunum cozulmedi. sizce ne yapmalıyım cozum onerileriniz var mı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.