Şimdi Ara

HTC ONE M8 Duo Kamera Sorunu[SS'li]Yardım Edin Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bugün vodafone dan yeni m8 aldım.Kamerası için almıştım.

Eve geldim duo kameralı efektler uygulamaya çalışıyordum.Elimi önüne getirmediğim halde duo kamera engelleniyor diyip duruyor.Deli oldum.

SS lerde burda.Arkadaşlar yardım EDİN NASIL DÜZELTEBİLİRİM BU ŞEYİ YADA AÇABİLİRİM ANLADIM LÜTFEN YARDIM EDİN. O KADAR PARA VERDİM.

HTC ONE M8 Duo Kamera Sorunu[SS'li]Yardım Edin Lütfen!!!  HTC ONE M8 Duo Kamera Sorunu[SS'li]Yardım Edin Lütfen!!!

• Ana konuda bu sorun iki arkadaşın başına daha gelmişti. Değişim talep ettiler. Tek çözümü o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: copyhaluk

Ana konuda bu sorun iki arkadaşın başına daha gelmişti. Değişim talep ettiler. Tek çözümü o.

Sence DEĞİŞTİRİRLER Mİ

• Tabiki fabrikasyon hatası sonuçta. Htc canlı iletişimle görüş. Sorunu bildir ve garantiye ver.

• başkan senden kaynaklı bir sorun yok ver servise değişim verirler yeni aldığın makina. içini ferah tut.
  • 1 ay içerisinde garantiye giden cihazlaein %100 degisim ve para iade hakkı vardır hocam. İçini ferah tut

• Arkadaşlar size bir sorum olcak lütfen cevap verin.

BUGÜN ALDIĞIM VODAFONE BAYİİ SİNE GİTTİM HTC Yİ ARADI DEĞİŞİM İÇİN GÖNDERDİLER TELESERVİCE YE VODAFONE DA Kİ GÖREVLİ SIFIRIYLA DEĞİŞTİRİLECEK DEDİ.GİTTİK YURTİÇİ KARGO YA VERDİK GELDİK.

ŞİMDİ BENİM SORMAK İSTEDİĞİM ŞEY ACABA YENİ SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUDA MI GÖNDERECEKLER YOKSA SADECE PARÇASINI MI DEĞİŞTİRECEKLER NASIL OLACAK.BİR BİLGİNİZ VAR MI.İNŞALLAH PARÇA MARÇA DEĞİŞMEZDE SIFIR KUTUDA GÖNDERİRLER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meot1 kullanıcısına yanıt
    tabii ki yeni kutusunda tamamen sıfır bir cihaz verecekler.

aksi bi durum olursa kesinlikle kabul etmeyin. ayıplı mal olduğu ve yeni satın aldığınız için para iadesi hakkınız dahi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: widf

tabii ki yeni kutusunda tamamen sıfır bir cihaz verecekler.

aksi bi durum olursa kesinlikle kabul etmeyin. ayıplı mal olduğu ve yeni satın aldığınız için para iadesi hakkınız dahi var.

hani swap lı falan oluyormuş beyaz kutuda parçası değiştirilmiş şekilde.O şekilde gelmez demi.

BEnim istediğim aynen şu şekilde olur değil mi .Kusura bakmayın çok soru soruyorum.

HTC ONE M8 Duo Kamera Sorunu[SS'li]Yardım Edin Lütfen!!!İŞTE BÖYLE JELATİNİ BİLE AÇILMAMIŞ OLAN İSTİYORUM

• meot1 kullanıcısına yanıt
    evet aynen bu şekil vermeleri gerekir. swap kullanıldıktan sonra problem yaşayan garanti kapsamndaki cihazlara verilir, sizinki kutudan arızalı çıkmış. para iadesi yada yeni kapalı kutu isteme hakkınız var kesinlikle swap kabul etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: widf

evet aynen bu şekil vermeleri gerekir. swap kullanıldıktan sonra problem yaşayan garanti kapsamndaki cihazlara verilir, sizinki kutudan arızalı çıkmış. para iadesi yada yeni kapalı kutu isteme hakkınız var kesinlikle swap kabul etmeyin

peki ya swap olu olmadığını nasıl anlarım bir bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: meot1

Arkadaşlar size bir sorum olcak lütfen cevap verin.

