Şimdi Ara

Htc one m8 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar htc one m8 nasıl bir telefon ?

Almaya değer mi ?

Pil performansı nasıl ?

Telefonda takılma kasma oluyor mu?

Oyunlarda sıkıntı çıkarıyor mu ?

Rica etsem sorularıma cevap verirmisiniz ve izlenimlerinizi değerli düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up ben de merak ediyorum

• Oyunlar da herhangi bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum,telefon 6.0 güncellemesini de alacak. Alınabilir bir telefon. 1.500tl bandın da birçok alınası telefon var,seçenek çok.

• Birçok üst segment model telefon kullanmış birisi olarak kesinlikle alın derim,düşünün 5s'im bile kesmişti bu telefonda kasmanin k'si yok,hız canavar gibi, malzeme kalitesi 10 numara, güncelleme desteği çok iyi,android alacaksanız kesinlikle HTC derim, sırf sense arayuzunden dolayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim peki şarj süresi nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kör Gardiyan

Teşekkür ederim peki şarj süresi nasıl ?

Şarj süresi tatminkar, sabahtan akşama aktif şekilde telefonu kulaniyorum,yalnız oyun oynamıyorum, sabah 6.30 %100 akşam 21.00 %10 civarı kalıyor

• hocam biraz detay verseniz niyetliyiz v10 la m8 arasındayım şarjdan sebep v10 dan soğudum şimdi m8 de kötü bir performans sunarsa ciddi sıkıntı ışık kaçta sık net kulanımınız varmı? performansı iyidir diye umuyorum 801 sadece adı eskidi htc x9 da 801 muadili x10 kullanacak bi işlemciler iyi ama işte pil pil pil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktas7

hocam biraz detay verseniz niyetliyiz v10 la m8 arasındayım şarjdan sebep v10 dan soğudum şimdi m8 de kötü bir performans sunarsa ciddi sıkıntı ışık kaçta sık net kulanımınız varmı? performansı iyidir diye umuyorum 801 sadece adı eskidi htc x9 da 801 muadili x10 kullanacak bi işlemciler iyi ama işte pil pil pil

Şu an 19 saat açık konumda, şu an % 44 pil var, toplam 3 saat internette takılmışım, 114 dakika telefon görüşmesi yaptım,3G hep açık,whatsapp mesajlasma yarın saat vs, oyun hiç yok... Bence pili gayet iyi ama asla bi ipad mini 2 değil :) 2 saattir elimde %10 şarj anca düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 8 Ocak 2016; 20:58:57 >
  • Ben alalı 2 hafta oldu. iPhone'dan geçtim. Aşırı memnunum. Kasmanın 'k'sı yok. Malzeme kalitesi çok üst düzey, kulaklık çıkışı çok, çok iyi ve kaliteli. Batarya ömrü konusunda güç tasarruf modunda yaptığın işe bağlı olmakla birlikte wifi ile 5buçuk-6 saate yakın ekran görüntüleme süresi veriyor. 16gb hafızası biraz sıkıntı olabiliyor ilk başta ama eli kulağında her an Android 6.0 gelecek ve hafıza sorunu ek hafıza kartlarımız sayesinde bitecek. 2.sefer düşündürecek tek konu kamera. Benim gibi pek fotoğrafı önemsemeyen biri için hiç sıkıntısı yok. Aksine ultrapixel sayesinde ışığı filan daha iyi aldığı için sosyal medyada kameranın faydasını gördüm. Ön kamerası zaten bir sürü rakibine göre daha iyi. Kamera için en azından marketlerdeki teşhir ürünlerinden kendi gözünle bi değerlendirmen faydana olur.
  • hocam kamera konusunda çok bi bekletim yok açıkcası ön kamera düzgün olsun yeter internetten getirtircem 1325 tl ye gelcek tr garantili sıfır öyle düşünüyorum 5 saat üstü ben iyi bir süre telefonda otomatikte veya %50 üstü parlaklıkla hele bu değerleri veriyorsa bir gün görevini tamamlar diye düşünüyorum
  • Toplamda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?

• furkanaktas7 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon devamlı otomatik parlaklıkta. Ev içinde aldığım değerler bunlar. iPhoneda bunun yarısını alınca şükrediyordum. Fiyat da gayet iyi bence.
  • aynen hocam çok uçuk kaçık fiyatlar vermek istemiyorum sonuçta insanın 1 ayda gölü geçiyor ve ne bileyim bi htc sevdam var m9 sorunlu m8 e kaldım gibi fiyatta iyi olunca dedim dot view kılıf alır paşa gibi kullanırım ama şimdkiki telefon motorola xt910 batarya beni mahvediyor 3 ü görüyorum prizden çıkmıyor meret
    Eşekten inip Ferrari'ye binmek gibi olacak sizinkisi Bu fiyat seviyesinde sorunsuz düzgün cihaz yok gibi.... Pişman olacağınızı zannetmiyorum.
    Ufak bir not: Dotview ile kullanacaksanız camına film taktırın. O delikler zamanla ekrana zarar veriyor ve iz bırakıyor. Bunlardan kurtulmanın yolu olmuyor daha sonra
  • 1300 tlye tr garantili nasil alacaksiniz? Ben de almayi dusunuyorum

• Alwaysmile kullanıcısına yanıt
    hocam internette gittigidiyor n11 gibi siteler anında indirime sokuyor ve 100 tl parapuan veriliyor yani 100 tlyi dolaylı kazanacaksın 1350 ye gelcek tr garantili
  • orjinal dot view de demi oluoyr ben çakmalarında iz kalıyo diye biliyodum bide kullananlar koruucu cam takınca oturmuyor kapak kapanmıyor diyolar o iş az sıkntı gibi
    Ben şuan lg g2 kullanıyorum. Telefon gayet iyi ama işte bilmiyorum htc nin ayrı bir çekiciliği var malzeme kalitesi olsun menüde en ufak takılma olmaması falan baya cezbetti beni.

• Kör Gardiyan kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam bana baya premium geliyo m8 ve diğerleri oldu şuan...
    Ama hala aklımda sorular var htc i seviyorum ama bir yandanda iphone modellerine gözum kayıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.