Şimdi Ara

HTC One M8 Ekran Sararması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 10 gündür farkettim m8 telefonumun ekranının sağ üstünde sararma meydana geldi. Beyaz sayfa açtığımda daha belirgin oluyor, ısındığında dahada artıyor. Böyle birşey yaşayan varmı? Servise göndereceğim fakat uzun süreceği ve yedek telefonumun olmayışından ötürü gönlüm el vermiyor.

• ss atarsan yardımcı olmaya çalışırım
  • Merhabalar,

Konunun üzerinden birazcık geçmiş fakat aynı problemi birebir ben de yaşıyorum. (Ekranın sol kenarında, ince bir çizgi halinde sararma var. Kimi zaman daha da belirginleşiyor.)

Sorunu nasıl çözdünüz acaba?

Birkaç bilgi vermem gerekirse :

Telefonu operatörümden taahütlü olarak almıştım. Telefonla birlikte gelen Htc Advantage Garanti Paketine sahibim. (http://www.htc.com/us/advantage/) (Paketin özelliklerinden - 100 Gb Google Drive gibi - faydalanabiliyorum)
    Dolayısıyla ekran veya telefon değişimi gibi bir durum oluşursa bu garanti paketinden yararlanabilecek miyim? Yoksa bundan yararlanabilmek için telefonu yurtdışına mı göndermem gerekiyor?

Siz direk servise mi verdiniz? (ya da benim gibi bir durumda iseniz operatörünüze mi?)

Cevabınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanfenerci -- 18 Ocak 2015; 11:48:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.