BUGÜN ALDIĞIM VODAFONE BAYİİ SİNE GİTTİM HTC Yİ ARADI DEĞİŞİM İÇİN GÖNDERDİLER TELESERVİCE YE VODAFONE DA Kİ GÖREVLİ SIFIRIYLA DEĞİŞTİRİLECEK DEDİ.GİTTİK YURTİÇİ KARGO YA VERDİK GELDİK.

ŞİMDİ BENİM SORMAK İSTEDİĞİM ŞEY ACABA YENİ SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUDA MI GÖNDERECEKLER YOKSA SADECE PARÇASINI MI DEĞİŞTİRECEKLER NASIL OLACAK.BİR BİLGİNİZ VAR MI.İNŞALLAH PARÇA MARÇA DEĞİŞMEZDE SIFIR KUTUDA GÖNDERİRLER.

quote:

SIFIRIYLA DEĞİŞTİRİLECEK DEDİ

Tamam hocam işte yeni ürün tanımlamışlar. Herşeysi 0 kutuda ilk gün nasıl aldıysanız ekranındaki stickerdan kutusunun içerisindeki kulaklık ve şarj aleti bile jelatinli gelir. Herşey 0 hocam sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

quote:

Tamam hocam işte yeni ürün tanımlamışlar. Herşeysi 0 kutuda ilk gün nasıl aldıysanız ekranındaki stickerdan kutusunun içerisindeki kulaklık ve şarj aleti bile jelatinli gelir. Herşey 0 hocam sorun yok

tamam sağolun.teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

quote:

tamam sağolun.teşekkür ederim

Rica ederim

• Bende de aynı sorun var. Cihazı alalı 20 gün oldu. Teleservise yolladım. Yazım güncellemesi yapıldı diye tamir bilgiler kısmına yazmışlar. Ben şimdi ne yapmam gerek arkadaşlar. Cihaz değişimi taleb etmiştim. Görünen o ki cihazı değişitirmeden bana geri yollayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur03

Bende de aynı sorun var. Cihazı alalı 20 gün oldu. Teleservise yolladım. Yazım güncellemesi yapıldı diye tamir bilgiler kısmına yazmışlar. Ben şimdi ne yapmam gerek arkadaşlar. Cihaz değişimi taleb etmiştim. Görünen o ki cihazı değişitirmeden bana geri yollayacaklar.

benim de hiç bir bilgim yok cihazı yolladım bakalım gelince ne olacak.Senin dediğin gibi bir durum ortaya çıkarsa dükkanı başlarına geçirecem.
  • Duo kamera sorunu yazılım güncelleme ile çözülme ihtimali var mı arkadaşlar. Benim cihaz için tamir bilgisi kısmına bu şekilde yazmışlar. Telden soğudum vallla.

• quote:

Duo kamera sorunu yazılım güncelleme ile çözülme ihtimali var mı arkadaşlar. Benim cihaz için tamir bilgisi kısmına bu şekilde yazmışlar. Telden soğudum vallla.

malesef yok nasıl değiştirtecem diye sen onu düşün.Olmuyosa tüketici haklarına başvurcaz mecburen
  • quote:

quote:

Duo kamera sorunu yazılım güncelleme ile çözülme ihtimali var mı arkadaşlar. Benim cihaz için tamir bilgisi kısmına bu şekilde yazmışlar. Telden soğudum vallla.

malesef yok nasıl değiştirtecem diye sen onu düşün.Olmuyosa tüketici haklarına başvurcaz mecburen

gelsin telefon bir daha servise yollayacağim.olmazsa tüketici hakem heyetine başvuracağim.
  • quote:

quote:

quote:

gelsin telefon bir daha servise yollayacağim.olmazsa tüketici hakem heyetine başvuracağim.

benim ki de sıfırıyla değiştirilecek dendi eğer bir değiştirmezlerse zaten dayım avukat hemen tüketici hakları

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.