Şimdi Ara

Htc One m8 GOLD 16 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazimi kisaca ozetliyeyim vodafondan alinma 22.10.2014 tarihinde aldi arkadas cihazi bende ondan aldim donanimsal olarak hicbir sorunu bulunmamaktadir kutu tamdir yalniz soylemek isterim fatura ve garanti belgesini almadim alirken kaybetmisti ama sorun olucagini dusunmeyin vodafone forum uzerinden sorgulattim garantiyi imei nodan yani herhangi bir sorunla karsilastiginiz zaman garanti belgesini sorun etmiyolar genel itibariyle temiz cihaz tek sorunu onuda sorun olarak gorurseniz tabi sol ust ve sol atinda cook ufak dikkatli bakilinca aa burda ezik var denilecek kadar ezik mevcut ekranda bir tane dahi cizik yok aldigimda koruyucu cam taktirdim kisaca dedim ama :d xperia c5 ultra, lg g flex2 modelleriyle takas dusunurum hatay icerisinde elden onun disinda kapida kontrol secenegi(pek bilgim yok) ile takas yapabiliriz fiyat olarak 950 lira diyorum ki satista elden olursa cok iyi olur benim icin onun disinda satisi once havale sonra kargo seklinde yapabiliriz fotolari whatsapp uzerinden atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_kn -- 1 Aralık 2015; 19:07:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.